От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 212
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
ще използвам фр2бг- за кого да адресирам на позиция prenom;
на nom моите 3 имена,а на prenom?
Тук можеш да видиш как точно се изписва адреса. Peace http://www.facebook.com/photo.php?fbid=380641261964277&set=a … ype=3&theater

# 676
Не съм пазарувала от Франция може би от 1г. Нещо не мога да се ориентирам с тези курсове на Франсето, разбрах, че са всеки петък, но къде се вижда, че курсът е пристигнал и какви пратки са пристигнали. Преди имаше номерата на поръчката, сайта и имената на лицето. Сега нищо не мога да открия в техния сайт, къде да гледам?

# 677
ще използвам фр2бг- за кого да адресирам на позиция prenom;
на nom моите 3 имена,а на prenom?
Тук можеш да видиш как точно се изписва адреса. Peace http://www.facebook.com/photo.php?fbid=380641261964277&set=a … ype=3&theater
мерси много
обаче избързах и не написах именана най-долу -Кремена...
дали ще е проблем?

# 678
Аз - да. По телефона ми казаха че очакват в края на седмицата курса.

Да тръгне или да пристигне

# 679
Аз - да. По телефона ми казаха че очакват в края на седмицата курса.

Да тръгне или да пристигне
На мое запитване по e-mail на 22.01.2013 18:07:29 EET, са ми отговорили следното:
"Здравейте!
Очакваме курс в края на тази седмица тук, както и в края на всяка следваща седмица.
Поздрави"
За първи път пускам през тях и чакам доста неща, така че още малко търпение, надявам се да е пристигнал.

# 680
Аз пък имам днешна информация -
Изпратих няколко поръчки на техен адрес , но реших вчера, за по- сигурно да им пратя бланка за първа и да ги уведомя , че те са за мен - нямаше активна бланка и  писах натази за заявка за доставка, с молба за актуална информация и бърз отговор , защото съвсем сериозно се замислих дали да не се връщам към СД , нищо , че по- скъпо ми излиза ... и веднага са ми отговорили
ДНЕС НА 25 ПРИСТИГА КАМИОНЪТ ИМ и ДНЕС ТРЪГВА ДРУГ ОТ ТАМ

# 681
  • Плевен
Една хубава новина- сега се свързах с Франсето по телефона- Днес е пристигнал дългоочаквания курс и в понеделник ще е разпращането на пакетите  Party Peace  bouquet 

# 682
Една хубава новина- сега се свързах с Франсето по телефона- Днес е пристигнал дългоочаквания курс и в понеделник ще е разпращането на пакетите  Party Peace  bouquet 

Супер, а изпращат ли някакви мейли дали имаш пристигнала поръчка, или не?

# 683
  • Плевен

Супер, а изпращат ли някакви мейли дали имаш пристигнала поръчка, или не?
Изпращат само след като ти изпратят пакетчетата с опис на поръчки и кг и стойност на услугата  Peace ТРъпна до понеделник  Crazy чакам толкова неща, и то много отдавна,че съм загубила дирята и бройката  Embarassed

# 684

Дългоочаквана новина ,ще се хвалим др. седмица Laughing
Ели   bouquet

# 685

Дългоочаквана новина ,ще се хвалим др. седмица Laughing
Ели   bouquet
Благодаря за успокоението:))) Голямо чакане падна...дано е за добро!  bouquet

# 686
  • Пловдив
Добро утро!
Има ли някой вече с мейл от Франсето?
 Hug

# 687
Добро утро!
Има ли някой вече с мейл от Франсето?
 Hug

Дано ги изпратят до вечерта.....принципно е рано още....

# 688
  • Димитровград
Аз мисля че днес пратки няма да има защото никъде  Франсето ме са обявили  че 43 курс е пристигнал.

# 689
а не е ли странно,че в сайта си Франсето не е обновило информацията за пристигналият курс.Все още си пише :Курс 42 е пристигнал на 21.12.2012!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт