Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 41

• 39 797
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми хареса епизода и то много  Hug
Джемре и Кузей , любовта им най-после може да започне от този момент нататък   Heart Eyes

А що се отнася до Зейнеп , не мисля че се е отказала , напротив още от летището хвърляше злобни и ревниви погледи към Джемре все едно чакаше Джемре да и съобще че с Кузей са се събрали та да си изкара яда на някого .Не се е отказала още , не и толкова лесно , и на мен ми се ще да го повярвам ама по-един начин говори по-друг гледа това момиче и хич не ми харесва , ама да видим де , то още в следващия епизод ще си покаже   Sunglasses  Rolling Eyes

...Има нещо такова , променена е като цяло излъчването на Зейнеб. Предполагам ,че след  пълния превод ще стане по - ясно  Peace

# 76
Честито, Джемрейки! Не се радвайте,обаче!
Бъдете нащрек! Случва се в първи епизод. Не е на хубаво.
 От разстояние, по телефона това е  отбиване на номера. Признание направено насила ,  по чужда воля. Мъка, мъка докато изрече заветните думи. И преди  да го убият, може би. Тъжно, безнадеждно, никакъв шанс за тая връзка.
Само на мен ли ми се стори, че  Джемрето е в добра кондиция след смъртта на Али. Зейнеп и Гюней са утрепаните.
Не можах да разбера Зейнеп. За мен, моментно, емоционално решение. Това, че най-напред тя каза  на Дж и след това се обади Кузей има някакъв смисъл,връзка между двете събития.
Само на мен ли ми се строи колко необмислено си се изразила? Кое е насила и по чия воля. Ако си права той можеше спокойно да набере и първия номер от телефона си и да каже на баба си Айше, че я обича. Но той избра да се обади на Джемре. И как се очаква да каже нещо, което е криел дори от себе си толкова години - еми да с мъка го каза, но мъка, че не го изживял и може би няма и да изживее. Той сам каза, че ще си отиде с отворени очи ако не го каже, защото това е най-важната му и съкровена тайна.
И благодаря за Честитото!
Единствено не ми хареса това, което каза и Емели, че сега ще гледаме цял сезон как не могат да са заедно заради разни злобари и обстоятелства.

# 77
Честито, Джемрейки! Не се радвайте,обаче!
Бъдете нащрек! Случва се в първи епизод. Не е на хубаво.
 От разстояние, по телефона това е  отбиване на номера. Признание направено насила ,  по чужда воля. Мъка, мъка докато изрече заветните думи. И преди  да го убият, може би. Тъжно, безнадеждно, никакъв шанс за тая връзка.
Само на мен ли ми се стори, че  Джемрето е в добра кондиция след смъртта на Али. Зейнеп и Гюней са утрепаните.
Не можах да разбера Зейнеп. За мен, моментно, емоционално решение. Това, че най-напред тя каза  на Дж и след това се обади Кузей има някакъв смисъл,връзка между двете събития.

Дафне, ти наистина гледаш друг филм. Тож бива , бива ама чак толкова пък да изкривяваш фактите.
Как беше - Джемре аут, Зейнеп -- ин.
Помним го.
Нямало било да изпълни завета на Али, нищо не значел и т.н.
Сега пък под натиск го изпълнил.
Просто най-добре да не ти чете човек фантазиите.
Не очаквам да признаеш, че си грешала.
Напратив, очаквам до последно да разказваш друг филм.

Но да бъдем позитивни, нали така  Peace
Радвай се, бе Алиса! Скачай от радост, ако искаш. На мен са ми такива усещанията и аз ги споделям.
И ти ни се много доволно. Друго си беше очи в очи, нали така. За мен това беше едно формално признание.

# 78
Дафне, аз си мисля, че заради такива като теб , които биха се опитали да изопачат думите му Кузей каза," от всички и от всичко най-много обичам теб" Ама то на теб и в затвора признанието ти се стори постно ,та сега ли  Wink

# 79
дафне, ние отдавна видяхме, че кристалната ти топка има много фатална пукнатина, само ти не го разбра  Joy Joy Joy Joy Joy

гледай телевизора бе момиче, стига в тая топка се взира  hahaha hahaha

# 80
Gospojata, не мога да те позная Hug

Аз пък не се изненадах на това признание.

Емели,  Heart Eyes заради новата ми премяна е ! Hug
Мен самото признание не ме изненада, изненада ме, че става още в първи епизод . И, ако си права, че още 39 серии ще гледаме как няма да им се получат нещата, ще съм много, много разочарована ! Имах други очаквания ! Peace

# 81
Къде гледате този филм? По коя програма?

# 82

По Канал Д.

# 83
Джемрейки, защо се занимавате с мен, ами не се радвате. Още веднъж, честито!
Дами, но не Ви е пълно щастието!  Признайте си!

# 84
# 85
Отварям бутилка шампанско, заради признанието на Кузей! Наздраве! Joy Joy Joy Joy Като не се сещате да почерпите.

# 86

http://www.kanald.com.tr/CanliYayin

# 87
Джемрейки, защо се занимавате с мен, ами не се радвате. Още веднъж, честито!
Дами, но не Ви е пълно щастието!  Признайте си!
е хайде сега, ти признаваш ли си поражението  Wink?
Аз лично съм доволна, това и очаквах, ако трябваше да гледам още един сезон как гледа отдалеч Джемре и е вечно недоволен ,нямаше да ми е интересно, съвсем честна съм, и ми е все тая дали е в очи казахо " обичам те" или не, щом така го каза и като се видят няма да е различно Wink
Незнам защо но ми струва че накрая на филма Гюней ще убие Джемре . Thinking

# 88
За кой от двата сериала питаш? Mr. Green

# 89
Ферат е убил и Бекир??? ooooh! Какъв му е бизнеса, ясно е ,че е нещо незаконно , но....някакви пари се брояха, бутилки..., кашони...?

Общи условия

Активация на акаунт