Шансовете на 50 годишните

• 38 062
  • 805
  •   1
Отговори
# 465
стигнахме ли вече единодушно, до извода, че майсторът е пипнал дамата съвсем неслучайно, а умишлено  Twisted Evil, защото е баш майстор, а работата е за голям тезгях Twisted Evil

ако е така, шанталчето да я покани да се регистрира и да дава координатите на майстора на лични  Twisted Evil

Имах приятел, който си падаше по такива - пищни и по-възрастни от него.

Най-сетне!

имам дефицити откъм обеми  Simple Smile:.  Една пищна жена като нищо ще събере погледа на мъжа ми.

за втори път тук чета, че мъжките фантазии може да включват такъв вариант  newsm78. довечера докато не изтръгна признания от мъжа ми, няма да го оставя Mr. Green

# 466
  • София
То вече съвсем заорахме от темата...ама.....как се научава човек да се харесва такъв, какъвто е? Става ли това?
Или е безнадеждно ако не е организирана така себепредставата от детинство?
Може и да не се харесваш, важното е да се приемаш. Другото е естетически да харесваш високи жени, а факта, че си ниска, който факт не може да се промени, да те невротизира. Същото важи и за промените случващи се във времето, много красавици не могат да понесат остаряването и стават гротеска и като поведение, и като външен вид. Вероятно никой не харесва сбръчкана кожа, но ако имаме късмет всички ще се сбръчкаме в един момент и е полезно да го приемем. Само като пример го давам.

# 467
  • София
То вече съвсем заорахме от темата...ама.....как се научава човек да се харесва такъв, какъвто е? Става ли това?
Може и да не се харесваш, важното е да се приемаш. Другото е естетически да харесваш високи жени, а факта, че си ниска, който факт не може да се промени, да те невротизира. Същото важи и за промените случващи се във времето, много красавици не могат да понесат остаряването и стават гротеска и като поведение, и като външен вид. Вероятно никой не харесва сбръчкана кожа, но ако имаме късмет всички ще се сбръчкаме в един момент и е полезно да го приемем. Само като пример го давам.

Е какво означава да се приемаш - това предполага едно мъдро и спокойно отношение към фактите...Ама как става това.....

# 468
Темата за остаряването при жените ли е? Или поне се е превърнала в такава...
Доставя ви удоволствие да се подготвяте психически за този момент ли?

# 469
  • София

Не разводнявай темата... Mr. Green

# 470
Ами, ако самочувствието ти се гради основно и само на външен вид, и смяташ, че всичко друго в теб не е толкова важно, не става.
Човек обаче не е Само визия.
И да, детството има значение дотолкова, доколко твоите родители са успели да ти изградят усещането , че си красив, добър, важен, умен, изобщо ценен човек.Тогава промяната във визията , която е неизбежна, няма да е такъв огромен проблем.

Бояна, аз нямам предвид  отношение към мен.....просто постовете ти и начина ти на изразяване е различен....

# 471
  • София

Е какво означава да се приемаш - това предполага едно мъдро и спокойно отношение към фактите...Ама как става това.....
Става малко след края на пубертата- какъвто съм такъв, каквото може и е наложително да се промени се променя, останалото се приема и обича. Имаш три деца и знаеш, че и да не харесваш всичко в тях ги приемаш и обичаш, по същия начин и към себе си. "Днес се издъних, утре ще опитам пак, не съм Анджелина Джоли, но не съм и актриса, ще го преживея". Все пак, тези харесвания и нехаресвания са и на база сравнение с някакъв еталон или познати хора, но пък "понеже никой не е съвършен и аз не съм, толкова". Учили са ме, че е най- здравословно човек да е фокусиран върху дейности и въпроси върху, които има реална и почти еднолична власт. Да се фокусираш върху обратното- ръст, произход, минало, детство, възраст и тн е път към депресивни състояния или поне постоянна подтиснатост.

# 472
Мерси,Бояна. Simple Smile За ССФ нямам мнение. newsm78Прочетох последните страници и да си кажа мнението и аз де. LaughingБрус е по готин от Аштър! SunglassesИмам приятелка,дето си пада по едри и дебели мъже, не атлетични, ами точно дебелаци. Laughing За синдрома на Майстора-има 1 много готино филмче-''Лунна светлина и Валентино''.Може да го гледате.Една от героините ми напомни на мен,ама много. Laughing

# 473
за втори път тук чета, че мъжките фантазии може да включват такъв вариант  newsm78. довечера докато не изтръгна признания от мъжа ми, няма да го оставя Mr. Green

Не  на всички. Не бързай да надебеляваш, докато не си сигурна.

На всички ще се случи. Но ако предпочиташ да си заравяш главата в г... пясъка.

# 474
Не, Трещи-нищо никъде не ми е удобно да си заравям.
Просто се чудех след като е ясно че все някога ще се случи защо е нужно да го мислите преждевременно?
между другото ще остареете Вие, аз -не.
Правя едни ритуали и никога няма да се сбръчкам, ама като не знаете къде да четете-пишете, пишете... Mr. Green

# 475

Правя едни ритуали и никога няма да се сбръчкам, ама като не знаете къде да четете-пишете, пишете... Mr. Green

давай ритуалите Twisted Evil

за втори път тук чета, че мъжките фантазии може да включват такъв вариант  newsm78. довечера докато не изтръгна признания от мъжа ми, няма да го оставя Mr. Green

Не  на всички. Не бързай да надебеляваш, докато не си сигурна.

а-а-а, пепел ти на клавиатурата Mr. Green

# 476
  • София

Каси е пила кафе с Лизет Mr. Green

Бояна, това добре, но мен ми е интересно как човек хем се приема такъв, какъвто е, хем се старае да поправи поправимото /ако иска/, хем трябва да умее да се съобрази с това, какви са шансовете му в дадена ситуация, без това да се отрази на самооценката му.....Той спрямо какво/кого се възприема в дадена ситуация и преценява евентуалния изход от нея....Ако се е научил да не се влияе от наложените по един или друг начин модели, то как ще прецени кога да не се въвлича  и излишно да се тормози? Оф, дано ме разбра Embarassed

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 20:20 от GENTIL

# 477
Има кабалистични такива,Мадона ги прави.

# 478
  • София
Има кабалистични такива,Мадона ги прави.
Явно не действат.

# 479
Не, Трещи-нищо никъде не ми е удобно да си заравям.
Просто се чудех след като е ясно че все някога ще се случи защо е нужно да го мислите преждевременно?

Аз съм почти  на 50 и съм баба. Много ми е хубаво. Не страдам по отминалата младост.

Общи условия

Активация на акаунт