СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 574
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро:).Честито Ел сол!Да ти е живо и здраво мъничето...най-хубавия сърдечен ритъм:))) Heart Eyes.Честито обебване и на Кимбарли!!!
Ние се хранихме преди малко ,погушкахме се и сега спи до мен на дивана.Опитам ли да го оставя в леглото му не знам каква ще бъде реакцията.Не ще да спи това дете и толкоз...

# 556
  • Бургас
Milena_87 аз още от първия ден, след като се прибрахме, оставам госпожицата да се приспива сама , след като се е нахранила. Да ти кажа, добре, че майка ми се намеси, че не можело само на ръце да се носи това дете, както я бях подкарала в болницата. И така Цветито си се приспива сама, не плаче, абе да чукна на дърво, много е послушна (точно като майка си  Mr. Green)

# 557

danaya, ти доволна ли си отпрестоя си в  МБАЛ Бургас? (Ако някъде си писала , сори)

Никъде не съм писала Simple Smile.КАто отношение на персонала да,но от обстановката не .Мен ме приеха един ден по-рано за наблюдение  и малко се подепресирах от обстановката,но на следващия ден нещата се развиха доста бързо и нямах време за депресиране  Laughing.И благодарение на д-р Душепеев си имаме нашия малък принц.И да си призная за второто дете ми се иска пак да раждам при него лекар,но самата болница не ми харесва,особено хигиената.Не знам дали има връзка,но  ме хвана някаква алергия и все още не мога да се оправя.

# 558
Лина-и ние нощем така го оставяме...ноо той изобщо денем не заспива дълбоко.Оставим го и след малко реев,бутаме бибата-той я плюе.Накрая нямаме друг избор и го взимаме...И така...пред компа с баща си да играят Heroes,докато аз правя нещо друго... Crazy ooooh!

# 559
el_sol Честит малък Калоян! Много да е здрав, да слуша всички и да ви радва!
kimbarli Да ви е жива и здрава Станислава!

edna ot nas  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чудесно са се развили нещата!
danaya80 на нас не ни каза от кога да ги даваме. четох, че е след 15-20-ия ден, та реших да ги почна!

# 560
Честито на Ел-сол и Кимбарли!!! Hug

Една от нас
страхотен разказ  Heart Eyes И ние се родихме със люпеща се кожа и казаха, че е преносен /беше само с един ден  Mr. Green/ и за това сега мажем с олио ... вече е пИрфектен  Heart Eyes
Ние се мажем с олио на Хип и ни изчезнаха люспите  Laughing

Лъки ... днес е денят мила  Mr. Green Hug

Днес мислим да направим сефтето на количката с първата ни разходка Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 12:16 от F.a.t.e.

# 561
Ние се хранихме преди малко ,погушкахме се и сега спи до мен на дивана.Опитам ли да го оставя в леглото му не знам каква ще бъде реакцията.Не ще да спи това дете и толкоз...
Миленски, не искам да те плаша, но кумицата ми направи голяма грешка с бебето си - научи й само на ръце да е и то само в нейните. В други ръце пищи като заклана, а за спане в нейната кошара е абсурд да се говори. Заспива на ръце, цял ден е в ръцете на майка си...какво да ти кажа  ooooh! Така че, остави го в неговото легълце с любима играчка или любимата му твоя дреха, ще мрънка в началото, после ще свикне  Peace

# 562
Пипи-поне при нас все още няма предпочитания в чии ръце е:)).Обаче и любима играчка си няма,май е раничко още.От сряда сме си сами двамата и няма как да се носим по цял ден ,то дори време да се среша нямам;).

# 563
...то дори време да се среша нямам;).
Милата  Hug Много е сладичък Теди, да го гушкаш само  Hug Пу, Пу да ти е жив и здрав  Hug

# 564
Ариел аз давам на Пламенчо от 19 ден витамин Д, по препоръка на педито, като през ден (сутрин) му давам по 1 капка. На този принцип ще даваме витамин Д, докато е хубаво времето и се възползваме от слънчевите разходки, но като почнат дъждовете и мрачните дни, всеки ден по 1 капка ще давам.

# 565
здравейте  Grinning днес съм много доволна, изцедих 95мл за пръв път  newsm68 постепенно се превръщам в кравичка   breastfeeding  hahaha а малчо яде като прасе  Joy

# 566
здравейте  Grinning днес съм много доволна, изцедих 95мл за пръв път  newsm68 постепенно се превръщам в кравичка   breastfeeding  hahaha а малчо яде като прасе  Joy

Браво мила  Hug

Аз така бях доволна вчера ... изцедих близо 110 мл  Crazy
Чудя се така като растат и дажбата им се увеличава ... как да увеличим и ние млякото  Whistling

# 567
Добро утро мамчета,  честито на всички обебели се мами и много късмет на мамите които им предстои Hug  Искам да попитам мамите които имат шевове дали се мажат със нещо ,аз макар че нямам много още не мога да си седна на д.....то,защото  ме боли доста, и ми опъват ,ако  имате същия проблем моля да споделите как се справяте Praynig

На мен мн ми помогна Цикатридина спрей. Не съм имала проблем със сядане, ставане и т. н. Успех и бързо възстановяване

# 568
да Fate за съкровищата всичко ще правим, после сигурно ще ни се увеличи още млякото  Hug

# 569

Ариел половинката не иска и да чуе за секс, ще пробвам другите съвети, че и вали цял ден , и май ще е така цяла седмица,
Охх искам и аз вече да си го гушкам мъничето!
Като ви чета всички се цедите с помпи, имам чувство че е толкова трудно кърменето, а толкова много искам да успея да го кърмя още от самото начало!

Общи условия

Активация на акаунт