Бременни и майки от проблемното 2011 - двадесета част

• 36 512
  • 654
  •   1
Отговори
# 600
  • гр. София
Оооо, не така! Хайде всички кашлящи да се оправят и да не повтарят!  Hug

# 601
Благодаря ви, момичета!
Ваня, добре съм. Като че ли е по-леко от първия път. Сега пък ми е трудно с яденето, мога само плодове, хляб и мляко. Много се изморявам Ния като си е вкъщи и си поспиваме двете.
Честита ви нова къща! Сега сте по-близо, може по-често да идвате към нас!

Кашля се повсеместно! Около нас все има болни. И Ния направи 2 бронхита за месец и нещо, вторият път и мина по-трудно и кашля 10 дни.

# 602
  • вече Пловдив
Ваня, добре съм. Като че ли е по-леко от първия път. Сега пък ми е трудно с яденето, мога само плодове, хляб и мляко. Много се изморявам Ния като си е вкъщи и си поспиваме двете.
Честита ви нова къща! Сега сте по-близо, може по-често да идвате към нас!
Непременно! Hug Кога чакате второто чудо?

# 603
Ваня, в средата на юни  Simple Smile

# 604
Мира чудесно дано всико е така леко до финала.Казахте ли на каката?Как го прие?Колко разлика ще имат?

# 605
Лилка, Ния знае още от самото начало, просто се усети от нашите разговори, че нещо става и ние и обяснихме. Беше и трудно да го проумее  Simple Smile. Една приятелка скоро роди второ бебе и като и казах, че Лора е вече кака и Ния доби голямо желание бебето да излиза вече и тя да е кака  Joy Като се върнах от един от прегледите и ме попита извадиха ли бебето вече  Simple Smile
Не винаги и харесва сегашното положение, не може да се бори с мама, а толкова обича, вече не я нося, а като се измори не ми слизаше от ръцете до октомври.
Най-голямата драма стана като се изпуснах да и кажа, че бебето не яде нашата храна и не може тя да го храни, защото ще цока на мама циците  Mr. Green 10-на дни не се отлепяше от мен, даже с мен спеше и все ми целуваше гърдите. Явно още не е преживяла отбиването  Thinking
Разликата им ще е 3 години и 2 месеца ако всичко е по план.

Кажи при вас как се приема новия човек?

# 606
  • вече Пловдив
Ваня, в средата на юни  Simple Smile
Страхотно, лятно бебе! Все ще сте навън!  Party А Ния явно е много грижовна кака  Hug Нищо, ще свикне, че вече гърдите на мама са собственост на друго бебе  Mr. Green
Ми-ра, спонтанно ли забременя?

# 607
  • София
Записвам се и аз тук wavey с доста закъснение,ама докато Ви открих smile3555
Да се представя набързо за протокола:След 3 неуспешни опита ин витро и 5 спонтанни аборта,юли месец Д-р Персенска направи най-голямото чудо за нас preggo след 4 опит спечелен от Тройка на разсъмване.Силни болки от началото на бременността до сега,поради които продължавам да паза леглото,кървене близо месец след 6г.с. и загуба на 2 ембрион.Всичко обаче мина и замина,сега се радваме на растящото чудо в мен и сме най-щастливите хора на света luvbed

Фиксче, Hug Hug Hug Благодаря ти,че искаше да ми отстъпиш часът си за преглед в Надежда.Тогава не се получи,но след доста време нещата просто сами се наредиха Peace Да нацелуваш малкия човек от мен

Ники,имаш две прекрасни дечица,на които с мъж ми сме и им големи фенове.С теб утре ще се видим на базара newsm71

Радвам се,че Ви открих и ще си правим компания заедно!
Весели празници и много пълни торбички Close-mas:

# 608
Ох, милата   Heart Eyes ще свикне,явно доста й липства цокането.Добра разлика.Нашата е 3 и половина.

Добре засега.Като бях бременна целуваше всеки ден коремчето и тя кога ще го вадим бебето.Много ще помагала,ще слушала и ще го гледа май само последното се получава.
Докато бях в болницата много съм й липствала(5 дена не се бяхме виждали раждах във Варна и нямаше как да ми идват на свиждане)  и на изписването ме гушна с почти насълзени очички и после веднага "мамо къде е нашето бебче".
Ники спи и яде най вече и не й е интересен още много.Целува го по главичката и го гали по ръчичките ,малко го гушка и засега това.
Рали е доста емоционална и все креши за нещо, къде се радва, къде защото тя си решила,не усещам да е нещо като ревност.Доста е ината и не разбира от дума,хич не слуша и  това е най трудното сега с двамата.Говорим й,караме се,наказваме даже си позволяваме шамарчета през устата(много отговаря),дърпам и ухото мен ме заболява тя все едно нищо, тя си знае нейната.Може би 2 седмици е в къщи накашляше леко и пошуря  самоа. с нас ли.Но другата седмица ще я пусна и после за празниците ще си я оставя пак.Малко да се разсее поне и сред деца.
Ето я грижовната калпазанката с Ники:

Скрит текст:

# 609
  • гр. София
Ох, бонбони! Heart Eyes Живи и здрави да са ти, ЛилиHug

# 610
  • в сърцето на един мъж...
Их, че хубаво, момичета, пълните ми душата Hug Много ви се радвам, желая на всички да ви е леко и безпроблемно до края и да се напълни пак темата с бебета Praynig Hug

# 611
Джулс  Hug, пфу аз верно съм още кърмачка и хормоните ми хич не се знае накъде са, ама така ме разрева още преди да прочета какво си писала  Hug
Много се радвам за теб! Лежиш ли още или вече ти е по- свободен режима?

Да питам майките на по- големи деца. Възможно ли е сам да се откаже на тази възраст от следобедния сън. То вярно, че сега повече си седим у дома, не върви и не се уморява много, ама чак толкова  newsm78

# 612
  • в сърцето на един мъж...
Фикс-че, възможно е, да. Има един момент, в който намалят съня и увеличават будуването.

# 613
Явно си е до дете. Мойта спи точно час и половина през деня  ooooh!

# 614
Различно спят, моето никога не е спало много, но все не ми се вярваше, че съвсем ще спре. Още не е спал  ooooh! Дано поне да вземе да заспива в 20 часа, а не в 22-23.

Общи условия

Активация на акаунт