За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 975
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
люба, вероятността да се загубите във виена клони към нула Simple Smile
но не разчитайте много-много на виенчани да ви опътват, те хиииич не обичат чужденци милите.

адис, много мило ми стана за твоето момченце, миличкият, няма 80 ст. на цяло Simple Smile

тути, честит акт 16! Simple Smile

аз днес бях на работа. след 3 месеца почивка си трябва адаптация Simple Smile

# 361
Привет мамита! Hug

И при Сами от третия ден в яслата се появи сопол и още си го влачим. Ще пробвам и аз със сребърната вода...Иначе всяка вечер вече госпожите казват, че е много послушен, спи, яде всичко и е много добричък... LaughingЗа сметка на това като се приберем е пощурял от глад, жажда и се почва едно крещене, тръшкане и лудуване....Явно мируването там трябва да избие някъде... Mr. Green Има и по-спокойни вечери, когато е много весел, но по-често е див...
Между другото и аз си мислех, че ако сме вкъщи вече ще се чудя какво да правим...Катето  Hug даде добра идея за пазарска количка с продукти, и на Сами му омръзнаха всички играчки...

Някой питаше за актуализация на заплатите ....При нас е имало увеличение, но за мен съответно не. Дори и сега като започнах няма нищо по въпроса. Ще чакам да мине още малко време ...и ще споделя.

Люба незабравимо да си изкарате във Виена! Hug

Браво на всички първолачета, и второлачета и по-големи ученичета. Много мили случки разказвате! Heart Eyes

Буби, радвам се, че ръчичката е добре! Голямо геройче е сладичката Зори!

Инка, бързо адптиране на Ема в яслата.

Честито ходещо момченце на Бимбим.  Тути, честит ви акт 16!

Снощи ми извадиха зъбчето, цял час...но поне вече няма да ме боли.

На първи октомври ще чакаме новини от Димара - стискам палци миличка, още малко остана!  Heart Eyes

А Бубето ще разказва за Влади и яслата!

Прегръдки от мен, топла и спокойна вечер на всички!

# 362
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Два дни се разбих от обиколки и задачи. И накрая направо луднах с тия смотани банки... Егати таксите и чудо дето искат.  #Cussing out #2gunfire Таксата да ми изпратят парите до Англия е 2/3 от сумата, която трябва да депозирам за курса  #Crazy #Cussing out Два дена обикалях по банки  иразни фирми дето с това се занимават (уестърн юниън, мъниграм, нам си кво...). Накрая една приятелка в Германия ми плати депозита, а аз ще й пратя парите на българска сметка (дебитна карта), която тя ползва там без никаква такса. Направо се почувствах като на гъза на географият!  Rolling Eyes Не ми се мисли какво чудо ще е когато тръгна да си организирам самото пътуване... От сега изтръпвам...  Sad

Аз и ти, курса не е свързан с обучението за дули или за консултат но пкърмене. Аз си го избрах. В България за момента, доколкото ми е известно, все още няма инструктор как да си носиш бебето в слинг или други бебешки носилки. Стори ми се добра инвестиция. Още повече, че добре ще ми пасне на попрището, което в момента се опитвам да реализирам (изработка и продажба на слингове и бебешки носилки).
Обучението за дули - по-натам. Не съм се отказала, но в моменти нямам нито сили и енергия да се занимая с това. Не се е и знае кога ще има обучение в БГ. Ако има скоро, добре дошло, ще ида...

Бубе, на интересен шеф си попаднала!  ooooh!
Надявам се скоро да откриеш мечтаната и желана работа!  Praynig Hug

Болничките да оздравяват. Тези, на които не им е кеф в яслата, бързо да си променят мнението...

Тути, честит ви акт 16!

Още нещо ми се струва, че пропускам... ама не се сещам в момента... Много съм изморена. Sad

# 363
Привет!
от 16-ти не съм писала. Mr. Green
Влязох във  матрицата  Crazy и няма излизане....Туй следобедната работа не е като предиобедната, адис, сигурно и аз изглеждам катотази колежка за която спомена. LaughingНо няма да се давам,ей го утре е петък! Mr. Green
Линкчето на Дженчето започнах да чета но стигайки до средата умишлено не продължих. BlushЕмоцията ми идва в повече и реших да не си го причинявам отново.Първокласник досега не съм изпращала,но това не ми пречи всяка година да си подсмърчам с майките изпращачки. Embarassed...инак си викам всеки път"Догодина няма да рева,ще съм вече претръпнала." Grinningама нейсе.
Малко позакъсняло но и тук да честитя новата уччебна година на всички ученици, колеги, родители и най-вече на малките първокласници! Heart Eyes
Да са честити и именниците и рождениците от последните дни! Hug
...Болничките,бързо да оздравяват,изпращам им много здраве!
Моите батерии също имат нужда от зареждане и почивка,така че гоу ту дъ бед....
От този Биг Брат научих много нови неща(излъгах се да гледам 10 мин) и разбрах,че Виена е столицата на Белгия,а на Сърбия е Косово? newsm78 newsm78 Crazy
Ай сега лека ви нощ! Mr. Green

# 364

Д
От този Биг Брат научих много нови неща(излъгах се да гледам 10 мин) и разбрах,че Виена е столицата на Белгия,а на Сърбия е Косово? newsm78 newsm78 Crazy
Ай сега лека ви нощ! Mr. Green[/color]
ООООО в грешка си- Босна е  Mr. Green

# 365
  • в Надежда-та
Viще кажеш ли каква е квадратурата на студиото?
има, няма 54кв. с общите части Crazy  Не смея да се оплаквам от липса на пространство, че няма да ме изтраете дълго Mr. Green Но ограниченото място ме научи да изхвърлям Laughing.....като се сетя какъв Плюшкин бях преди и що боклуци пазих....

# 366
  • В две тъмни очички
Добро утро!

Ние днес бяхме да дадем изследванията на Влади и да ни вземат кръвчица и на двете! Голяма смях падна! Още от 7:30 докато й слагах лепенката на дупето  (за глистите) стана интересно. Тя понеже щерката много се радва на лепенки, ама не знаеше, че и на дупето се слагат, като се почна едно обикаляне ту при баща й, ту при мен, ту при баба й, да иска лепенки за й слагаме на дупето  Blush После излязохме , а нали много духа, се започна едно "чулкатааааа, искам чулката" докато разбера, че качулката искала да си сложи  ooooh! смях.... В лабораторията опипахме всичко де можеше, а докато лелята й взимаше кръв тя не спря да й повтаря "не искам, пусни"  Mr. Green Грам не ревна , не усети и кога я боцнаха, ама като почнаха да й стискат пръсчето започна с тези реплики! После сложиха памуче, което тя искаше сама да държи (разбира се) и само да посегнеш да й го хванеш за започваше "Ади, Ади, Ади, Ади, Адиииииииии" (Влади). Само дето не го държеше на безименния пръст, а на средния и ефектът беше нулев. Всичко омазахме с кръв  Mr. Green В къщи разбира се сложихме ЛЕПЕНКА! И обясняваше на баба си как "лельо боц Ади"  Mr. Green

Viще кажеш ли каква е квадратурата на студиото?
има, няма 54кв. с общите части Crazy  Не смея да се оплаквам от липса на пространство, че няма да ме изтраете дълго Mr. Green Но ограниченото място ме научи да изхвърлям Laughing.....като се сетя какъв Плюшкин бях преди и що боклуци пазих....

Мдаааа! Това е много полезно!!! Аз съм коренно обратната работа! Веднъж годишно ходя при мама, изваждам всичкото съдържание на шкафовете и ги приполовявам! Мразя да пазя боклуци! Тук пък в Божурище, къщата е много голяма, има свободен етаж над нас и партер под нас! Да не ви обяснявам , че свеки пази ВСИЧКО!!! Та и тука правя оборка всяка година  hahaha

# 367
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!

Наспах се и вече се чувствам бял човек.  Sunglasses

# 368
Добро утро, момичета и дребосъци!

Днес голям ветрилник нещо... Confused Щом и в Пловдив е хладно, представям си как е в Софето...

Аз позапретнах ръкави тази сутрин и си изчистих къщата предпочивно. Зорката гледаше "Маша и мечока" - безценен помощник е това филмче в такива ситуации.  Peace

Бубе, Влади ме разбива с реплики просто! А самият факт, че казва "качулка"...  ooooh! Зорката е на светлинни години просто... Но ние си знаем, че Влади е пионерче!  Wink

Ви, и аз започнах да хвърлям яко вече, писна ми да се запасявам с някакви неща, които може би ще ми потрябват някой ден... Аман!  ooooh! Вече настървено отхвърлям всякакви предложения от свекито да ми даде това и онова, защото в един момент от даване си бях задръстила и без това малкото шкафове в старото жилище... Само за пример - "кошница за пикник"  Shocked, пухени халати, машина за кисело мляко, безброй разновидни сервизи, дипломатическо кожено куфарче с код... Всичко това дарено от свекито.  ooooh! Нооо вазирах всичко и вече не взимам, даже от любезност!  Naughty

Емили, успех с повишаването на заплатата! Изчакай още малко и им напомни на твойте шефове, да не те пропускат току тъй!  Crossing Arms

Нощни, мерси за похапването и успех с организацията на курса!  Peace

# 369
  • Пловдив
тути, честит Ви акт 16   bouquet

И ние се гласим с кумовете да ходим във Виена преди Коледа  Wink, при техни приятели за седмица.

И Стаско е със сопол още от понеделник  Whistling, но си ходи на ясла, спи там , храни се. Сутрин влиза с малко рев, но се успокоява бързо.

Вчера бях на родителска среща в ДГ на Вивка - аз съм отговорник и касиер на групата от родителите, то такъв си ми е късмета, не мога да се оттърва от тази работа  Crazy

# 370
И аз днес в яслата за документи  Tired

Събират еднократно по 50 лева на калпак...за нощници, чаршафи, покривки и так далее...после всеки месец -консумативи-кърпи, хартия, дом.рула...
В понеделник са на изследвания и от 1.10 живот и здраве ще са  ите на"училище". Дано ИВайла тогава малко спре с тази нейна бясна ревност, защо, аджеба, тя ходи на градина, а бебетата остават в къщи С МЕН!

Тия дни замислям и аз едно грандиозно почистване, и вадене на есенно-зимните дрехи.
Пак съм в шах какво да правя с малките дрешки. Има доста неща, които са зацапани, захабени...не стават за даване, дори и на близки хора/направо ме е срам с тия грозни лекета/ Sad

Припомнете ми, моля, с какво премахвате петна от маджа  Thinking

# 371
  • ул. "Мечтание"
Леле, голям бахър днес.  Rolling Eyes На косъм съм да си пусна печка... ooooh!

# 372
  • София
Нощни, аз печка не съм пуснала, но извадих зимния юрган и спахме с него.

Джанче, и на малката някои дрехи са в лекета, ама което не е е изпрало своевременно, не знам дали след по-дълго време ще може newsm78 В квартала има една циганка, все пита за бебешки дрешки, ама и тя очаква да са нови и хубави, та не знам на кой да ги дам Laughing

Май приключих с голямото почистване и почвам да вадя зимните дрехи.

И накрая почерпка - една от най-добрите  ми приятелки е родила през нощта трето детенце, момиченце. Почерпете се за тяхно здраве smile3541 sling Wine Glass

# 373
"дипломатическо кожено куфарче с код..."  smile3532

# 374
"дипломатическо кожено куфарче с код..."  smile3532

Смей се, смей се, питаш ли ме къде съм ги навирала всички тези необходимости?!?!?  Mr. Green ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт