Новите ни козметични похождения 30

• 60 331
  • 717
  •   1
Отговори
# 465
Мерси Аленка  Hug
И аз не мога да сваля усмивката от лицето си . Лака е вълшебен   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес ми пристигна. Подарък ми е от човек, за който каквото и да кажа ще е малко  Hug Hug Hug

# 466
Това внезапно прави лака в пъти по-прекрасен Flutter

# 467
  • София
Flormar 437

# 468
От тази серия тоалетното мляко,много е хубаво и не люти на очите Heart Eyes
Спиралата също много харесвам  Mr. Green

# 469
  • Стара Загора
Още една порция  Mr. Green

FeiFei Song

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 23:22 от iv4enceto_91

# 470
# 471
  • София
* Too Faced Candlelight Glow Highlighting Powder   Heart Eyes

* Lancôme Color Fever Gloss Natural Origin in Beige Ballerina

* Clarins Crayon Khol Intense Line Pencil

# 472
  • в 1001-та нощ
От къде купуваш ланком и там предлагат ли моливите за устни?  Heart Eyes

# 473
Включвам се и аз при вас с молба за мнение за спиралата на АртДеко със сферичната четка (Spheric Brush Mascara). В един период няколко момичета я похвалиха в темата, но ми се иска да получа коментари след по-дълго използване. Доволни ли сте от ефекта, рони ли се?Нанасянето не става ли по-трудно и бавно, тъй като четката ми се струва доста къса? Благодаря предварително

P.S. Питах преди известно време в темата за спирали, но никой не се включи.

Аз я ползвам вече повече от месец. Не се рони, не дразни на очите. Малко по-трудно се свиква с това,че е малка и тумбеста четката. Но иначе удължава и леко извива миглите. Но не е много подходяща за по-рядки и тънки мигли, ще ги напластява. По десетобалната й давам 7.Simple Smile

Ползвам вече 2 седмици и базата за сенки,не съм много очарована:
Скрит текст:

# 474
* Too Faced Candlelight Glow Highlighting Powder   Heart Eyes

Много ще ми е интересно да споделиш отзиви и снимки ако може, много интересен продукт ми се струва.

# 475
Аз също много харесах днес Clarins Crayon Khol Intense Line Pencil, но нямам нужда от молив точно сега.

# 476

Хайде и аз барабар Петко с мъжете, да не остана по-назад, днес забърсах две ТАтУТА  Mr. Green

Фантастични, в момента съм намацана с първото....На какви цени са в България?...Тук са по 8.45 евро едното...

# 477
  • в 1001-та нощ
аз ги взех по 9 лв, от нета по $9,15 без ДДС (продукт + шипинг)

от нета поръчах за себе си и съфорумки такива, които в бг не се предлагат (от новата колекция)  Heart Eyes

# 478
  • София
a.l.e.n.a, от Дъглас. Не съм гледала за моливи обаче. Този гланц беше намален на 36лв.  Party

Синьорита Мърморита, ще пиша непременно. Ако се получат добре снимките и тях ще постна  Hug

Densi, а какво ще кажеш за ружа? Аз много му се зачудих, но като за хайлайтър, не като за руж. Много ми хареса бласъкът му.  Heart Eyes

# 479
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace ще попитам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт