Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 749
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • София :(
                Karimma, май цирк трябваше да е в кавички - имаше събрание на входа  ooooh! Родителската е за предпочитане. Иначе за другото... - като няма риба и ракът е риба, все позапълва липсите...
               Hope_54, за млечните не зная да има ограничение за времето, само за количеството и за маслеността. За стреса напълно те разбирам, за мое съжаление. А пита ли калкулатора на доктора за оптималното тегло, което да гониш?

# 601
                    Добро утро  Hug
               За вас не зная, но на мен днес едно кафе няма да ми стигне... Е, първото поне ще го споделя с вас  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 602
Добро утро!

Днес кантарът ме зарадва -1 кг. Знам, че в началото е лесно, но все пак си е успех.

Много минуси на всички пожелавам.

# 603
Ми за яйцата каза, че може и аз снощи си спретнах яйца по панагюрски. Не ми създадоха проблем.

Днес мисля пилешко филе за обяд и едно мляко кисело нося , а за вечеря.... на гости съм, но ще си нося или печено пиле или някакво филе отново  Grinning абе ще си ходя с вечерята.

# 604
                    Добро утро  Hug
               Кафенце искате ли  Simple Smile

Честит имен ден на именяците   bouquet
               Голям съм заплес, щях да забравя, че е петък, т.е. време за порция протеинчета  Wink
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 07:16 от mimensita

# 605
Добро утро,

Днес съм -1.5 кг. Много хубаво се чувствам. Дано скоро не спре този ритъм на отслабване.

Вече съм 71. кг. Имам много за сваляне и ще карам 1 фаза 7 дена.

# 606
  • Плевен
Хей, момичета, привет! Не мога да вляза от 3-4 дни тук! Но ето ме вече и то петъчно! Мимс, добре, че прати третото протеинче, че тия първите два - направо ги игнорирах - хич не са ми по вкуса - нещо като калмарите ми повлияха! Викам - да не би по погрешка да си ги прикачила пък тия! Та разгеле на последното вече ми се оплакна окото!
Hope_54, Добре дошла при нас! Умната, обаче с ударната фаза! Нямаш толкова много за сваляне, де! направи само 5 дни - то борбата не е толкова в ударната - а нали се редуват после дни на чисти протеини и дни на ПЗ...Важно е да издържиш на стриктна втора фаза и после да си минеш по книга третата, за да запазиш новото тегло. Ударната не е вся и всьо! При това след 5-я ден не се сваля почти нищо. Сега еуфорията те е обвзела на премахнатата вода от организма през първите 2-3 дни - изненадата му от чистите протеини. Успех и нека задържиш хубавото настроение дълго време!
При мен нещо се е задал МЦ, може би и имам разни симптоми, плюс покачване от 500 грама днес. Иначе си вървяха плавничко с по 100 грама надолу тези дни - чисти П. Днес скачам в ПЗто и довечера съм на ИД, но аз съм като ваксинирана вече с-у изкушенията. Даже не искам да повтарям онова с тиквата вече, че може и от нея да стопирам нещата...ГГЗ!
Желая приятни събота и неделя на всички вас! Честито на имениците днес! Да са живи и здрави!

# 607
И 5 дни не са малко. Вярно е, че постоянствотовъв 2 и 3 фаза са по-важни.

# 608
  • Русе
оо Мимс, последните две притеинчета.....С такива протеини мога да карам схема 7/7 дори  Mr. Green
Аз съм добре, режимна съм, само не мога да разбера свалям ли или не тък като и мъжа ми се тегли на кантара и дава отклонение 10 кг. Ще си купувам отново нов, но не знам кога.
Това годжи-бери не мога да го намеря в Русе.Проверих на 2-3 места  newsm78

# 609
Добро утро и от мен,
малчо спи в количката, а аз си пия кайВето с вас; Мимс  Hug
Майки, провери ли в Била, мисля, че там съм виждала. В тази връзка да ви споделя една история с едни сушени плодчета от преди година - боровинки. Купувам за малката, тя ги папа като бонбонки, аз пак купувам доволна, че детето се храни здравословно, а не с шоколад. Пак купувам и ХОП изведнъж се вглеждам, че на опаковката пише 600 ккал на 100г. Брех, чудя се аз, как така?! Пиша едно мейлче на производителите и изненада - "Г-жо има и захар" WTF!? Ами защо не са я написали на опаковката?! Ами ако детето ми беше диабетик?! Та българска работа Sad
Ето днес например отивам в Кауфланд и има риба тон на прИмоция и етикетите на бг сбъркани - пише в собствен сос, а на гръцки си пише, че е с олио. Добре, че знам византийски. Имаше и с вода, та си взех риба тон във вода. Струва вместо 3,60 лв - 2.70 лв или нещо от сорта. Има намалени с 40 % и пуешки замразени пържоли от бут с кожа. Вместо 7,80лв са 4.80лв., но не посмях да взема.
Сутринта пак бях 73.5, но от днес съм на П и се надявам утре да мога да променя линийката си с още едно килце надолу.
Сега като разхождах малчо в парка и се замислих как трябва да взема в едната ръка една туба от 5л и в другата ръка втора туба от 6л минерална вода и така да ходя. Свалила съм 11 кг от себе си, но още толкова трябва да се махнат  Praynig

# 610
Майки,
Годжи Бери има в едно квартално магазинче. Като тръгне по Мария Луиза в посока от I-во РПУ към АРДА, от дясна страна под един дълъг блок има супер, е в него съм го засичала няколко пъти, но никога не съм взимала. А и се съмнявам, че колкото и да  е прехвалено като качества, полезност и прочие, то НЕ Е подходящ за I и II фаза (все пак си е плод това) Peace
Ако има скоро Русенска среща, мога да намина да закупя и донеса  Whistling

# 611
Майки,
Годжи Бери има в едно квартално магазинче. Като тръгне по Мария Луиза в посока от I-во РПУ към АРДА, от дясна страна под един дълъг блок има супер, е в него съм го засичала няколко пъти, но никога не съм взимала. А и се съмнявам, че колкото и да  е прехвалено като качества, полезност и прочие, то НЕ Е подходящ за I и II фаза (все пак си е плод това) Peace
Ако има скоро Русенска среща, мога да намина да закупя и донеса  Whistling

Ама хайде де. Откога чакам за среща.

# 612
  • Русе
Ани купи ми, ще съм ти много благодарна.Трябва ми главно за друго Simple Smile
Хайде за среща и аз съм ЗА, но още не знам дали ще съм тука Събота и Неделя.Аз пък имам една течна Стевия , ако има желаещи - подарявам я. Използвала съм само 3 капки. Искам да откажа и подсладителя.Изобщо искам да се храня здравословно след приключването на трета.Дай Боже по-скоро ( от мен зависи).

# 613
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте мацки аз съм режимна ,но нямам много възможност да пиша Simple Smile режима си върви много добре .Помага ми това ,че имам голям опит с режима и знам от кое се сваля и от кое не . Днес съм на пилешко , усмивки на всички

# 614
                    Добра ви вечер  Hug
               Hope_54, ArhMih ме е изпреварила, пък виждам, че и ти си разбрала за какно иде реч, така че... без повторения  Peace
              ArhMih, този път повечето си бяха за мен  hahaha Така де и аз съм дюканка, макар и несериозна  Blush
               maikinatati, да ви имам кантарЯ  ooooh!
               Флучия, като чета за такива попадения като с пържолките и бяс ме хваща за квартала, в който живея - един читав магазин няма и всичко ми е далече, освен ако не сбарам мъжО на сгода  #Cussing out
              Русенки, като чухте за среща и извряхте  hahaha Heart Eyes
              Хайде, за вечеря вечеря - порция протеинчета за дюканки - гурманки  Wink
               И козинка разбира се, на къде без нещо за гушкане...

Лека, мека, палава, розова, режимна и спокойна нощ и умната с изкушенията по празничните трапези  Hug

Общи условия

Активация на акаунт