Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 732
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Е,хайде,добра ви вечер и от мен Hug
Мимсче  bouquet,днес писах,писах и...всичко изчезна,не знам как се случи... newsm78
Благодаря ти за поздравлението!А със агар-агара се справих без проблем,като спазих точно рецептата.
Да ви докладвам,сладкото от годжи-бери стана ВЪРХОВНО!
Смайлсче Hug,страхотна и мнооого лесна рецепта!  chef
Only,днешната ми закуска беше палачинки със сладко от годжи -бери!Е,няма такъв кеф,вервайте ми!
Karimma  Hug,случайно открих един магазин за здравословни храни,невероятен асортимент има.Намира се на "Солунска",като тръгнеш от бул."Хр.Ботев"по "Солунска",пада се от лявата страна,няма начин да не го видиш.
Силиконови форми има в "СБА" в кв."Св.Троица",на ъгъла на ул."Русe" и "Варна".
Лека и отслабваща нощ на всички от мен! smile3525

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 22:39 от An.che

# 556
Здравейте!Днес правя 4 месеца с режима и - 15кг.Чувствам се страхотно и съм щастлива, че започнах режима. Освен в тялото, промяната е и в самочувствието. И ми е хиляди пъти по - добре когато ми е леко на стомаха и когато се чувствам комфортно в дрехите си!
Още не мога да повярвам,че си влизам в старите панталони,които до преди 4мес. си мислех ,че никога няма да мога да нося!
Осъзнах, че да отслабнеш НЕ Е невъзможно и трудно, достатъчно е само желание и режима на Дюкан!  yes

Няма невъзможни неща!!!

Успех на всички!!!

# 557
Здравейте и от мен, момичета! От мнооого отдавна не съм писала, а и рядко сядам да чета...после бързам да ви изчета и след това става много късно, пък ми се доспива...И така вече не помня откога...  Embarassed
Сега и отчета: на 18.10. станаха точно 9 месеца, откакто съм на режима, килограмите са минус 37, а сантиметрите - с много по-голям минус  Mr. Green Не мога да повярвам, че най-после се чувствам добре в кожата си... smile3521 До целта обаче остават още 2 килограма и наистина ще се окажат най-упоритите  Naughty
Радвам се, че отново съм с вас и се надявам скоро да се похваля, че съм вече в трета Simple Smile Успех на всички - и нови, и по-познати момичета  newsm10

# 558
  • Русе
Добро утро, Мимс къде ми е чая.
Искам да попитам, мога ли да пия този http://www.bestespresso.bg/products/chaj_twinings/ чай. По точно мед и ванилия и ябълка с канела. Меда нали е есенция  newsm78
Изобщо плодов чай може ли  Blush
Додожоро, дай актуална снимка  Praynig

# 559
  • Пловдив
Добро утро,
И аз тази сутрин не съм пила още чай. Свърши ми водата в офиса и чакам да стане 9 часа да впрегна някой да ми донесе. Аз пия Пикуйк (плодиви) пише, че съдържат черен чай и сушени плодове, не знам дали е правилно. Сега колежката ми донесе Ройбос с джинджифил и канела, много е приятен.
Бяхте прави или бяхме прави. Днес след 1 П ден (днес е втори) съм си пак на 82.8, дори към 82.6, т.е. онова скок подскок сигурно беше фалшиво от зеленчуците. Аз доволно обаче се наядох на зеленчуци в ПЗ, разбира се режимно.
В четвъртък Милото ме води в турски ресторант. Несъзнателно беше олучил режимно място. Хапнах огромен шиш с патладжани и телешка кайма (на турците им вярвам, че не са сложили сланина и други странни неща) и печен лук и домат и печена чушка. Всичко това 400 гр. Излязох от ресторанта като малък хипопотам. В петък пък си направих огромна салата от домати, чушки, котидж, 2 варени яйца и пилешка шунка и пак беше голямо ядене.
От вчера съм на протеини. Пак добре си хапвам, но със зеленчуци поемам по-големи количества. Вчера напипах всякакви неща с оранжев етикет в Т маркет пил. гърди, бутчета, месо за готвене и воденички, а и ударих страшна далавера на Уйскас котешката храна 2 кг. за 7 лв., предвид, че иначе е 6.50/кг.. Голямо пазаруване падна.
Нямам търпение да обядвам със суперски пилешки овчарски кебап.
Нещо май само ядене ми е в главата. Но важното е да е режимно.
Режимен и минусов ден и на вас.

# 560
Ха добър ден и от мен  Grinning
Бяхме цяла седмица насам натам и не съм чела отдавна  ooooh!
Режимствам си, но на няколко пъти се наложи да хапваме навън и уж си подбирах режимни неща, обаче в заведенията си е ясно, че не всичко е както си мислим  #Cussing out Поне не съм качила нещо допълнително  Rolling Eyes
EVIQ извинявай, че така те изгледах като гръмната и изобщо не реагирах, амаа докато зацепя вече си бяхме казали чао  Crazy А и бях изморена от шопинг  Mr. Green Другата седмица има вероятност да си ходим до Търново за 2 дни, може да отскочим до Русе, Майки да очаква включване  Heart Eyes
За мармалада от гожи бери, който мисли да си прави, да внимава с подсладителя, аз сложих 1с.л. колкото пишеше в рецептата, но ми беше прекалено сладко  #Crazy Тези дни ще пробвам с по-малко подсладител, да видим дали ще си го докарам на сладост   chef Една доза от рецептата се побира в бурканче от пюрета.
Ало пловдивчанки хайде да правим една среща скоро  Sunglasses
Още нещо да споделя, в Пени маркетите има доста нискомаслени сирена за мазане, котидж и хубава телешка кайма, цените са доста изгодни според мен  newsm78 Разбира се не трябва да се прекалява с тези сиренца (3-4% масленост), но за разнообразяване от време на време мисля, че няма да навредят. Интересното, обаче е, че не във всеки град ги има тези неща  #2gunfire
Чая до колкото знам няма ограничение, но черният чай в големи количества е вреден, по спомен до 1 голяма чаша на ден е ОК. Натоварват се бъбреците и е по-силен от кафето (съдържанието на танин) не ми се рови за по-точна информация  Blush

# 561
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Като за неделя може да е утро и в 11 пък  Crossing Arms Хайде, тази сутрин ще бъде чай, щом дружно го предпочитате...

Аз пък да ви се похваля, правих отново шунка и отново стана стра`отна на вкус, толкова апетитно ухаеше, че нямах търпение даже да избърша преди да я снимам и... нападна, то и на снимките си личи  hahaha
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug     

# 562
  • София
Добър неделен ден, момичета!  Hug
An.che , благодаря ти за ценната информация - непременно ще го посетя тоя магазин на "Солунска", само да измисля къде да спра наблизо с колата, че зор  Blush За СБА в "Св. Троица" мисля да се засиля още днес.
dodojoro smile3501
Мимс, сега и Пени ще трябва да навестя, след твоя постинг  Laughing Какъв подсладител сложи на мармалада? Мисля със стевия да го правя, затова питам.

# 563
Karimma,за мармаладчето използвах "стевия лукс"-на прах,продълговатите пакетчета.За една доза сложих 2 пакетчета,и се получи превъзходно!
От един пакет "годжи-бери",/голям/,ще го видиш в магазина,излязоха  точно 3 дози мармалад.
Сега съм се запасила за дълго време,предвид това,че за 2-ра фаза,в която съм,са позволени 2 супени лъжици "годжи",т.е. 2 с.л.мармаладче дневно.Еми,супер ми е,предостатъчно! Mr. Green
Сега вече си мисля,че нищо не ми липсва в храната,угаждам си общо взето,когато ми се прияде,но много внимавам за количествата толерирани,ако се налага да ги ползвам. newsm78
Слънчев ,усмихнат и много отслабващ ден на всички! Hug Hug Hug

# 564
Добър вечер, вече месец нямам промяна в теглото, тези килограми са ми нормалните от тийн годините.... ама все пак. . Не употребявам толерирани, намалих млечните. Е вярно, че тренирам всеки ден.
Имам още 5 кила до заветната цел. Какво да променя Схемата??. Сега съм 5/5. Уф, гадна работа е зациклянето.
Самохаресвам се и така Embarassed ама искам да ги махна тези 5 кила.

