Липсва агресивност у тези мъже. Състрадателни са, обичат справедливостта. Привлекателни и умели в съблазняването..
. Винаги съм била ужасно предубедена към мъжете Везни, но толкова любов и уважение имам, че ... Прекрасен човек е и изобщо не е мързелив, дори напротив - по-работлив е от мен, а аз съм Дева (доста работлив тип).
!
))) страхотен мъж, на всяка жена пожелавам по един такъв 
Иначе като цяло нямам кой знае какви оплаквания, освен че са страшно нерешителни. Ама направо патологично. Никога не може да вземе решение за нищо. Не може да каже какво му се яде даже. Което пък е много удобно (за него), защото като не вземаш решения не носиш и отговорност. Но аз понякога се уморявам да решавам всичко сама. Че на всичко отгоре да ми мрънкат после що така съм решила.
Непрекъснато водим следния разговор:
отявлени бохеми.Балансът е важен, стремеж към златната среда, старание да не се изложат....Моят мъж не е везни, но преди него имах годеник от тази зодия, нещата са ми ясни....явно аз не съм оценила и окрилила досатъчно този"страхотен" мъж
Даммм, вината ще да е моя.
отявлени бохеми.Балансът е важен, стремеж към златната среда, старание да не се изложат....Моят мъж не е везни, но преди него имах годеник от тази зодия, нещата са ми ясни....явно аз не съм оценила и окрилила досатъчно този"страхотен" мъж
Даммм, вината ще да е моя.
Разковничето е търсенето на златната среда, ама и хойкането не ни е чуждо да ти кажа.
Или започне да чисти с прахосмукачка, зареже по средата и седне да гледа филм. И 2ч прахосмукачката стои на средата на къщата докато му дойде музата да доизчисти.
Бяс ме хваща от такива неща.

По този начин омилостивяват другия и се забравя кавгата
А, може до преди 2 минути да е викал и да се е пенил до Бога 
Препоръчани теми