Вегетарианство и недоразвит плод?

• 6 681
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Честита рожба, Стефанел! Да сте живи и здрави цялото семейство!   bouquet

# 46
 stefanel Честито бебче, да сте живи и здрави и много да се слушате.   bouquet

# 47
  • където мечтите се сбъдват
Благодаря ви   bouquet Много сте мили.

# 48
Бях вегетарианка 12 години, родих 2 живи и здрави деца, едното от които почти 4кг.
Тая докторка да се гръмне, а на теб да ти е живо и здраво бебето. Simple Smile

# 49
stefanel, честито!
Лекарите в днешно време са... ooooh!
Много вегетарианки са родили живи и здрави деца.

# 50
Да ти е жива и здрава рожбата! Лекарката ще я оставя без коментар...

# 51
Да ти е живо и здраво бебчето Simple Smile
По време на бременността си съм яла един единствен път месо на сила и реших, че няма да стане, не мога да ям месо и това е. Родих здраво бебче, 3050гр.
За изказването на лекарката не искам да коментирам...

# 52
  • Шумен
Честита рожба! Да ви е жива и здрава и много да ви радва  Hug

# 53
относно вегетарианството - сори но не го приемам !!! организма се нуждае от всичко , ако искате детето ви да страда , яжте само трева !! не за един случай знам за жени , със здравословни проблеми отказали месото - а пък за виганите -Вие как живеете не знам !!

# 54
относно вегетарианството - сори но не го приемам !!! организма се нуждае от всичко , ако искате детето ви да страда , яжте само трева !! не за един случай знам за жени , със здравословни проблеми отказали месото - а пък за виганите -Вие как живеете не знам !!

Разбира се, че имаш право да не го приемаш.  Simple Smile Друг е въпросът, че изказването с тревата и страданието е малко несериозно... По повод аргументите - аз пък знам за много случаи на хора със здравословни проблеми, които са страстни почитатели на месото...  Wink И се казват вЕгани... Peace

# 55
не казвам , че човек трябва да яде само месо - всичко прекалено е вредно . в днешно време месото е бъкано с вода и "стероиди за растеж" , но пък и салатките са с нитратки . човек сам преценява какво му понася организма .

Разбира се, че имаш право да не го приемаш.  Simple Smile Друг е въпросът, че изказването с тревата и страданието е малко несериозно... По повод аргументите - аз пък знам за много случаи на хора със здравословни проблеми, които са страстни почитатели на месото...  Wink И се казват вЕгани... Peace
[/quote]
 защо да е несериозно ? да заместваш витамините от които се нуждае бебето - месо , яйца , мляко и т. н с хапове !!! е не мерси

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 11:39 от AnMary

# 56
Day after day, без изобщо да искам да те засегна или да оспорвам мнението ти, искам само да спомена, че повечето майчета по-напред в темата са споменали, че не хапват месо и месни продукти, което не изключва от менюто им яйца, мляко и млечни продукти. В действителност само с "трева" (храни с растителен произход) се хранят т.нар. "вегани". Много от момичетата дори са споменали, че консумират и риба (в това число и аз)... Та, именно затова ми се стори несериозно изказването, че ако искаме детето да страда, да ядем само трева.. някак, ако си изчела цялата тема, не разбирам към кого точно е отправено?!  newsm78

# 57
неее , не съм я изчела , просто изказвам мнение относно заглавието .  не упреквам никой ..  всеки си има стил на живот .  не искам тона ми да изглежда заядлив , аз съм твърдо против кавги + това не ми се спори с никой. Peace а относно думата виган - мисля че така се произнася на англииски !

# 58
  • в сърцата на децата <3
Day after Day, мисля, че някъде по-напред бях писала (а може и в друга тема да беше) - до сега няма ни един случай на човек, умрял от неядене на месо, но пък такива, умрели от неядене на зеленчуци - бол. И болестта си има име - скорбут. Знаеш ли какво става с организма ти когато спреш да ядеш "трева"? Хайде няма да оспамвам темичката, чичо гуугъл знае всичко. И чети преди да коментираш, иначе е странно и смешно.

# 59
о не ми се спори от какво може да умреш  Sick факт че съм повръщала от зелена салата и краставици , а не от месо ....  само искам да споделя какво ми казваше гинеколожката която ми води ЖК , защото аз докато бях бременна почти не ядох месо - та тя ми казваше след всеки преглед към последните месеци - яж по една пържола на ден , заради стомахчето на бебето , защото вървеше с 2 седмици по малко .  таа според мен е нужно за развитието на бебето . и със сигурност предпочитам пържола да хапна. , пред това да пия хапчета . и като се разровиш в гугъл , погледни състава на месото  Peace и мисля че доста гъбари са лежали по болници .

Общи условия

Активация на акаунт