Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 41

• 39 795
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за новата тема и преводите

# 61
Благодаря за превода на момичетата , които ни превеждаха директно!!!

# 62
май ще има повторение на серията  Rolling Eyes Rolling Eyes

благодарности на Диди и Емели  newsm51 newsm51 newsm51

# 63
Още една серия или повторение?

# 64
На мен ми хареса епизода и то много  Hug
Джемре и Кузей , любовта им най-после може да започне от този момент нататък   Heart Eyes

А що се отнася до Зейнеп , не мисля че се е отказала , напротив още от летището хвърляше злобни и ревниви погледи към Джемре все едно чакаше Джемре да и съобще че с Кузей са се събрали та да си изкара яда на някого .
Не се е отказала още , не и толкова лесно , и на мен ми се ще да го повярвам ама по-един начин говори по-друг гледа това момиче и хич не ми харесва , ама да видим де , то още в следващия епизод ще си покаже   Sunglasses  Rolling Eyes

# 65
Диди, Емели, благодаря.  bouquet  bouquet 

# 66
Повтарят за тези,които са изпуснали Peace

# 67
Аз мисля, че Зейнеп по един или друг начин, ще продължи да е около Кузей, ще му помага и ще има значение за него и в бъдеще ! Може би индиректно, но ще е там някъде !
Изненада ме това признание още в първи епизод, явно Кузей осъзнава добре, че може и да не оцелее при сблъсъка с Ферат . Интересно ми е какво ще последва, обаче ?!
Много ме разочарова, обаче, много !

Емели, Диди,  Heart Eyes Hug :love от сърце благодаря за това, че бяхте тук  и се потрудихте за нас !  bouquet  bouquet  bouquet

# 68
Диди, Емели, благодаря ви за превода в ефир   bouquet  bouquet

Толкова се радвам за признанието, толкова го чаках ! И така добре го изигра Къванч, но и толкова много се страхувам от Гюней. Превъзходна игра и на Буура. Но той няма да отстъпи нищо на брат си-нито бизнеса, нито любимата. Обсебен е от Джемре, гледа лошо.  Embarassed

Но до утре ! Лека нощ  Hug

# 69
Честито, Джемрейки! Не се радвайте,обаче!
Бъдете нащрек! Случва се в първи епизод. Не е на хубаво.
 От разстояние, по телефона това е  отбиване на номера. Признание направено насила ,  по чужда воля. Мъка, мъка докато изрече заветните думи. И преди  да го убият, може би. Тъжно, безнадеждно, никакъв шанс за тая връзка.
Само на мен ли ми се стори, че  Джемрето е в добра кондиция след смъртта на Али. Зейнеп и Гюней са утрепаните.
Не можах да разбера Зейнеп. За мен, моментно, емоционално решение. Това, че най-напред тя каза  на Дж и след това се обади Кузей има някакъв смисъл,връзка между двете събития.

# 70
  • Варна
  bouquet И аз благодаря за темата и превода!

Мисля, че върнаха филма в началната точка- двама братя, една жена и желание за отмъщение  Peace.

# 71
Ем, Дид,   love001  love001 и от мене!!! Накарахте ни да почувстваме атмосферата на филма!
На всички спокойна нощ! Бъдете позитивни!  newsm51

# 72
Gospojata, не мога да те позная Hug

Аз пък не се изненадах на това признание.
Али много ще ми липсва CryТой поне малко разведряваше обстановката.

# 73
Честито, Джемрейки! Не се радвайте,обаче!
Бъдете нащрек! Случва се в първи епизод. Не е на хубаво.
 От разстояние, по телефона това е  отбиване на номера. Признание направено насила ,  по чужда воля. Мъка, мъка докато изрече заветните думи. И преди  да го убият, може би. Тъжно, безнадеждно, никакъв шанс за тая връзка.
Само на мен ли ми се стори, че  Джемрето е в добра кондиция след смъртта на Али. Зейнеп и Гюней са утрепаните.
Не можах да разбера Зейнеп. За мен, моментно, емоционално решение. Това, че най-напред тя каза  на Дж и след това се обади Кузей има някакъв смисъл,връзка между двете събития.

Дафне, ти наистина гледаш друг филм. То бива , бива ама чак толкова пък да изкривяваш фактите.
Как беше - Джемре аут, Зейнеп -- ин.
Помним го.
Но чухме Много много те обичам.
И се развам много на това признание, защото го очаквах, защото нямаше друга логика, друг път да се случат нещата.
Нямало било да изпълни завета на Али, нищо не значел и т.н.
Сега пък под натиск го изпълнил.
Просто най-добре да не ти чете човек фантазиите.
Не очаквам да признаеш, че си грешила.
Напратив, очаквам до последно да разказваш друг филм.

Но да бъдем позитивни, нали така  Peace

Дали Джемре и Кузей ще изживеят любовта си, не знам.
Но винаги съм знаела, че Кузей обича Джемре и че тя ще чуе тези думи от цялото му сърце.

# 74

Изненада ме това признание още в първи епизод, явно Кузей осъзнава добре, че може и да не оцелее при сблъсъка с Ферат . Интересно ми е какво ще последва, обаче ?!

Именно. Месеци са били заедно в махалата, от Грузия се реши да й го каже. Думи нямам обаче в  какъв капан ще попадне.

Общи условия

Активация на акаунт