паркинг към метрото

• 17 465
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
Да, каpтата важи за возене с метpото.

# 61
Сега, моля да не ми се смеете, но имам един въпрос към дамите, ползващи прословутите паркинги към метрото. Моля ви момичета, разяснете ми с прости думи къде и как се плаща този прословут паркинг след като съм го ползвала и съответно двупосочно съм ползвала и метро. Трябва да отида на касата на метрото ПРЕДИ да си изкарам колата, или вече с колата някъде има пункт, където се плаща? Специално за този на Джеймс Баяучер ми е въпроса. Питам, защото досега не съм ползвала такава услуга и се чудя къде и как се плаща този паркинг - да не направя задръстване някакво, ако си тръгна без да платя както се следва на каса.....Изчетох всички глупости на сайта на ЦГМ, обаче нищо не разбрах по въпроса. Знам само, че като си купувам билет за метрото, трябва да кажа, че съм паркирала, и то благодарение пак на вас, момичета. Да не мислите, че някъде е било написано това - сакън да не разбера, че мога да ползвам преференциални цени!

# 62
  • София
Предполагам, че ако попиташ на касите на метрото ще успеят да ти обяснят.
Задръстване няма как да направиш - паркинга на Черни връх е празен. Хората си паркират колите в съседните дворове.  Cry

# 63
Само веднъж го ползвах този паркинг и ако не се лъжа, платих на касата.
Абе, за всеки случай си попитай преди всичко на касата.
То може би вече не ти трябва тази информация, гледам, че вчера си питала, но да си кажа аз Simple Smile

# 64
Аааа, през уикенда ще го ползвам тоя паркинг, та не ви е закъсняла информацията. Не зная какво костваше да опишат подробно къде и как се плаща този паркинг, та да не задавам идиотски въпроси по форумите, ама нейсе! Благодаря ви момичета, ще питам на касата като паркирам и си купувам първия билет какво точно се прави.

# 65
Точно така.
То аз като го ползвах тогава, тъкмо беше станал платен. Отивам на касата, жената изобщо не знаеше какво се прави Laughing Само не помня, но мисля, че отидох на връщане с метрото, когато вече щях да си взимам колата. Но ти си отиди в началото, де да знаеш  Peace

# 66
На касата се плаща , да. Дори да сте безплатно, пак се минава през касата да ви оправят талона и ви дават бележка за 0 лв. Вече са си наясно хората, системата според мен вече работи добре. Поне аз нямам забележки.

# 67
Е, 100% са се ориентирали вече, то онова си беше преди месеци.
Предполагам, няма да е толкова сложно Peace

# 68
Да ви кажа какво разбрах днес - запътила съм се към метрото с колата - завивам от Черни връх по уличката покрай горичката и ха да завия вдясно и надолу към паркинга - насреща ми бояджийска стълба - входът препречен. Принудих се да паркирам където намеря. Питах служителката на касата - забележете тя нищо не знае. Звънях в метрополитена и там един любезен господин направи проверка и какво се оказа - той този вход никога не бил работил, а за този паркинг се влиза от ул. Томсън, ама тя на картата ми излиза еднопосочна. Както и да е - ми да сложат една табела бе...С огромни букви пише Паркинг и като завиеш вече - импровизирана бариера, ама нито обяснение, нито указание - нищо! Оставям настрата преди колко време се обяви, че паркингът е готов и защо още части от него всъщност не са готови. Та да знаете - който го ползва - откъм Томсън, обаче как се влиза от Черни връх вдясно по Томсън - май не може, утре ще разуча. Дано съм била полезна на някого, но днес се ядосах. Оставих си колата на улицата по принуда.

# 69
  • София
milittana, сигурно вече си разучила маршрута. Но аз да си кажа - идваш от Хладилника, минаваш край панелните блокове, свиваш покрай РУМ Черни връх и пазарчето и между блоковете излизаш на ул. Драгалевска, караш по нея  до Майор Томсън и се мушкаш в паркинга. Но това сложно упражнение никой не го прави. Хората си паркират където намерят по околните улички. Е, случва се старците от блоковете да викат или да драскат по колите с ключове. Това е положението.

# 70
milittana, сигурно вече си разучила маршрута. Но аз да си кажа - идваш от Хладилника, минаваш край панелните блокове, свиваш покрай РУМ Черни връх и пазарчето и между блоковете излизаш на ул. Драгалевска, караш по нея  до Майор Томсън и се мушкаш в паркинга. Но това сложно упражнение никой не го прави. Хората си паркират където намерят по околните улички. Е, случва се старците от блоковете да викат или да драскат по колите с ключове. Това е положението.

Aisha - благодаря ти за допълнителните указания, ама така е засекретено влизането в тоя паркинг, че чак смешно ми става. Колко малко акъл се иска просто да се довърши изхода при ул. Елин връх, за да не се налага да правя оверлози из алейките зад пазара.....То нали тоя паркинг е предвиден за хората, които ще продължат с метрото, а тези в посока центъра за какво им е да го ползват......Още веднъж благодаря, аз ще го ползвам все пак, че не искам да ми драскат с ключове  вратата, ама да знаете, че шофьорите имат известно право като си спират където им падне. То голям секрет, голямо нещо откъде се влиза за тоя паркинг. И пуснах запитване в СО защо от декември 2012 до този момент вторият вход не е довършен. Да видим какво ще ми отговорят  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт