Първокласници - набор 2005 г. - Тема 10

• 30 778
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
SISI_86, добре дошла, но моля те - пиши на кирилица. Трудно се чете написаното на латиница и комуникацията ще е невъзможна  Peace

# 511
  • През девет земи в десета
SISI_86, добре дошла, но моля те - пиши на кирилица. Трудно се чете написаното на латиница и комуникацията ще е невъзможна  Peace

Peace

В този ред на мисли, в буквара видях следното: 5унии, ха сега де  Mr. Green, то е петунии, обаче детето не свикнало на такова писане и стои милото и се чуди Laughing

# 512
[
В този ред на мисли, в буквара видях следното: 5унии, ха сега де  Mr. Green, то е петунии, обаче детето не свикнало на такова писане и стои милото и се чуди Laughing

Това се сериозно ли Shocked Не е истина просто, на кое издателство ви е букварчето...

# 513
  • Пловдив
Това с 5униите звучи като виц  Shocked Аз изобщо не го вдянах, докато не написа какво означава  Blush С каква цел е в буквара?

# 514
  • София
Същото и аз щях да попитам за 5униите.Не мога да допусна,че един уважаващ себе си авторски колектив ще допусне такова изписване.
SISI_86 добре дошла и от мен!

# 515
  • Варна
Зла Вещица, Честит Рожден ден! Много щастие и късмет ти желая!

Нашият ученик вчера като се прибра и най-после си донесе бележката за домашните се оказа, че докато децата пишат той се мота и е изостанал доста. Та писахме и наваксвахме. Госпожата в занималнята му беше помогнала за текущите домашни, но не е казал колко има за довършване.
Днес са им събрали едната тетрадка по математика, защото се е оказала дефектна, а в нея имаше изписано две страници и домашно за следващият път. Като я подменят ще трябва пак да се наваксва.
Пари не му даваме, защото ще си накупува боклуци. От училище им дават закуска. Вчера беше баница, днес кроасан. На мен не ми харесват особено, но той си ги яде.

# 516
  • Бургас
Мон, дори само фибрите да са останали в зеленчуците, по-добре от чипс и кроасани Grinning

Разбира се, спор няма. Peace Simple Smile Просто ми беше любопитно дали теорията за витамините е наистина вярна.

Не, национална е програмата; ето ти инафо:[/color]

Благодаря  Simple Smile

# 517
  • София

А  за парите...хубаво, ама моят е мн неориентиран с тях, т.е. нито ще знае какво мож да си купи, нито ще му стигнат ли, нито трябва ли да му връщат и колко... или там им помагат на лафката?

И ние сме с паричките така.  Mr. Green Днес за пръв път поиска да си вземе от нейните си парички в къщи. Почудих се дали да й дам други, а тези да си ги спестява, но ще видим.
А, иначе говорих с жената на лафката и тя каза , че помага на малките с паричките.
Това потвърди и госпожицата. Едно от вече приятелчетата направо си давала портомнето и лелката от лафката си взимала колкото трябва. Ако не стигали й казвала и така.
Аз й казах по принцип какво е добре да си купува, но естесвтено не се знае. Grinning

# 518
Това с 5униите звучи като виц  Shocked Аз изобщо не го вдянах, докато не написа какво означава  Blush С каква цел е в буквара?

Има такива задачки - трябва цифрата да се прочете.
Или напр. да открият цифри в думите Петьо, Трифон и подобни.

# 519

Това обяснява нещата, не е каквото си мислим:)))

# 520
  • София

Това обяснява нещата, не е каквото си мислим:)))

И все пак е безумно! ooooh!
Мин. година  една приятелка правила диктовка на дъщеря си. Защото малката изписвала градовете и имената с малки букви. След дълго обяснение и диктовки резултат - 5кана Laughing След напомняне от страна на майката, че имената се изписват с главни букви, детето задраскало петицата и написало голяма! петица. Много се смях, ама...

# 521
  • Sofia
Вещи, ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА!!!   bouquet

Чета за кучета, а ние имаме някакви "побойници" според сина ми. Вчера го спрели, питали го на колко години е и казали - много си малък, не си на 7. Казах му да не говори с тях. Днес на татко си казал, че пак го спрели - били застанали на входа на тоалетните и не го пуснали вътре  Thinking Чакаме го довечера да разкаже подробно и ще говорим с когото трябва  Twisted Evil

Домашни в занималнята бяха писали само първия ден, от тогава ги пишем в къщи. За какво е тогава тази занималня - да си играят като в градината?! Аз искам да изгради навик  първо да си подготви уроците и тогава да играе  Crossing Arms

В "кафенето" имало някакъв течен шоколад в тубичка като паста за зъби (помните ли крем Миша  Mr. Green). За щастие стимулът да пести за играчки е по-силен от любопитството да смуче шоколад от тубичка  Joy

Първа седмица - не съм особено доволна от организацията в училището (, а аз съм много толерантна и не съм от родителите, дето се месят - в градината дори не ме познаваха). Единствено детето с всеки следващ ден е все по-наясно и в час...

# 522
Ms.Gorgeous,
не знам по каква логика детето на приятелката е написало така думата ... Мдам, голяма 5-ца значи  Laughing
А това са от типа логически задачки Simple Smile

# 523
  • София
Ms.Gorgeous,
не знам по каква логика детето на приятелката е написало така думата ... Мдам, голяма 5-ца значи  Laughing
А това са от типа логически задачки Simple Smile

Ясно е това. Но детето, ако не е видяло подобен модел - трудно е да му хрумне подобно нещо.  Peace

# 524
Видяло е визуално, но не е разбрало идеята ... Ясно.

Общи условия

Активация на акаунт