Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 41

• 39 790
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Ето го признанието , още в първата серия на новия сезон - много, много те обичам ....
Наистина отпада вече дилемата З или Д.
Но.... остава Гюней..... Sad
Нищо добро не очаквам от него.

# 46
  • Варна
E да де,ама аз си мислех,че от 20:00 до 21:00 ще преговаряме миналата серия.

И аз така си мислех, джанъм, добре, че тв-то е включено, щях да изпусна началото  Rolling Eyes

mamaraya!  Heart Eyes Hug

Hug

# 47
Кузей-Искам да ти кажа нещо...,ако не го направя ще си отида с отврени очи... Cry
Май епизода ще свърши с изстрела от началото ooooh!
Да серията не ме грабна особено  Peace Peace
Много тегаво дори не разбрахме след колко време се развива действието  ooooh! ooooh!

# 48
И Зейнеп каза,че не иска за застава м/у тях двамата.Т.е. тя се оттегля.

Честно и достойно отношение от началото до края ! Браво на нея ! Peace

Сега да видим Джемре какво ще направи с това прословуто признание !

# 49
Е, след дълги спорове най-сетне разбрахме коя е любимата на Кузей  Joy Joy Joy
Той явно не мисли, че ще остане жив и най-накрая си призна пред Джемре чувствата.
Евала на Зейнеп...Но тя го знаеше това още от самото начало,де. Опита се да се бори за любовта си, но видя, че е обречена тази работа и достойно се оттегля.
Благодаря на Дидка за превода!  bouquet
Отново брилянтна игра на Къванч, много е добър, спор няма!
Лека нощ, момичета! Hug

# 50
Мерве ще има друга роля във филма, то е ясно.

И след такова оттегляне направо и спасиха гордостта и достойнството.

Нататък може да има други взаимоотношения с героите от сериала, дори и с Бурак. Те си отиват като двойка всъщност...

# 51
  • Тук някъде.....
Кузей ще трябва да се сблъска с последиците от това признание, защото той си мисли, че няма повече да види Джемре  Cry И двамата, всъщност. И филмът става наистина Кузей-Гюней  Wink

# 52
Много ме изненада това признание .... Heart Eyes Thinking много скоро се случи... Crazy

# 53
Значи наистина заради думите на Али, тя трябваше да присъства на смъртта му.
Завета на Али, нямаше начин да не й светнеза кого се отнася.
Достойно оттегляне.
С Бурак наистина си отиват като двойка.

# 54
Много добра игра на Къванч ! Браво, отличен е ! Най- добрия актьор !

# 55
Според мен пък Мерве трябва да я извадят от сериала. Да, вероятно спасиха достойнството на героинята й и т.н., но обезмислиха досегашното й участие и бъдещото също, и вече наистина я превръщат във второстепенна героиня.  Peace Ще я свързват с Бурак, ми направо с някой от фирма Синанер да я обвържат, дето хич не го знаем. Ей, тъй да е във филма, пък с какви заявки влезе.  ooooh! Много ми е мъчно.  Sad Не искам да гледам Кузей и Джемре, и това е, а е явно, че на това ще акцентират и другите ще са фон.  Peace Така чувствам нещата поне в момента. Sad

Серията беше доста скучна, между другото, с изключение на последните пет минути. Може би с превод ще е по-различно.

# 56
# 57
наистина им прави чест на сценаристките, че такова решение са взели за Зейнеп, вместо да вкарват всички в батака на унижението

# 58
Сега цял сезон ще гледаме как Джемре и Кузей не могат да бъдат заедно....
А това,че Зейнеп се оттегля от Кузей според мен не значи,че ще напусне сериала.Ще има изненади тука Mr. Green

# 59
Много добра игра на Къванч ! Браво, отличен е ! Най- добрия актьор !
Да страхотен беше Heart Eyes
Благодаря за превода на Емили и Диди  bouquet  bouquet, страхотни сте  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт