Къде в Пловдив??? - 36

• 68 168
  • 801
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Момичета благодаря ви за предложенията за детските центрове Hug Все още не сме решили къде ще празнуваме,утре ще пообиколим и ще решим.
Само да кажа за Воденицата в Тракия -ами вчера минах от там, никак не михареса,отвън не е лошо,но вътре   Whistling едно такова тъмно и миришеше кофти на цигари и кухня една такава смесена миризма  Whistling за мен лично за детски РД не е подходящо.Има някакви дески кът,ама някакво подобие по скоро  Rolling Eyes Ама това си е мое мнение

Да си задам и аз въпроса Simple Smile За първи път в живота ще поръчвам пердета, та бихте ли ми препоръчали магазин, от който да мога да си избера тънко и плътно перде, както и плат за шалте към тях, които да ми се ушият на място?
Взех си пердетата от магазина след ПУ посока тунела,само че не е от страната на университета,ами от другата.Надявам се обасних правилно  Mr. Green  

# 376
  • о`майна лунна нощ е
Днес посетихме фестивала на занаятите в Стария град и съм впечатлена от организацията и тържеството като цяло. Беше много хубаво, имаше доста занаятчийски палатки и много хубави ръчно изработени неща - от прежда, кожа, дърво, метал ....
До утре ще са там. Ако имате възможност, минете да ги видите.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 18:17 от `ТуиГ

# 377
Днес ходихме до Стария Град и Античния театър. Доколкото разбрах скоро ще има и представления там. Аз съм в Пловдив при братовчедка ми за две седмици, така че може и да ги гледам. Сега се връщам да ви чета, за да реша къде ще ходим утре.  Laughing Hug

# 378
  • Пловдив
И аз като`ТуиГ, много добра инициатива  Peace
Ние сега се връщаме, децата направиха собствени свещи и грънци, много бяха щастливи  Peace

И един въпрос, дето не е много за тук, ама не знам де да питам .... В съседство има едно момиче (на около 20-25г. според мен), което е израсло в дом. После живееше в една полуизоставена къща наблизо, заедно с други подобни деца. После ги изгониха и от там. Сега спи в една кола на улицата. Гледам събира хартии и други неща за предаване, явно работа не може да намери и кара, както може. Тя нищо не е искала от мен, ама аз я виждам всеки ден и не знам как бих могла да й помогна. Някоя дреха или пари очевидно не са решение, а друго не мога да предложа. Сеща ли се някой нещо, има ли някоя фондация, някой, който се грижи за такива хора  Confused

# 379
  • Пловдив
Верди в Кючука не го ли затвориха Thinking

За конкретния случай за РД мисля, че Оранжево небето е подходящо място.

Ден преди това моето дете празнуваше в Тон Бонбон - не бих повторила...

Къде е това оранжево небето?
Аз като че ли току що осъзнах и видях, че тонбонбон не е само в мола, а на ул висла има също. предполагам там сте празнували и защо не ви хареса? по-горе има няколко мнение, които са положителни, интересувам се от вашето също?и на колко годишно дете беше р.д?

Искам да попитам тематични мъфини откъде мога да поръчам в Пловдив - с принцеси, с мики мауси, подобни герои, ако има и снимки да разгледам и цени?

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 10:17 от Josefin

# 380
  • Майничка
...Искам да попитам тематични мъфини откъде мога да поръчам в Пловдив - с принцеси, с мики мауси, подобни герои, ако има и снимки да разгледам и цени?

Предполагам - навсякъде, където пекат по принцип мъфини` стига да дадеш достатъчно време в аванс. Във Ванила подс правиха предните години за Хелоуин, така че вероятно може всякакви да ти направят, сладкарницата с/у Алеко също, пекарната до Новотела... Друг вариант, ако имаш време, да си ги направиш сама, с готови декорации от нета, като тези, например.

# 381
  • Пловдив
Някой виждал ли е някъде в Пловдив, четка за почистване на паяжини, но с естествен косъм. Като на нашите баби, едни такива големи четки с пера. Обяснението ми куца, ама не можах да намеря изображение, за да покажа. Полудявам с едни дребни мушички, които въдят паяци по току що измитите ми прозорци.....ми писна ми да ги мия.  Tired  Стават на едни ситни точици стъклата, а с тези изкуствените четки нищо не става само се маже по прозореца.  Crossing Arms

Намерих. Ей такова нещо търся. Направо е идеално, за да стигам дограмата отвън навсякъде.

# 382
  • Пловдив
Знаете ли от къде мога да купя за моето бебе ръчно плетени пуловерчета и терличкиБ?

# 383
  • Майничка
Знаете ли от къде мога да купя за моето бебе ръчно плетени пуловерчета и терличкиБ?

Пуловерчета съм виждала в магазина за прежди с/у дома на младоженците, също и в Мистър Гоблен на подлеза на Понеделник пазар. Терлички, различни размери, продават едни баби на подлеза на Тримонциум, от страната срещу хотела и през мистър Гоблен.

# 384
  • Пловдив
gargamela благодаря

# 385
  • Пловдив
...Искам да попитам тематични мъфини откъде мога да поръчам в Пловдив - с принцеси, с мики мауси, подобни герои, ако има и снимки да разгледам и цени?

Предполагам - навсякъде, където пекат по принцип мъфини` стига да дадеш достатъчно време в аванс. Във Ванила подс правиха предните години за Хелоуин, така че вероятно може всякакви да ти направят, сладкарницата с/у Алеко също, пекарната до Новотела... Друг вариант, ако имаш време, да си ги направиш сама, с готови декорации от нета, като тези, например.

благодаря за вариантите   bouquet
ванила подс - разгледах им нещата от сайта, много не ми допадат, ако някои е поръчвал от тях торти и неща с декорация, да ми ги похвали?
сладкарницата срещу алеко долче мела ли е? те също за подобна декорация не ми допадат.
пекарната до новотела таня'с бейкъри ли е? там по едно време се размазвахме да ядем, всеки ден, но от солените неща, сладките им работи едно-две сме опитвали, може да ги пробваме тях за подобен мъфин...
ще питам и в темата на софия...

# 386
  • о`майна лунна нощ е
И аз като`ТуиГ, много добра инициатива  Peace
Ние сега се връщаме, децата направиха собствени свещи и грънци, много бяха щастливи  Peace

И един въпрос, дето не е много за тук, ама не знам де да питам .... В съседство има едно момиче (на около 20-25г. според мен), което е израсло в дом. После живееше в една полуизоставена къща наблизо, заедно с други подобни деца. После ги изгониха и от там. Сега спи в една кола на улицата. Гледам събира хартии и други неща за предаване, явно работа не може да намери и кара, както може. Тя нищо не е искала от мен, ама аз я виждам всеки ден и не знам как бих могла да й помогна. Някоя дреха или пари очевидно не са решение, а друго не мога да предложа. Сеща ли се някой нещо, има ли някоя фондация, някой, който се грижи за такива хора  Confused

Не знам до колко е решение и дали наистина биха й пологнали, но в т.н. "Родопски пансион" - домът за сираци на бул. "Марица" близо до водната палата, съм виждала надпис Кризисен център. Предполагам е предвиден и за хора в такова положение, а не само жертви на домашно насилие.  Ако нямат правомощия да помагат така, поне може да я насочат.

# 387
ПОМОГНЕТЕ,

Къде може да се снима ( в Кючука най-добре) мъдрец, и препоръка за хирург, който да го извади.

Сестра ми ми е на гости и от 2 дни е подута, адски я мъчи един непробил мъдрец, реши да го снима и да го вади, но трябва да е при хирург.

БЛАГОДАРЯ!

# 388
  • Пловдив
ПОМОГНЕТЕ,

Къде може да се снима ( в Кючука най-добре) мъдрец, и препоръка за хирург, който да го извади.

Сестра ми ми е на гости и от 2 дни е подута, адски я мъчи един непробил мъдрец, реши да го снима и да го вади, но трябва да е при хирург.

БЛАГОДАРЯ!
На коматевско шосе, като идваш от старческия дом в посока Коматевския възел, преди хотел Афродита има стоматологични кабинети с рентгенов апарат - http://www.bgmaps.com/link/58006420E4458886EA3F3356E58A9C70. Ако е затворено, винаги има оставен телефонен номер, на който да звъннеш и човека обикновено идва до половин час.
Другия вариант - поликлиниката, която е в близост до търговиите - http://www.bgmaps.com/link/2AA1099F8F5F98B12322035B7E1AA361.

Още един вариант (там мисля, че могат и хирургична дейност да извършват) - http://www.amayadent.com/ . Намира се в сградата на старите хали в Кичука. Мисля обаче, че на са им евтини услугите. Работят и със здравна каса.

# 389
ginbay, Това до търговиите да не е МЦ Кючук Париж, с лаборатория Писанец? Точно до ясла "Слънчо" и ДГ ЗОРНИЦА? Поне на картата така ми изглежда. Имат рентген така ли?

Общи условия

Активация на акаунт