Инвитро Тутракан

• 83 144
  • 333
  •   1
Отговори
# 255
Аз също съм от Варна. Интересува ме транспорт, хотели или нощувки. Засега съм планувала само консулт по документи. Успех на всички!

# 256
Здравей bijjy, моята процедура вече приключи, сега съм в очакване след трансфер. Аз пътувах с кола до там, така че не мога да те ориентирам за автобуси. Ходих си за прегледите и се прибирах. Само вечерта преди пункцията спахме с мъжа ми в хотел Дунав, който е непосредствено до клиниката. Освен него има поне още 2 хотела, но предвид удобната локация, се спряхме на него. Нов, чист, сносна храна. Стаята ни беше 42 лв., има и по-евтини.

# 257
  • Варна
Прибрах си ледени висулки в неделя д-ра каза че са перфектни та да видим на8.03 какъв ще е резултата:)Стискайте палци момичета късмета ни е в Тутракан Simple Smile))

# 258
Прибрах си ледени висулки в неделя д-ра каза че са перфектни та да видим на8.03 какъв ще е резултата:)Стискайте палци момичета късмета ни е в Тутракан Simple Smile))
Късмет и на празника да си щастлива от резултата Hug

# 259
  • България
Късмет и много щастие на 08.03 Hug.
Някой да се похвали?

# 260
Здравейте, момичета! Ние сме при д-р Б. Бойчев и тези дни започваме стимулация по къс протокол, само чакаме новия цикъл. Късмет на всички и само хубави новини да има тук!  Praynig bouquet

# 261
Здравейте и от мен Simple Smile и ние започваме другата седмица втори опит на естествен цикъл при Б.Бойчев Simple Smile казаха ми към 4 ч да се обадя пак да ми кажат кога да ида Simple Smile

# 262
  • България
Успех, момичета! Hug

# 263
успех на всички ви Peace  Hug

# 264
Здравейте момичета.
Не намерих друга тема и за това реших да пиша тук.
Много съм разстроена и не знам какво да мисля. Cry
Днес ми е 8-ми ден след трансвер и реших да си направия кръвен тест.
Резултата ми е 0.890
Та въпроса ми е,дали е много рано за теста или просто всичко е провал.
Още веднъж се извинявам,че пиша тук,но не намерих подходяща тема.

# 265
 viviqna29, много съжалявам, но резултата е отрицателен.Според мен няма смисъл от втори кръвен, но ако ще си по-спокойна го направи.

# 266
viviqna29, на кой ден ти беше трансфера и доктора кога ти каза да си пуснеш тест?
 Успех на всички, които започват процедура и късмет на вече чакащите.
 При нас мина пункцията и чакаме да ни се обадят за трансфер.

# 267
Трансфера ми беше на 17.02.2016
Доктора каза 14 дни,но това чакане направо ме убива.
С този кръвен тест от днес с 0.890 изгубих надежда Sad

# 268
Много е трудно, но гледай напред!Имате ли замразени?Опита по фонда ли беше?

# 269
Да,имаме замразени 2 ембриончета.
Да,по фонда съм.
Ох,аз пак да си попитам,дали ако нямаше нищо кръвния тест щеше да е по малко от това?

Общи условия

Активация на акаунт