Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 735
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
ArhMih  тиквата е твое решение , нали така да разбирам. По принцип не е разрешена във втора ?  newsm78 Нали? Не че съм й фен, но всичко различно е съблазнително  Blush
Аз пък никога не съм се чувствала така добре.Дори не ми се ядат зеленчуци . Естествено който ме знае от миналата година и знае за моя вечен проблем с кантара. Еми не се и съмнявайте, че сега го няма.На майка кантара си ме тегли с 5 кг по тежка и това е, а моя новия пак си ходи напред назад както си иска.Мисля че е боклук.На мерки си свалям, вярвам и на килограми, по моя са си 5 кг, но той я се поотпусна повече на пета съм по лека, ако съм на цяло ходило по тежка.Нещо не е добре убедена съм.Сега не знам свалила ли съм 5 кг или не съм  newsm45 Видимо съм отслабнала и не са ми фикс идея изобщо, но все пак ..... друго си е да виждаш как върви надолу.
Ами Гала, ще се радвам ако дойдеш можем и да си направим една Русенска среща.

# 571
  • Italia
Здравейте, момичета Simple Smile
Не пиша, но чета и продължавам с бат' Дюкан. От 8 дни не съм мръднала от 76, но не се притеснявам - ще си отидат тези пусти килограми - дали месец по-рано или по-късно от планираното. И без това по калкулатора в началото на януари трябва да влезна в трета, и февруари да вляза - до банските - време бол Grinning.
Аз също имам проблем със зеленчуците - ами не ги обичам кой знае колко и това си е. Все още съм 5/5 но май в скоро време ще я сменям...
Започвам да придобивам навик да закусвам, дори днес след активия+трици (тук кофичките са по 125 гр.) огладнях и сега дочаквам да стане време за обяд Simple Smile .
Имам един въпрос - снощи забелязах един не много приятен ефект от диетата - стрии  Sad Как ги борите? Покрай бременността и раждането се спасих от тях благодарение на бебешко олио, ама сега нали е препоръчително да се избягват мазни кремове и лосиони? Избягвам да се мажа с каквото и да е било и почти свикнах с гущеровата кожа от коленете надолу, но искам някак си да избегна стриите...

# 572
  • Русе
NikolForAll  Shocked Shocked Shocked
Препоръчително да се избягват мазните кремове.Това сега го чувам( по скоро виждам)
Мисля , че няма такова нещо и това е някаква заблуда.Ами точно това е начина да се бориш с тях.Крем всеки ден + поне 2л вода.Хидратирай кожата, омазнявай, нали  с многото течност и крема я правим по еластична  newsm78 .
Вода и крем това е решението.... мисля !!!!!

# 573
  • Плевен
NikolForAll, само как ме разсмя!  Joy Ти няма да ги ядеш, момиче - ще ги мажеш! Незнам за такова чудо - да не се ползват мазни кремове! Иначе - може и насила, но яжте зеленчуци!!! Пийте вода! И си гледайте живота! С Дюкан - напред!
Иии, много обичам да ми се ветреят "гащите". Сега съм с един костюм, който тази пролет така ми беше опънат, че при едно сядане ми се скъсаха и двете копчета на колана. Едното така изхвръкна, че не го и намерих, а другото прибрах и се закопчах с една безопасна. При това бях в командировка в София...умрях от ужас как ще стана...как после пак ще седна... Но, понеже така ги бях залепила за мен тези панталони - никакъв шанс да ми се смъкнат и да паднат дори и без копчетата...Такова зашиване после направих на 2 нови копчета - бетон! Но не го носих повече този костюм. Сега ми ширее и ми се ветреят шортите - направо  - кеф!  Laughing
Да се върна аз назад, че пропуснах да видя допълнителната порция от петъчни протеини, които Мимс се смили да ни пусне! И добре направи - дълга нощ е това, срещу събота - хубаво е да се поспортува с някой и после има време и за сън...Хайдеее, работата отече! А петъка - далече! Хей, голяма майсторка на пилешка шунка стана, бе, Мимсче?!? Браво!
Майки , що бе - тиквата е зеленчук, но покачва теглото в ПЗ...трябва да се внимава! Да, ама аз като огромен любител на тиква се напънах да изям цялата тава, защото идва протеинова чиста петица, а аз я опекох в последния си ПЗден...и вместо зеленчуци за гарнитура на мръвките, си слагах тиква...Имах покачване от 400 грама на другия ден при половин тава изядена тиква..., но веднага на следващия пък минус 400 и така равносметката стана! Сега си карам спокойно 5П и си свиркам...Имам още тиква в хладилника за следващата петдневка ПЗ...Няма да казвам колко леко и меко влияе пък на изхода!

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 13:23 от ArhMih

# 574
  • Испания
Мимсче, ще стане с телешко, мисля. Само, може би, трябва да се вари повече време. Новата ти шунка е пре-крас-на! Да ти е сладко!  Hug

Ние вече 10 дни с мъж ми Убав се местим в друг апартамент и лудницата е пълна. Днес/утре ще местим и компютрите, а интернета и телефона още не са ни преместили от кабелния оператор и ще трябва да деяним без интернет.  Cry

А за теглото, до което искаме да достигнем: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22882307#msg22882307

Хайде, останете си със здраве, режимни манджи, много вода и весело настроение!  Wink Hug

# 575
  • София
Привет, момичета!  Hug
ArhMih Heart Eyes

# 576
  • София
Здравейте!
Крайно време е да се запиша при вас. Режимна съм от 40 дни и резултата е свалени 5 кг. Остават още 10. Последните два дни започнах с малките прегрешения и се ядосвам на себе си колко ми е слаба волята. Сигурна съм, че в тази тема тя ще се завърне  Hug

# 577
Здравейте, искам да попитам по колко пъти на ден се яде , до колко часа може да се вечеря. Благодаря предварително.

# 578
Най- вероятно сте прави за желаното и правилното тегло. Laughing. 63 ми е по калкулатор. Ще изкарам още месец  във втора и ако няма резултат влизам с бодра стъпка в трета.

# 579
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               maikinatati, вземи го смени този тормозилник, твоя кантар най-сетне, това неговото на нищо не мяза  Crossing Arms
               NikolForAll, и аз преди да започна режима ядях само домати и картофи, а за плодове не се и сещах, ама ела ме виж сега..., даже сурови тиквички и карфиол хрупам и зорлям заобикалям бананите  ooooh! За стриите... съвет да дават тия дето се борят с тях, аз моите си ги нося от преди повече от 20 години и съм им свикнала вече...
               ArhMih, това с панталоните ми напомни как изобщо започнах режима. Ама е много готино да ти е свободничко, а  Wink
               smileys, прекрасна, но вече в минало време... Половинката няма удържане вече като чуе, че ще правя шунка  hahaha А как върви с домашна горчица... - тричаво хлебче, домашна горчица и домашна пилешка шунка, а кажете ми как да не закуси човек!?
               Karimma, ти по терлички, а!?  Пожелавам ти тогава сърцето ти винати да трепери от любов; краката - от секс; ръцете - от многобройните подаръци, а в очите ти да трепкат сълзи от смях! ЧРД  Hug
               tdaneva, добре дошла, ама... представи се де - възраст, ръст, раждала или не, начално тегло, цел... такива мити неща. Пък волята... ако я нямаш, ние не можем да ти я налеем, колкото и тигани, точилки и друга кухненска утвар да размахваме тук.
               ELKA82, яде се винаги, когато си гладна, но само от режимните храни. А ти защо питаш?
                EVIQ , ти и сега изглеждаш прекрасно  Peace Наблегни на спорта и добрите навици придобити с режима и смело скачай в трета ако питаш мен.
               А сега... раздавам козинките и се опвам в кревата, че за два часа обиколих половин София днес и краката нещо се оплакват...

Лека, мека, палава, розова, режимна и спокойна нощ  Hug

# 580
  • София
mimensita, благодаря Hug
Абсолютно си права за волята!
31 години, 165 см., раждала съм един път преди 2 години и 8 месеца, качих около 30 кг.
Дюканствам от 10 септември - начално тегло 73 кг., сега съм 68 кг.
Цел 58 кг.

# 581
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Ще пием ли кафе?

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 582
Добро утро! Човек като е в отпуска не изпуска кафенцата в приятна компания сутрин smile3525
mimensita, веднага се възползвам, благодаря! И съм си с вас, момичета, но като търча между ясли, училище и работно място... знаете как е  Embarassed
Майки, последните снимки в подписа ми са актуални, тази с децата е от 14.10. даже Simple Smile но ако искаш във фейса има повече - разгледай ги Simple Smile
Благодаря ви за поздравите, дами, стискам палци всички да се хвалим с изпълнени цели и задържани килограми  newsm10
Хубав ден от мен!

# 583
Момичета обещах да споделя за оризовите спагети -  smile3502 еми не е голяма загуба това че не ги използвате,иначе вкус имат на ориз,но в друга форма и се приготвят по бързо за ориз.Нещо не виждам къде има рецепта за домашна режимна горчица?

# 584
  • София
Добро утро, момичета!  Hug
Мимс, благодаря ти за хубавите пожелания  Heart Eyes Не съм по терлички - то вече не е за хвалба, ами за тъга, ама такъв е животът - препуска ли, препуска, като неуморно конче. Важното е да сме все на седлото, да падаме рядко и като се изправим, да не сме с празни ръце.

Общи условия

Активация на акаунт