За стандартите

• 46 079
  • 999
  •   1
Отговори
# 975
Днес си хапнахме черно хайверче, скромничко, на Берьозка.Знам , че няма да е най-изисканото за вашите вкусове... Sad, ама добре, че го взехме.Скромничкия ориз с много зеленчуци и още повече подправки хич не ми стана... Sad.Че и с лъжица го ядох...Срам, срам... Embarassed

# 976
И върна темата затихнала от 2 дни, за да ни кажеш това?
това е за темата "какво ядох днес, какво ще ям утре:)
какво се очаква сега, да ти завидим за хайвера на Берьозка?Simple Smile))

# 977
  • София
А аз ядох панирана риба с Мики Маус на опаковката. С ръце.

Да преместят темата в готварския (без да искам да обидя момичетата там)

# 978
Аватар Пенелопи, ти защо ме мразиш? SadСамо за Опиц ли да пишем? Исках да си поговоря с изтънчените хора на кулинарни теми. Wink Joy

# 979
Да те мразя?  Laughing 

# 980
 Научих се сама  да правя шоколадови бонбони!!!  После си ги ям, пак сама!  Flutter

# 981
меркантилница, а гледала ли си филма "Шоколад".С Джони Деп и 1 френска актриса, забравих и името. newsm78 Същата, която играе  Кати в "Брулени хълмове''. Ако не си , гледай го, ще ти хареса.Аз съм го гледала 10 пъти.

# 982
  • Kопенхаген
В един ресторант преди време изискан за онова време ми предложиха меню без цени, оказа се че само на дамата предлагат такова, а на кавалерът беше с цени  newsm78

# 983
меркантилница, а гледала ли си филма "Шоколад".С Джони Деп и 1 френска актриса, забравих и името. newsm78 Същата, която играе  Кати в "Брулени хълмове''. Ако не си , гледай го, ще ти хареса.Аз съм го гледала 10 пъти.

От там открих шоколада с чили. Страхотно нещо е.

# 984
  • Варна
В един ресторант преди време изискан за онова време ми предложиха меню без цени, оказа се че само на дамата предлагат такова, а на кавалерът беше с цени  newsm78

Така е в изисканите ресторанти.

# 985
  • Kопенхаген

От там открих шоколада с чили. Страхотно нещо е.

Пинкич, филмът наистина е прекрасен, няма по чувствена история  Grinning

# 986

На мен ми се е случвало (не в БГ) да съм САМА и пак да ми донесат меню без цени, и то не в един, два ресторанта, но в единия просто нито едно меню нямаше цени, нито на бара, ни вътре в залата. Аз си седях сама на бара, докато чаках компанията си, отварям менюто вътре никакви цени, то вярно, че колкото по-дълго седиш на бара и пиеш, толкова по-малко те е грижа за цените, но все пак...Доста, архаична практика.
 Шоколад съм го гледала, мноооого отдавна, но си спомням, че имаше някакви противоречие с един отец, понеже бяха пости, ако не се бъркам. Та както бяха пости, това отче, разби магазина една нощ и треперейки като зависим, тотално изтърва прасето и унищожи де що имаше шоколадови изкушения , а после сит, и изтощен беше заспал на витрината. Та, напълно го разбирам човека, не веднъж ми е идвало да направя същото, когато се налага да пазя диета  hahaha hahaha 

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 12:11 от меркантилница

# 987
Не отче, а ГРАФ! Joy Беше пуритан и се самонаказваше и искаше всички да се самонакажат.Като не може да се радва на живота, защо другите да го правят? Mr. Green Аз поне така го възприех. Наистина много чувствен филм, Помпадур, и пълен с копнеж по свобода. Simple Smile 

# 988
 Граф ли бил, милия сторил ми се е прекалено строг, и съм го направила на Поп  Joy Joy  По- млада бях като го гледах, простено ми е.  Embarassed Но как яде, никога няма да забравя

# 989
В книгата е свещеник, филма не съм гледала:)
Шоколадът на Линдт с вишна и чили е чуден, направо пристрастяващо вкусен  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт