Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 720
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               bigbaba4, ти кой знае какво си овършала в кухнята докато аз "сваря" кафето... Пък докато отворят магазините ехей...  Hug
               Karimma, той минуса е заради кафето с нас  Wink Честита месечнка   bouquet
               bub.ka, самият факт че си тук и се бориш е доказателство, че не си предала доверието ни  Hug А и си постигнала достатъчно много, за да имаш повод да си горда  Peace
               smileys, знам си аз, че сме от една порода  Wink
               maikinatati, доброто самочувствие е най-големия стимул според мен  Peace Мятай пастървичката на скарата и си я крий, каквото ще да ти разправя ArhMih. Ма то пък... шест рибета... ако са в къщи ще свършат докато ги погледна..., какво ли да им криеш, направо ги изяждай  Peace
               ninanb, за мен е удоволствие  Simple Smile Я припомни, че моят амнезирал мозък е изгубил този файл, калкулатора какъв резилтат ти даде?
               Renka, тази схема Дюкан я препоръчва за желаещите да свалят от долната част на тялото - ханш и бедра, не зная колко ще е подходяща за запазване на резултати... За тази цел има трета фаза. Но щом си на ясно с режима, би трябвало и това да го знаеш.
                Dream*, важното е в началото да е добре, после се превръща в перпетуум мобиле  Wink
               Девойки, тази вечер няма да има козинка, защото не можах да устоя на тази снимка

Лека, мека, палава, розова, режимна и спокойна нощ  Hug

# 541
                    Добро утро  Hug
               Хайде на кафетоооо  Simple Smile

И едно протеинче, за тонус  Wink
                     Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 542
Ееее Мимс, този протеин ми изтри всички други мисли от главата smile3508
Бубче, вярно че не е добре да изтърваме прасето, ама по-важно е като се случи да го хванем и залостим здраво! Дерзай мила и Дюканов ще ти се отблагодари с една прекрасна визия, добро здраве и самочувствие. Всички сме с теб и те подкрепяме!
При мен нещата са като при Флучия. Стоя си на 100 и ту слизам с 400-500г ту се връщам. Ама вече спрях да му обръщам внимание. Карам си режима и не ми пука. Все някой ден ще изгрее слънце и на моята улица. Пък и съм в МЦ (който е много редовен откакто съм на режима и то без лекарства) а и това са кг. на които съм била доста години и предполагам моята снага няма лесно да се даде в борбата.
Майки, аз пъстървата я правя във фолио с подправки и резенче лимон и във фурната. Става мозък! Това е най-вкусната риба. Предполагам, че мъжо я е взел от Бялата река. Аз също си я купувам от там. Между другото ако имате възможност посетете това заведение. Гледката към планината е уникална а и кухнята е добра. Намира се по пътя м/у Пловдив и Калофер.
Аз между другото поднових тренировките активно ходене 10км с animal037. Правя го за час и 10-15мин. и се чувствам страхотно. Смятам да включа и плуване, но трябва да разуча как стоят нещата с басейна.
Айде чао от мен! Пожелавам ви усмихнат, отслабващ и успешен ден!

# 543
Здравейте,

Извинявам се ако ми с еповтаея въпроса, но просто са неизчетаеми стотиците страници Simple Smile

Въпросът ми е какво трябва да бъде съотночението Въглехидратл:Мазнини:Протеини в диетата на Дюкан. Ясно, че бъгл. са сведени до минимум, набляга се на притеини, но някъде има ли посочено съотночението.

Много благодаря.

# 544
  • Русе
Последните постове на някой от Вас ме замислят над нещо  newsm78
Искате да кажете, че на каквито килограми сме бил най - дълго време преди да напълнеем на тях имаме най-голямо задържане ли?
Аз преди да я прекъсна бях забила на 106 и то сигурно повече от месец, не помня вече и точно това много ме демотивира + туй онуй и си намерих неоправдателни причини.
Та аз най-много съм била на 75, след което от надбъбречната жлеза качих 30-35 кг за 3 месеца след което се задържах 2-3г на 106.При което ударих 128 мин година и започнах режима.Сега си давам сметка защо съм имала такъв голям застой.За сега всичко върви добре, от както я започнах съм свалила 5 кг., а няма още и месец.Но сигурно всичкото хубаво , ще е до 106 кг. Simple Smile

# 545
  • Испания
Здравейте,

Извинявам се ако ми с еповтаея въпроса, но просто са неизчетаеми стотиците страници Simple Smile

Въпросът ми е какво трябва да бъде съотночението Въглехидратл:Мазнини:Протеини в диетата на Дюкан. Ясно, че бъгл. са сведени до минимум, набляга се на притеини, но някъде има ли посочено съотночението.
Много благодаря.

Не, няма. Режимът е безмазнинен, наско-въглехидратен. Не следим съотношение, не броим калории. Консумират се изброените в книгата разрешени продукти.

Последните постове на някой от Вас ме замислят над нещо  newsm78
Искате да кажете, че на каквито килограми сме бил най - дълго време преди да напълнеем на тях имаме най-голямо задържане ли?...

Дюкан го пише в книгата. Трябва да тръгвам за работа и нямам време да публикувам точния цитат.  Hug

# 546
Добро утро и от мен...
За три дни Кантарев рече -1.100кг ... което може само да ме радва. За сега съм все още в протеиновите дни, да видим как ще се движа, когато се намесят и зеленчуците Simple Smile ... След малко започвам да си правя тренировката, след която трябва да се погрижа и за обяда Simple Smile) Днес не е един от онези прекрасни слънчеви дни на октомври, но все пак пожелавам на всички мноого положителни емоции:) Дано всяка има с какво да се похвали=)
Усмихнат следобед, момичета:)) !

# 547
  • София, в момента в любимото ми село Железница
mimensita на въпросът ти калколаторът показа 53.8 и, че преди месец би трябвало да съм ги постигнала, аз искам 52, но........седя си на 58 и немърдам.

# 548
  • Плевен
Привет, дами!
Мимс, как го хвърли това протеинче в калта, бе! Ама дори малко оцапанко, много готино!!! Пък и нарочно ни подметна само едно - сега да се сбием за него, а? Ще си го поизкъпем ние!
Майки, Смайлсчето довечера ще ти извади цитата, но така е - най-много се задържа на килцата дето сме се застояли дълго време. Абе, помни това тяло, помни всички издевателства над него и ни го връща сега, както и винаги много благодарно на нещата, които прилагаме в негова полза! Затова не се плаши - стриктност и вяра са необходими, не страх и отказ!
Това припомняне за книгата ме тласна в препрочитане на много страници отново...както и на коментари на изявени и успешни съфорумки като Николекса, Натали Никол...Ще поместя един цитат от Николекса, относно задържането:
Намали млечните.
За сведение за да има загуба на тегло, трябва протеините да са 1.3-1.6 гр на килограм живо тегло а въглехидратите да са 0.6-0.8 гр на килограм. Да вземем пример с една 100 кг жена.Т.е тя трябва да консумира 130-160 грама протеини и не повече от 60-80 грама въглехидрати на ден. За справка- в един килограм кисело мляко 0% има 100 грама въглехидрати, в това от 2% около 60 грама. Аз лично ползвам кетолентички за мерене на кетозата и съм установила, че моя праг на въглехидратите е около 60 грама на ден, т.е каквото и да ям не трябва да надвишавам това количество.Когато имам плато увеличавам протеините с 10% а намалявам въглехидратите с 15%,така до 2-3 дни има раздвижване и после постепенно пак връщам нещата до праговете им. Освен това тия прагове трябва да се преизчисляват на всеки 10 кг загуба на тегло. Някой който е слабеел на определени прагове когато е бил 100 кг, естествено че няма да слабее със същите темпове или даже изобщо когато е 70 кг. Не случайно тук има много момичета които се оплакват, че като отслабнат повечко и нещата зациклят. Естествено- базовия метаболизъм и нуждите се променят и трябва да се променят и някои приеми. Най-добре си купи кетолентички, с тях индивидуално ще изчислиш дали всичко е наред. Ако имаш оцветяване на лентичката си на прав път, даже и да имаш  задържане или + няма място за притеснение-кетоза има и резултатите няма да закъснеят. Нямаш ли оцветяване, трябва да намалиш с 5-10% въглехидратите за да се раздвижат нещата.Естесвено и протеини поне 1.3 грама на килограм, за да се чувстваш сита и да подпомогнеш процеса на слабеене.Успех!

Снежинка, то и стотиците страници са изчетаеми, но ти поне една прочети - първата на всяка от тези теми! Все пак Смайлс ти е отговорила...
Момичета - приятни събота и неделя и не излизайте от коловоза!

# 549
                    Добра ви вечер  Hug
               А бе къде се затрихте всички така от раз  Rolling Eyes Посред лято докато се фръцкахме по плажовете имаше повече пишещ народ  ooooh!
               polikzhahaha Къде миткосваш толкова, аз за час и двайсет минути ще обиколя София околовръст като се зная как скоростно ма`ам крачоли  ooooh!
               maikinatati, така си е за съжаление. Помни пустото му тяло и това си е, че освен дето помни, ами и се опитва да си гони големите показания на Кантарев като се поотпуснеш, сакън да не вземе да се затрие  #2gunfire Така че - търпение, упоритост и режимност му е майката   Peace
               А, що бе, Dream*, супер си беше деня, поне при нас де...
               ninanb, освен да пробваш някои от многобройните, споделени от девойките, методи за "сръчкване" на кантарЯ... Имаше ги систематизирани някъде в темичката на smileys.
               smileysHug Heart Eyes
               ArhMih, сакън, не се бийте, сега ще намеря още две - три, няма да останем без протеини за вечеря  Wink
               И козинка ще има, че взе да захладнява нощем...

# 550
Bub.che Hug,давай смело ,знаеш пътя!Случва се и да се излезе от коловоза,но щом бързичко се върнеш в него,нещата се случват!Стискам ти палци да удържиш
сега "прасчо"!  bouquet
Мимс Hug,тук съм,чета ви редовно,но нещо нямах много време да пиша последните седмица-две.
При мен режима си върви, вече направих 9 месеца с Дюки! Mr. GreenПродължавам до пълна победа! #2gunfire
Момичета,днес си купих Годжи-бери и агар-агар.Смятам да опитам някоя рецептичка,върти ми се
в главата нещо като сладко с годжи....  chefЩе пробвам и ще ви докладвам,ако успея !  chef
Пожелавам на всички много минусчета този уикенд! newsm51

# 551
  • Пловдив
Анче,на мен ГалаЕлуард ми направи сладко от Годжито,много е хубаво ! Направи си Simple Smile А аз утре ще си правя от твоите палачинки,с които ни черпи на Софийската среща  Peace

# 552
  • София
Добро утро, момичета!  Hug
An.che, откъде купи годжи и агар-агар?
Моля, кажете и къде сте намирали от евтините силиконови форми. Че онзи ден, като влязох в СБА, нищичко такова не открих.

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 09:56 от Karimma

# 553
                   Добро утро  Hug
               Май е време за съботното кафе - да си го пием без да гледаме в часовника  Wink

An.che, честита месечинка на патерица   bouquet Ако не си работила до сега с агар - агар имай предвид, че е съвсем различен от желатина и стяга зверски  Peace
               О, OnlyHug
               Karimma, аз обикновено си ги харесвам в магазинчетата за левче или във веригата Немски стоки, там май са на най-смислени цени  Peace Всъщност най-евтините ми ги намери    skarlet71.
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 554
                    Добра ви вечер  Hug
               Не помня от кога не ми се е случвало да си отговарям на поста за добро утро, но сигурно се е случвало...
              Не зная какво правихте вие днес, че не писахте, но аз се занимавах с какво ли не и сега вече съм като ей тази козинка

така че се мушвам в кревата, пущам си "Зеления път" и после отмърквам...

Общи условия

Активация на акаунт