Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 41

• 39 806
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Къде гледате този филм? По коя програма?
За кой от двата сериала питаш? Mr. Green

newsm62 newsm62 newsm62 newsm53 newsm03

# 91
Емели,  Hug дали си спомняш какво каза Джемре, когато Зейнеп и каза, че няма да застава между тях, че знае за чувствата на Кузей и т.н ? Изглежда Зейнеп каза много силни думи, защото дори Гюлтен се разплака от вън, но не разбрах Джемре как реагира, освен че не отвърна на докосването на Зейнеп ?

# 92
Къде гледате този филм? По коя програма?
За кой от двата сериала питаш? Mr. Green

newsm62 newsm62 newsm62 newsm53 newsm03

то ей тъй на по два сериала на вечер и до края на сезоните им ще сме луднали  hahaha hahaha hahaha

# 93
Джемрейки, защо се занимавате с мен, ами не се радвате. Още веднъж, честито!
Дами, но не Ви е пълно щастието!  Признайте си!
е хайде сега, ти признаваш ли си поражението  Wink?
Аз лично съм доволна, това и очаквах, ако трябваше да гледам още един сезон как гледа отдалеч Джемре и е вечно недоволен ,нямаше да ми е интересно, съвсем честна съм, и ми е все тая дали е в очи казахо " обичам те" или не, щом така го каза и като се видят няма да е различно Wink
Незнам защо но ми струва че накрая на филма Гюней ще убие Джемре . Thinking
Защо поражение. Имах надежди за смислено и сериозно кино. Разочарование, да! Очаквах наистина Кузей да излезе мъжкар. Плю си на физиономията. Тряпка и джемрешулка,наистина. И сега ще ми реве до края на сезона.

# 94
Кои диалози искате та да ги почна ?
Като качат серията  Hug Hug Hug

# 95
Емели,  Hug дали си спомняш какво каза Джемре, когато Зейнеп и каза, че няма да застава между тях, че знае за чувствата на Кузей и т.н ? Изглежда Зейнеп каза много силни думи, защото дори Гюлтен се разплака от вън, но не разбрах Джемре как реагира, освен че не отвърна на докосването на Зейнеп ?
Първоначално отричаше и каза,че Кузей винаги ще я приема като момичето на брат му.Също и каза,че Кузей знае за чувствата му ,но предпочита да се държи сякаш не знае.
Скоро ще го дадат този момент.Ще се заслушам по-добре. Wink

# 96
Кои диалози искате та да ги почна ?
Като качат серията  Hug Hug Hug

Най-любопитни са ми Гюней и Зейнеп. Все пак тоя разрив с Бану - каква е причината. Разговора в склада!

# 97
Аз лично съм доволна, това и очаквах, ако трябваше да гледам още един сезон как гледа отдалеч Джемре и е вечно недоволен ,нямаше да ми е интересно, съвсем честна съм, и ми е все тая дали е в очи казахо " обичам те" или не, щом така го каза и като се видят няма да е различно Wink
Защо поражение. Имах надежди за смислено и сериозно кино. Разочарование, да! Очаквах наистина Кузей да излезе мъжкар. Плю си на физиономията. Тряпка и джемрешулка,наистина. И сега ще ми реве до края на сезона.
Напротив, отсега натам ще е мъжкар , ще превъзмогва  себе си и ще бъде открит пред себе си и другите. Защото досега всичко таеше в себе си и се оставяше на другите да го мачкат. Сега мисля че ще е различен. Единственото за което аз съжалявам, е че така още повече ще се настроят един срещу друг с брат му , но това беше неизбежно , той и преди като се опитваше да прикрие чувствата си към Джемре пак му беше крив на Гюней .....

# 98
Първоначално отричаше и каза,че Кузей винаги ще я приема като момичето на брат му.Също и каза,че Кузей знае за чувствата му ,но предпочита да се държи сякаш не знае.
Скоро ще го дадат този момент.Ще се заслушам по-добре. Wink

Благодаря ти много ! Heart Eyes

# 99
# 100
Kuzey: Cemre I'm not a coward , I'm silent. Cemre, listen to me, I I..I love you so much, more than anything else

# 101
Напротив, отсега натам ще е мъжкар , ще превъзмогва  себе си и ще бъде открит пред себе си и другите. Защото досега всичко таеше в себе си и се оставяше на другите да го мачкат. Сега мисля че ще е различен. Единственото за което аз съжалявам, е че така още повече ще се настроят един срещу друг с брат му , но това беше неизбежно , той и преди като се опитваше да прикрие чувствата си към Джемре пак му беше крив на Гюней .....
Просто имам други разбирания за мъжкар.Ако не беше Али щеше ли да се случи това признание.
Отново му обърка живота.

# 102
Имах надежди за смислено и сериозно кино. Разочарование, да! Очаквах наистина Кузей да излезе мъжкар. Плю си на физиономията. Тряпка и джемрешулка,наистина. И сега ще ми реве до края на сезона.

отдавна трябваше да превключиш на Века ти, тоя смотания Кузей ли ще гледаш, пфу, такова явно разочарование...виж как умело си вкарала в употреба всички руски думички, които наскоро научи )))))))))))))

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 103
Серията ми е малко объркана, но се радвам ,че започна новия сезон и любимото сериалче отново. Признанието на Кузей много ме зарадва и изненада, но серийката за сега ми възбуди повече въпроси,отколкото да ми даде отговори...
КАКВО ли е подготвил Ферат за Симай?
Изобщо не ми хареса Баръш!
Зейнеб, сменя отбора!?
Гюней озлобява.
Сюмер?
КУЗЕЙ НА път да се самоунищожи.

# 104
За момента е важвно, че нета не прекъсва, серията си върви, нищо ново не са показали за момента, или поне не това което сме очакмали през миналите месеци.

Общи условия

Активация на акаунт