Първокласници - набор 2005 г. - Тема 10

• 31 373
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Успешна учебна година на всички деца ...........А и по вода ще им тръгне Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 06:56 от limonsheto

# 46
  • София
Честит първи учебен ден на всички първокласници и техните родители!  bouquet
Нека децата бъдат умнички и много да ни радват, но най-вече те да са щастливи в училище!

# 47
  • Mediterraneo
Успех на всички мънички ученици! Да са здрави и само хубави емоции!

При нас цяла нощ вали... Дано се наваля, та за тържеството се кротне малко. Изрових прозрачен чорапогащник, хладно е, не мога по голи кълки да я пусна  Tired

# 48
Честит първи учебен ден на всички първолаци! Да са здрави, умни и много щастливи Simple Smile

При нас вали из ведро  Rolling Eyes

# 49
  • Разпиляна във въображението
Честит първи учебен ден!

При нас облаците се разпръскват. Слънцето ще се покаже и ще бъде един хубав ден!

Виктория се събуди бодра и изпълнена с живот. Като навита пружина е и само ходи от стая в стая и бърбори превъзбудена. Оглежда раницата си и какво има в нея. Сърцето ми е свито в гърдите и ми идва да я стисна силно.

Честит празник на всички, които празнуват днес имен ден - родители и деца!  bouquet

# 50
  • Sofia
Напият сънувал кошмари тази нощ, не може да отлепи сега  ooooh!

# 51
На добър час на децата ни, момичета!!!
Във Варна вали като из ведро, нашето тържество е в 11, дано дотогава се кротне малко!

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 08:47 от slavena

# 52
http://prikachi.com/images/263/3763263H.jpg

НА ДОБЪР ЧАС НА ВСИЧКИ ПЪРВОЛАЧЕТА! Да си ни много здрави , умни и разумни и щастливи деца!
Успех !

# 53
Честит първи учебен ден на всички първокласници!

# 54
Чудесни пожелания за нашите дечица.

# 55
Успешна година на всички първолаци и родителите им!

# 56
  • нейде там, където ....
Успешна учебна година на всички!
Нашето тържество мина чудесно, малко смръщено, но не валя. Класната успя да организира всичко и имаше доста приятни изненади за деца и родители

# 57
  • Някъде на път....
Едно хубаво четиво в унисон с всеобщото ни настроение днес

http://solunska16.blogspot.com/2011/09/blog-post.html?spref=fb

Не съм чела нещо по-красиво тази година!  Cry
Благодаря, че го сподели с нас!  Hug

# 58
  • Пловдив
Ние почнахме учебната година с малко загубване  #Crazy, което доста разтрои ученика  впоследсвие. Времето беше страхотно, но в класната стая бе задушно.
И аз желая на всички УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА   bouquet

# 59
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Времето беше леко ветровито, но слънчево. Тържеството пред училище мина бързо с химн, песни и стихчета. В класната стая минаха през огромна шестица и бяха посрещнати с пита и мед. Всяко дете се представи как се казва и с кого е дошло днес. На всички бяха раздадени есенни листа от картон, с които после излизаха и решаваха кратки гатанки или задачки свързани с броене и буквите. Учителката им задаваше различни въпроси, на които всички вкупом отговаряха, въпреки че госпожата на няколко пъти спомена вдигането на ръка. Мисля, че ще мине известно време да се отърват от навиците от детската градина. После бяха почерпени с гевречета под формата на шестица и сладки неща опаковани в голям бонбон. Имаше много настроение и сред децата и сред родителите.

В програмата, която получихме не видях Информационни технологии. Имаше само ЗИП-вете, но не и СИП-овете. Физическото е три часа и е като последен за съответните дни. Закуска ще имаме още от утре, а стола от понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт