Къде в Пловдив??? - 36

• 67 193
  • 801
  •   1
Отговори
# 600
Търся спешно да купя от материала за пердета, който не пропуска слънце - като гумиран плат стои. Има такива пердета в хотелите - слагат се зад стандартното перде. Знае ли някой магазин, където мога да намеря.

# 601
  • о`майна лунна нощ е
Много хвалеха един Марио Меров 0899/547744. Аз не съм го ползвала лично, но момичетата бяха доволни. Канели са го и на градински забави, до колкото помня.

Марио е за по-големи деца, поне 6-7 годишни, той прави фокуси  Peace

Тази вечер бяхме на рожден ден, на който Марио водеше програмата на децата. Празникът беше на момиченце на 7 г., като гостенчетата бяха между 3 и 13 годишни. Това момче ги омагьоса! 16 деца го гледаха като хипнотизирани.
Изключително скромен /за цяла вечер - около 4 часа/ си поръча една кока кола, притеснено отказваше всякакви покани да се почерпи, да хапне, да спре за малко. Но кой да го остави. Хлапетата постоянно го дърпаха да им показва фокуси, да се гонят ....

Впечатлена съм и го препоръчвам с две ръце.

# 602
  • Пловдив
`ТуиГ, Марио подходящ ли е за 3 годишни деца след като си го видяла на живо?

# 603
Момичета налага ми се да изпратя колет около 7-8кг. до Русе. С коя куриерска фирма ще ми е по-изгодно? Благодаря предварително. Хубав ден от мен!  bouquet

# 604
Търся фирма за ремонт на компютри, ако може да ми препоръчате някоя в центъра? Имам спомен за такава срещу стадион Хр. Ботев, но не знам дали съествува още.

# 605
  • Пловдив
ААХ, според мен такъв голям колет с куриерска фирма няма да ти излезе изгодно. Моя съвет е да го изпратиш по пощата или по влака. Ако все пак решиш да ползваш куриерска фирма, мисля, че Спиди е най-евтино.
MilenaD, ние си носим нашия компютър в Computer Market на 6-ти септември 170А. Доволна съм от работата им. Винаги ми дават и вариант на избор и цена.

И пак да си повторя питането:
Аз да питам-какъв автобус да хвана от Кичука(района на 2-ра градска, но може и не точно от там) за да ида на 6-ти септември, до младежка с новите маршрути на автобусите.

# 606
  • Пловдив
Търся фирма за ремонт на компютри, ако може да ми препоръчате някоя в центъра? Имам спомен за такава срещу стадион Хр. Ботев, но не знам дали съествува още.
Аз работя с Компютър плюс (или Хермес компютър, или еврокомпютър - едни и същи са собствениците). Намират се на ул. "Авксентий Велешки" (точно до ресторант Старото време 2) - http://www.bgmaps.com/link/F4B0858B7C7487298BC3D1230C3890C9. Изключително съм доволна и от комуникацията с тях, и от отношението към мен. Ако решиш да отидеш там, кажи че те изпраща Гинка Байракова.

Момичета налага ми се да изпратя колет около 7-8кг. до Русе. С коя куриерска фирма ще ми е по-изгодно? Благодаря предварително. Хубав ден от мен!  bouquet
Наистина мисля, че с пощата ще ти е най-евтино. Ако не се налага колета да е на следващия ден в Русе, и получателя да не може да отиде да го вземе от пощата, наистина ползвай Български пощи. Напоследък даже са много бързи в доставката.

# 607
Още един път ви благодаря момичета. Ще отида до пощата.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 608
По Еконт като пощенска - до офис на Еконт  Peace

# 609
ААХ, според мен такъв голям колет с куриерска фирма няма да ти излезе изгодно. Моя съвет е да го изпратиш по пощата или по влака. Ако все пак решиш да ползваш куриерска фирма, мисля, че Спиди е най-евтино.
MilenaD, ние си носим нашия компютър в Computer Market на 6-ти септември 170А. Доволна съм от работата им. Винаги ми дават и вариант на избор и цена.

И пак да си повторя питането:
Аз да питам-какъв автобус да хвана от Кичука(района на 2-ра градска, но може и не точно от там) за да ида на 6-ти септември, до младежка с новите маршрути на автобусите.

Благодаря за отговора  bouquet
Погледни в този сайт http://www.masov-gt.com/
Изглежда, че работи. Можеш да търсиш по маршрут, например: "от Н. Вапцаров до ул. Младежка", ми даде спирки "Тромпета-Копривщица" линии 17 и 37. Успех Peace

# 610
Аз работя с Компютър плюс (или Хермес компютър, или еврокомпютър - едни и същи са собствениците). Намират се на ул. "Авксентий Велешки" (точно до ресторант Старото време 2) - http://www.bgmaps.com/link/F4B0858B7C7487298BC3D1230C3890C9. Изключително съм доволна и от комуникацията с тях, и от отношението към мен. Ако решиш да отидеш там, кажи че те изпраща Гинка Байракова.

Наистина мисля, че с пощата ще ти е най-евтино. Ако не се налага колета да е на следващия ден в Русе, и получателя да не може да отиде да го вземе от пощата, наистина ползвай Български пощи. Напоследък даже са много бързи в доставката.

Благодаря   bouquet

# 611
Търся от онези лепенки за гараж, от типа "Не спирай, гараж" и т.н. Къде да намеря такива?

Пратките по пощата пристигат толкова бързо, колкото и с куриер. Аз пращам редовно, винаги пристигат от днес за утре. Цените са смешни, в сравнение с куриерските.

# 612
  • о`майна лунна нощ е
`ТуиГ, Марио подходящ ли е за 3 годишни деца след като си го видяла на живо?

Момчето е младо /някъде около 20 и г./. В темата ме предупредиха, че е по-подходящ за деца около 6-7 години, но както споменах, на този рожден ден имаше и няколко 3 годишни. Той прави фокуси. Гледах дребната - не откъсваше очи от него /тя е на 3 г. и 5 м./. Останалите нейни ръстоподни също не шаваха. Успяваше да грабне внимание на всички деца, като разбира се за част от фокусите викаше за асистенти по-големите. Имаше две големи момчета - на 12 и 13 г., които по принцип за много негативно настроени към подобен род рождени дни, но този път и те взеха дейно участие, та чак накрая си разменяха фейсбуците с фокусника.
Според мен има възможност да си наглася програмата и фокусите спрямо възрастта на децата.

До колкото коментирахме с Марио, той се занимава професионално с това и има участия и извън забавите по рождени дни.

Накрая дори го закарахме до тях, защото се оказа, че живее в нашия квартал. Едва го убедих, че не ми представлява никаква трудност да се завъртя 2 пресечки настрани от нашия блок и да го оставя направя до тях, а не да върви в този вятър и студ.

Доста се отплеснах, но в обобщение бих го препоръчала за всички мъници, които имат дори малък тренинг да стоят първите две минути на столчетата. После така се захласват, че не успяват да се разконцентрират и стоят мирно дълго време.

# 613
Момичета, къде има най-голям избор на колела Ferrini (детско-юношески)? Коледа наближава, трябва да съм подготвена  Laughing.

# 614
  • Пловдив
За Марио подкрепям изцяло написаното - момчето е супер скоромно, симпатично и впечатлява с фокусите си. Бях го канила за празник на сина ми с 6-7 годишни деца. Имаше и 2-3 по-малки, включително дъщеря ми - тогава на под 4г., които също гледаха в захлас. Но повечето бяха големички, малките по правило им подражават. Затова е добре всеки да си направи извод за своя си случай. Аз не бих го поканила в обратната ситуация - дъщера ми да става примерно на 3-4, с гостенчета на тази възраст, а брат й и още някое по-голямо дете да са "изключението".
Иначе имам заявка от сина ми за следващия празник пак да каня Марио и най-вероятно така ще стане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт