Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 743
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • Плевен
Малеее, пребили сте се да пишете, ей! Ако и така се храните...
Снощи се плеснах по челото - забравих да ям от калмарчестите главички...Уф, голяма грозотия са, но аз смело изядох няколко - хей така - пипалцата им само де... Само си представях, че съм на пустинен остров, никаква друга храна няма и за да оцелея трябва да ги ям - все пак са протеини! Абе - страшен сървайвър беше! Стигнах до три броя и прекъснах заниманието с охота. А и се ослушвах малко - ами стоят 1 седмица в хладилника...да не стане някоя прелест, от която да олекна изведнъж с 2 килограма! Довечера съм си обещала да ги насецкам тия изродчета, излезли сякаш от филм с извънземни и да ги смеся с киселото мляко и там разни добавки...Няма да издържа да ги "гледам в очите"!
Мимсче, мерси за двойното кафенце - едно за теб, едно за нас, а!?! Каймаклия работа!
Кари, какво да държим като се изправим на седлото? Не си с една година остаряла, а с една година - помъдряла!
Хайде, мили дами - успешен ден!

# 586
Временно прецаках работата и сега се чудя какво да правя ooooh! Нападна ме един остър гастрит  Tired знам си го аз, че се появява от време на време пролет и есен,  та... минах няколко дни на сухар и солети, всичко друго ми предизвиква неописуеми болки.  За напълняване, не мисля да съм напълняла понеже  не ми беше много яденето ами колкото да не припадна някъде и като цяло си оставих стомаха да ''почива" на вода.  Днес съм малко по -добре, но се чудя кога, какво и по- колко да включа, че да не се изостри пак newsm78  май ще трябва да си изкарам едни 5 П дни, че зеленчуците са опасни в това ми положение. И сега пак на ново  ooooh! много ме е яд.

Между другото една салата от зеле в ПЗ ден е виновника  #2gunfire

# 587
  • София
Кари, какво да държим като се изправим на седлото? Не си с една година остаряла, а с една година - помъдряла!
Според пола и предпочитанията - кой - цвете, кой - стъклена пантофка или подкова, но в никакъв случай калмари, само не калмари  Grinning А за мъдростта - нали знаеш...който трупа мъдрст, трупа печал  Hug

# 588
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               tdaneva, добре се справяш за сега, успех и занапред, особено като стигнеш до борбата за задържане на постигнатото  Peace
               dodojoro, то търчането помага  Wink И снимките ти го доказват даже  Peace
               yyanita, горчицата е домашна, но съвсем НЕ Е режимна, особено за втора фаза  Naughty.
               Karimma, щом сме здрави и заобиколени от любимите си хора, всеки ден е повод за радост и хвалба  Hug А познай сега кой от показаните ми се ще да хвана, ама мъъъничко позакъснях...  Cry

ArhMih, какво лошо си си направила, че още се наказваш с тия очички!?
               беба28, хубавата фигура и самочувствието не бива да са за сметка на здравето  Peace Не рискувай с храни, които знаеш, че не ти понасят и не само заради режима.
               Хайде, време е май за една козинка, открила тайната на добрия сън и... да отслабване и на сън  Wink

Лека, мека, палава, розова, режимна и спокойна нощ  Hug
[/i]

# 589
  • Italia
Добър вечер и от мен Simple Smile
Замислих се преди малко докато се трудих над котлона - освен с нова фигура, покрай Дюкан ще се сдобия и с готварски умения Simple Smile)  Нямам думи да изразя благодарността си към всички, трупали и записвали рецепти, аз почти два месеца се мъча с моите бедни познания да скалъпвам закуска, обяд и вечеря  ooooh!
Сега съм се захванала с темата на смайлис - вече имам сполучливи сладко от годжи бери + зърнената закуска (уникална, между другото  Heart Eyes ). Тази вечер преоткрих топлата вода с тричавата палачинка на хартия в тигана, която успешно беше превърната в дюкански ПЗ дюнер за утре сутринта. Кантарът нещо се е заинатил последните 8-9 дни, но препрочитайки последните страници се замислям, че миналия път на тези килограми загубих битката, а и толкова бях след като родих...
Надявам се скоро да се предаде кантара - аз дюканка ли съм или лукова глава?  Laughing
Сега отивам да се изпъна на дивана с някое филмче, а на вас пожелавам спокойна нощ и сутрин с минусчета!

# 590
Привет, момичета,
позагубих се тези дни, но малчо имаше рожден ден, после пък бяхме в Пловдив, после на погача на едно бебе и навсякъде, ама навсякъде ви казвам ме преследваха моите сладки демони - то не беше любимата ми малинова торта, домашни еклерчета, чушки бюрек, бонбони Линд, пица, пилешки панирани сусамови хапки, медена пита, бейлис....., но удържах фронта и сега познайте - кантрът показва 74кг  Heart Eyes Последния път като ви писах мрънках, оплаквах се от 76,5, а днес съм толкова щастлива! Чукнах десятката!  Praynig
Та воля му е майката, милички. Иначе съм си скрила 2 бонбона Линд в един шкаф за Коледа, когато ще съм в трета и срам не срам си замаразих едно парче торта за тогава Simple Smile
Карима, бъди щастлива!  Hug
Беба, много ми е мъчно! Дано вече не се обажда този гастрит! Знам колко боли. Милата ти, как си се измъчила! Оттук насетне никакви болести и само минуси!  Hug

# 591
                    Добро утро  Hug
               По едно кафенце за отскок  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 592
Снощи се претеглих, само +300 гр. За вечеря нищо не ядох, само пих един пилешки бульон /от истинско пиле/. Много добре ми подейства на стомаха. За днес си нося едно кисело мляко за обяд. Мисля леко да действам като начало понеже, то си е като захранване след гладуване. Според доки трябва да карам на сухар, бисквити, солети, варен ориз/без нищо/ варен картоф, обезмаслено мляко, варено пиле, извара. Всичко това да се включва много в малки количества. Така като гледам аз мога само изварата пилето и киселото мляко. Може би някаква супа да си направя пилешки застроена само с мляко  newsm78 много са малко продуктите просто. Забравих да я питам за яйцата, после ще и звънна.

Та така де, неприятно беше, но пак съм на линия и то не с големи плюсове Grinning

# 593
Добро утро, дами!  Hug Взимам и аз от почерпката кафе и продължавам с делата. Тези 2 килограма, които ме делят от трета, са ужасни, но не се отказвам... Тъй като уж почивам тази седмица, ще взема да си сготвя нещо по-така, че да ги размърдам  Naughty Хубава сряда на всички  smile3525

# 594
  • София
Добро утро, момичета!  Hug
Мимс, Суейзи беше и си остава и мой любим актьор   Cry Някак не върви да пиша след това за килограми и храни...

# 595
Здравейте дами,

От днес започнах този режим. За около година успях да кача 15 кг и се чувствам ужасно. Четох доста и се спрях на този вид хранене. Надявам се да вляза в релси до нова година.

Не открих овесени трици затова закусвах мляко с нес, за обяд кис. мляко и пилешко бутче около 200 гр, а за вечеря пилешки филенца на скара. Водата ми е малко - около литър, но утре ще се поправя.

Стартирам от 73,5 кг.

# 596
Здравейте, момичета,
днес сутринта пак имах минус! Направо не мога да си намеря място от щастие! Обух си дънките от преди да забременея  Crazy Е да, тесни са ми, ама и те ще ми станат Лабави, знам аз Simple Smile
Беба, какво каза доки? Според мен яйцата са много тежка храна за теб в момента  Hug
Хоуп 54, къде живееш? В Бг ли? В кой град? Сподели, за да ти кажем къде да намериш триците. Без тях нищо не става  Hug Яденето ти ми се вижда малко, водата както сама си писала също. Ако не пиеш вода няма смисъл да правиш режима, само ще тровиш организма си с токсини. Киселото мляко колко ти беше за целия ден? Нали знаеш, че млечните не бива да превишават 1 кг дневно? Ако искаш сподели на колко години си, имаш ли деца, какъв ръст си, колко кг ти дава калкулаторът на Дюкан?

# 597
                    Добра ви вечер  Hug
               NikolForAll, покрай твоите готварски умения се присетих пак за отдавна зарязалата ни Цоци, а покрай нея пък за Lucie, която преди около месец щеше да започва отново борбата с килцата, а пак потъна някъде... Ех... колко много любими стари муцунки ми липсват...
                Ти пък, Флучия... Не изреди нищо дето да не можеш да си направиш или купиш, когато му дойде времето...Единственото неповторимо ще е първия РД на Балончо, а него не можеш да скриеш в шкафа или да замразиш, така че... надявам се да си го изживяла пълноценно  Peace Да ти е жив и здрав, палав, весел, усмихнат и умничък слънчо   bouquet
                беба28, по-вълшебен илач от пилешката супичка няма, казват, така че пълни една голяма тенджера от този еликсир  Peace
                Karimma, великите не трябва да ни натъжават - живи или вече покойници, защото това, което са оставили ще е винаги живо в нечие сърце. Аз също го харесвам много  Peace Знаеш ли... такъв човек сигурно би разбрал терзанията ни много по-добре от съседката клюкарка или майката, вечно загрижена да не умрем от глад  Peace
               Hope_54, започвам от 73,5 и искам да сваля 15 кг нищо не ни говорят... На колко години си, колко си висока, раждала ли си, сигурна ли си, че няма здравословни проблеми, които да са причина за това напълняване за толкова кратко!? А направи ли калкулатора, той какъв резултат ти даде?
               Девойки, едва ли след цирка на "ОС на ЕС", който се разигра тази вечер скоро ще заспя, но пък вие ще гушкате едно озъбено черно коте... Аман от тарикати бе..., ама селски  #Cussing out #2gunfire, защото сме били такива с мъжО - не щем да даваме пари за стока без етикет  hahaha

Лека, мека, палава, розова, режимна и спокойна нощ  Hug

# 598
От София съм.

На 38 години, с едно дете. Висока съм 165 см. Исками се да стигна 60 кг, но и 65 ще са супер на първо време.

Знам, че не трябва да надвишавам 1 кг млечни и ако може да ги консумирам до обяд. Днес не се организрах добре, но утре ще се справя.

Напълнях от стрес в работата и лакомия. Когато ми е напрегнато, ям тесто и шоколад  Embarassed. Но стига вече. Има и други важни неща освен въглехидратите. Нямам здравословни оплаквания.

# 599
  • София
Флучия, благодаря ти  Hug Да ти е живо и здраво рожденичето, много радости и любов да ти носи!

Мимс, нищичко не разбрах за цирка, ама ти си знаеш за какво говориш. А аз сигурно не съм в час, че днес и на родителска среща бях. За великите обаче си права...донякъде Wink Не те, а празнотата след тях натъжава. Не винаги споменът, снимката, филмът, песента стигат, за да я запълнят.
Котакът е убав, метам му един кос поглед и отивам да спя. Лека  Hug

Общи условия

Активация на акаунт