паркинг към метрото

• 17 465
  • 70
  •   1
Отговори
# 30
айдее, опънаха една лента да не се влиза в онзи безплатния паркинг до Интерекспо, който обсъждахме. Явно не им харесва там да се паркира.
Питах пак за абонаменти, нещо за целия месец намаления-нямало.
Залепили са някакви обяснения кой, как и за колко пари може да позлва паркинга, но го залепили баш на касата, където се редят всички за билети и е много неудобно да го прочете човек. Както и да е, поне е отпаднало онова двойно плащане. Но така или иначе е твърде скъпо на тея цени. А да влезеш и да направиш обратен няма как да стане без пари явно. Поне от всички обяснения с касиерката, така излезе. Тя твърди, че 1 лв би струвало това упражнение. Но не съм убедена, т.к. през стъклото не се чуваше добре какво се мъчи да обясни, обслужвайки постоянната навалица клиенти.

# 31
  • София
Ех, да му се невиди......А за обратния завой, ще го пробвам през уикенда ако ми остане време... Laughing

# 32
  • sofia
Е защо обратен през паркинга? Не разбрах идеята.
Ако идваш от Практикер, минаваш под моста и оттам можеш и към Метро и към Горубляне. Ако идваш от Младост, пак под моста въртиш. Ако е задръстено Горубляне въртиш долу на светофара.

Малко встрани от темата, ама колежка ми каза, че подземния паркинг на Мола на Цариградско го ползвали с подобна цел.....след като споделих за безумната опашка пред бариерата на въпросния в 19 часа....аз си мисля, ебати хората, колко пазаруват Crazy

# 33
И аз видях сутринта лентите.
Дали не са ни прочели какво си пишем?  newsm78

# 34
  • София
Дали не са ни прочели какво си пишем?  newsm78

Може, може... smile3505   hahaha

Веси1, за обратния завой питам, защото не искам да слизам до Практикер и се качвам към Цариградско през уличката от Цариградски комплекс. От там ляв завой не мога да направя.

# 35
Няма лошо. Нека четат. Ама май избирателно.

# 36
  • sofia
Веси1, за обратния завой питам, защото не искам да слизам до Практикер и се качвам към Цариградско през уличката от Цариградски комплекс. От там ляв завой не мога да направя.
Като излизаш от Цариградски комлекс, не можеш ли да продължиш направо под моста към Горубляне?
Все си мисля, че можеше.....то че е смотано цялото "кръстовище" там е друг въпрос.

# 37
  • София
Не може.....поредната простотия е това.  Laughing
Не повече от 10 метра са,за да заобиколиш островчето, но влизаш в насрещното платно за тези които излизат от под моста. Може да изчакаш и да се шмугнеш, но е доста рисковано и не искам да го правя това упражнение за сега. Sunglasses

# 38
  • sofia
Дам, те асфалтовия път го правиха по утъпканото от колите през полето, ама буквално .....то една градска инфраструктура, едно планиране...чудеса. Да се смееш ли, да плачеш ли Twisted Evil

# 39
Вижте нещо ново:

http://news.ibox.bg/news/id_76518831

Внесените предложения:
• На основата на съществуващите автобусни линии 114 и 384 да се формира автобусна линия, преминаваща през жк „Дружба" 1 и 2 и свързваща Аерогара София - Терминал 1 и 2 с метростанция Интерекспоцентър.
• Промяна на маршрута на автобусна линия № 404 в жк „Дружба" 1, както следва: от бул.„Цветан Лазаров" по ул."Илия Бешков", ул."Тирана", бул."Христофор Колумб", бул."Асен Йорданов" и по сегашния маршрут в район „Слатина" и обратно.
• Изграждане на пешеходни подстъпи - тротоари, алеи, стълбища, пешеходен надлез към съществуващи спирки на градския транспорт, както следва:
• Разширение на бул. „Димитър Пешев" в участъка между бул. „Цариградско шосе" и ул. „Обиколна" (а в бъдеще и до бул. „Цветан Лазаров")
• Изграждане на пътно платно продължение на бул.„Копенхаген" и свързването на кръстовището с ул."Обиколна" и с бул."Цариградско шосе" - съответно с Метростанция Интерекспоцентър.
• Изграждане на продължение на трасето на трамвай №23 от последната му спирка в жк „Дружба" 2 до жк „Младост" 3.

Много добре. Някой се е сетил и за нас. Но защо са събрани само 800 подписа? Аз например не съм и чула, че се събират  newsm78

# 40
  • гр.София
някой да има инфо, колко ще струва месечна карта с ползване на буферен паркинг   bouquet

# 41
някой да има инфо, колко ще струва месечна карта с ползване на буферен паркинг   bouquet
Казаха че от 1 февруари картата за ЦГМ ще е 80 лв с възможност за безплатно ползване на буферен паркинг

# 42
  • гр.София
Казаха че от 1 февруари картата за ЦГМ ще е 80 лв с възможност за безплатно ползване на буферен паркинг
Мерси много  Hug
а картата не беше ли 60лв. за ЦГМ newsm78 или се бъркам, до сега не съм ползвала и не знам.

# 43
Абе май е била толкова, ама сега вече ще е 80  Simple Smile. Като голям жест го изкараха от страна на Центъра за градска мобилност това мероприятие.

# 44
  • София
Уххх и аз се вълнувам по темата,някой ако е наясно да сподели Peace
milittana ,какво е ЦГМ-карта за цялата градска ли?80лв ако е с право да ползваш паркинга ...мисля,че е добре Thinking

Общи условия

Активация на акаунт