# 565
EVIQ, дадох ти предложение  Peace Опитай за седмица само да даде6 възможност на тялото да се освободи от малко те4ности и после пак продължавай.Убедена съм 4е изглежда6 по-малко кица, но за твое успокоение може6 да  го направи6.

# 566
  • София
Karimma,за мармаладчето използвах "стевия лукс"-на прах,продълговатите пакетчета.За една доза сложих 2 пакетчета,и се получи превъзходно!
От един пакет "годжи-бери",/голям/,ще го видиш в магазина,излязоха  точно 3 дози мармалад.
Благодаря ти, Анче Simple Smile Вероятно около 2 ч. л. от прахообразната обикновена стевия, каквато имам аз, ще са достатъчни. Остава само да си набаря плода и желиращия агент.
Похвал - вече имам две силиконови форми,благодарение на информацията ти за СБА в "Св. Троица". Утре може да пробвам поне едната.

# 567
                    Добра ви вечер  Hug
               Karimma, сакън, не съм те пращала в Пени, даже не зная къде има, пък и мармалад не съм правила, но пък наблягам на шунката. Днес даже гледах някаква телешка в брошурата на Кауфланд, според 22 лв килото и се замислих дали по рецептата на smileys не мога и такава да си направя, която със сигурност няма да е на такава безумна цена и със сигурност ще е много по-чиста от химия...
               dani_carter, честита месечинка   bouquet Права си, да отслабнеш не е нито трудно, нито невъзможно, трудното идва след отслабването и ти пожелавам успех в тази част от начинанието  Peace
               dodojoro, честито и на теб, макар и на патеричка   bouquet Обаче... не казвай, че си с нас, защото никаква те няма  Crossing Arms
               An.che, другата събота ти идвам на гости - на тричава палачинка със сладко от годжи бери, само посмей да ме върнеш  Thinking
               EVIQ, помисли си дали целта ти е реалистична. Тинейджърските години отдавна са отминали, едва ли очакваш да станеш по- слаба и по-лека от тогава..., особено пък след едно раждане.
               tqna, мисля че в контекста съветите ти са безпредметни, EVIQ се опитва да изнасилва тялото си според мен.
               Хайде да зареждам склада с козинки за гушкане, че утре е понеделник, отново...

Лека, мека, палава, розова, режимна и спокойна нощ  Hug

# 568
                    Добро утро  Hug
               В понеделник с чай няма да стане, така че... нападаме кафето  Peace

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 569
  • Плевен
Привет на всички момичета!
Желая ви една успешна приятна седмица! Аз - доволна! Пак имам минусчета тези дни, при това включих тиква в ПЗ и ...доста си хапнах - на всяко ядене в събота - и тиква - няколко парченца - печена във фурната и без никакви добавки, освен водичка в тавата. Ям си и годжиберито от седмица, но го хапвам като семчици, когато огладнея за сладичко - нещо като десертче си го ползвам - харесва ми така сухичко. Хем леко сладни, хем леко киселее и мъничко горчивичко се усеща - абе супер е! Щом е и толерирано - хептен! Продължавам и с пчелния прашец, както Омега 3 рибеното масло и зелен чай на Липтон (няма по-добър от него!).
А сега - да отдам на рожденичката заслужената почит!
Кари, Честит Рожден Ден, миличка! Да ставаш с всеки изминал ден още по-красива и елегантна дама, да си много щастлива и обичана жена и всичко, което ти си пожелаеш и мечтаеш - да се сбъдне!

Общи условия

Активация на акаунт