Шансовете на 50 годишните

• 38 480
  • 805
  •   1
Отговори
# 105
  • # супернатурална #
Сега...мъжко мнение по казуса, дадено току що. Питам: "Чисто хипотетично, можеш ли да си паднеш по 50 годишна жена" Отговаря: "Защо хипотетично"  Joy Чета първия пост, коментара-"Хората не се възприемат според години и килограми, не питаш на колко години и килограми е, или я харесваш, или не"

# 106
Около 160 висока, 90 кг бе жената.

# 107
...а други с по два и по три брака сякаш не умират сами, защото примерно мъжете им са на онзи свят вече.
Оня ден викам на мъжа ми: "Абе защо така навън толкова много баби има по пейките, а никакви дядовци?" и той ми отговаря: : " Дядовците са залепени по стълбовете, buttinsky..."

# 108
Като ви чете човек, ще си помисли, че на 50 животът свършва и всички тръгват с патерици и мислят за гробищата  ooooh! Родителите ми са на около 50те и изобщо не се вписват в така създавания профил. И купонясват, и добре изглеждат, и вършат много повече неща даже от нас, 30тина годишните. Винаги ме е изумявал този начин на мислене. А и любовта няма възраст, навсякъде и всякак може да се случи, зависи от човека.

# 109
  • Другата България
Около 160 висока, 90 кг бе жената.
Joy Joy
Сега...мъжко мнение по казуса, дадено току що. Питам: "Чисто хипотетично, можеш ли да си паднеш по 50 годишна жена" Отговаря: "Защо хипотетично"  Joy Чета първия пост, коментара-"Хората не се възприемат според години и килограми, не питаш на колко години и килограми е, или я харесваш, или не"
Пак иди да питаш! Crossing Arms

# 110
Не знам хора, моя мъж е горе-долу колкото майсторчето, все ме питаше какво си говоря с тая дебела лелка... Rolling Eyes

# 111
  • # супернатурална #

Питах. Мълчи. Уплаши се  Joy Не, шегувам се, опитва се да си отстоява тезата, но усещам, че е разколебан  Mr. Green Питайте и вие де!

# 112
  • Kопенхаген
...а други с по два и по три брака сякаш не умират сами, защото примерно мъжете им са на онзи свят вече.
Оня ден викам на мъжа ми: "Абе защо така навън толкова много баби има по пейките, а никакви дядовци?" и той ми отговаря: : " Дядовците са залепени по стълбовете, buttinsky..."

Но пък са се насладили на съвместен живот реално, а нашата героиня подобни изживявания са и в мечтите...

Всъщност не и е късно да хване последния влак, да се огледа за някой набор, ерген едва ли, но поне вдовец.

# 113
  • Варна
Не знам хора, моя мъж е горе-долу колкото майсторчето, все ме питаше какво си говоря с тая дебела лелка... Rolling Eyes

Е, не се прави. Естествено, че след като ТИ си му съпруга, всичко останало минава в категория "дебела лелка", дори и да не е такова.

# 114
А и любовта няма възраст, навсякъде и всякак може да се случи, зависи от човека.

И аз това казвам, а тук ме опонират, че харесват Бърни заради парите.
Какво като е на 81, млад е по душа сигурно...

# 115
Спомням си една тема за 35+ сингълките, там ги помляхте, а доста оптиистични прогнози за 50 г. тук виждам, респект Peace  Laughing

# 116
Всички ще дойдем до 50 (дай Боже), и както върви светът, много от нас може и самотни да доживеят до тази *пределна* възраст. Тогава ми е интересно дали така ще разсъждавате.

# 117

Дебелите не стават и за разговор ли?

# 118
  • гр.София

Laughing

Докато чета темата си мисля за Едит Пиаф и по-младите й мъже.

# 119
  • Варна

Laughing

Докато чета темата си мисля за Едит Пиаф и по-младите й мъже.
А дори не е била красавица  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт