Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 29 999
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
На мен Балев ми е писал контролни прегледи 18-20 и 29-32 г.с. За БХС не знам още.

Да  Peace това са втора и трета фетална морфология. Първата е, когато се прави БХС - около 11-13 седмица.

# 151
  • София
Здравейте и от мен. Аз бях на БХС преди 2 дни при д-р Янкова. Доволна съм от вниманието. Каза ми за ФМ да отида към 19-20 седмица.

# 152
  • варна
Galeto.., за кола маската на триъгълник ни мисля, че е проблем. Докторката не е казала, а то е ясно като се види, че съм била на кола  Simple Smile Simple Smile. При козметичката ми идват и в 9-тия месец  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И аз ще кажа че няма проблем, ако се чувстваш добре. Предишните две бременности си ходих до последно. Моята козмвтичка казва, че веднъж е върнала една бременн, която отишла за първи път в деветия месец. Дотогава се била бръснала и козметичката се притеснила и я върнала. Аз този месец пропускам поради кървенето и малко се презастраховам, но отдругият месец не мисля да пропускам.

# 153
Момичета , имам един бърз въпрос.

Възможно ли е бременна да бъде "назначена" на работа в БГ 2-3 месеца назад.

Примерно сега да ме "назначат" , че съм работила юни , юли и август примерно ?

Благодаря предварително   bouquet

# 154
  • Варна
Момичета , имам един бърз въпрос.

Възможно ли е бременна да бъде "назначена" на работа в БГ 2-3 месеца назад.

Примерно сега да ме "назначат" , че съм работила юни , юли и август примерно ?

Благодаря предварително   bouquet

Не.

Всеки месец се подават документи в срок в НАП, в които няма как да фигурираш няколко месеца назад.

# 155
  • варна
Не, няма как да стане. Преди назначаването или в самия ден на назначаването, но не и по- късно се подава справка да НОИ. Невъзможно е това.

# 156
  • Варна
Да, за НОИ пропуснах. Сега НАП ми е пресен с техните декларации 1 и 6.  Mr. Green

# 157
Няма как да стане това назначаване със задна дата. Регистрирането на трудовите договори в НАП е в тридневен срок от сключването им. Ако се пропусне тридневния срок, регистрирането става само след издадено предписание от Инспекцията по труда. Което води до глоби, а те са големички......

# 158
Здравейте момичета!Днес и аз успях да си пусна всички изследвания,които ми се полагали по здравна каса.Взеха ми влаг. секрет и цитонамазка.Притесни ме факта че точно след това ми цапна кафяво.Нормално ли е според вас? Този доктор нещо не ме взема на сериозно и ще го сменям. ...иначе бебчо си е добре,плува си там  Simple Smile Лека вечер и поздрави на коремчетата   bouquet

# 159
Мерси много , и аз така си мислех   bouquet

# 160
Аз също още съм без договор, но мисля от октомври да се пусна вече, един месец сигурно ще си платя осигуровките като редовно работеща и живот и здраве края на октомври почвам болничните  Wink

# 161
Добро утро от мен:))
От както тръгнах на работа изобщо не остава време да се добера до компютъра.
За сега при мен всичко е добре.Малко изпитвам страх защото ми намалиха дуфастона два пъти по две и утрогестана 2*2 и това докато свършат след което ги спирам  Simple SmileИ малко се тревожа.
На 4д ще ходя в 18 седмица така ми се пада първи октомври дано на бебко всичко да му е наред.

Stella N. възможно е да е от цитонамазката на мен ви вървя това до вчера а ми взеха цитонамазка във вторник.Като оризови зрънца капчици но имах.Тази сутрин нямах надявам се ,че няма да се появи вече.
Нещо бебко не съм го усещала тези дни и се тревожа.На прегледа като бях и казах ,че ме бута и показах къде гинеколожката потвърди ,че наистина усещам него защото в момента се движи.Надявам се да се размърда ,че изпадам в паника.Може и от много работа да не обръщам вниамние като шава.
Хубав ден от мен на всички Simple Smile
Сега ставам да водя детенце на детска и после заминавам на работа.

# 162
Добро утро! Аз също отивам на работа, готвих до сега, правих обед и закуска за моите мъже  Heart Eyes
DqVoLsKi_ChArOvNa , не се тревожи че ти намалят лекарствата, не тези лекарства те поддържат бременна  Simple Smile - те само ти помагаха, когато имаше нужда от тях. Във втория триместър плацентата играе роля за регулиране на хормоните и при теб явно са видяли, че функционира добре  Hug
Време е вече да се поуспокоим, аз като се притеснявам деня едва ми минава.
Аз исках вчера да се похваля на някои колеги, а то се оказа, че от царя до пъдаря знаят - 400 човека е завода  Joy Както и да е, сега ми се чудят, че работя, и даже една ми вика- взимай си по 1-2 дни НА СЕДМИЦА  hahaha да си почиваш. Викам, ми аз кога ще работя тогава ?

Усмихнат и слънчев ден ви желая, девойки  Hug  bouquet

# 163
DqVoLsKi_ChArOvNa Благодаря ти за успокоението  bouquet  Аз не го усещам още,но си чакам момента с нетърпение  Simple Smile имам подозрения,но мисля че е от стомаха ми.И аз съм постоянно на работа,но не мисля да си оставам в кащи,а там всички знаят от 3-ти месец.Хаиде че и аз трябва да ходя на работа......Лек и спокоен ден   bouquet

# 164
  • Плевен
Здравейте момичета Simple Smile
Искам да ви попитам усещате ли болки в кръста и гърба? Знам,че е рано,но от 2 седмици като се застоя малко седнала и като стана .... ужас.

Хубав ден  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт