Имат ли българите хранителна култура?

• 74 350
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 1 875
  • out of space
Това не беше аргумент, а интересно инфо извън темата.

Toгава да ви кажа, че са направили подобие на Джони Деп от царевична шума. Фенките да не се помайват, ами да минават на царевична диета.

Забавна си, но не се прави на не доразбрала  Wink

Сега ако някой може да ми обясни феномена Киноа  Simple Smile

# 1 876
Непременно да се редува с амарант!

# 1 877
  • гр. София
Ери, кое му е феноменалното?

# 1 878
  • Stuck in a moment
Единствено, добавям олио от гроздови семки в зеленчуковата супа и ако правим пържени картофи - лъжица слъногледово.

Как става този номер - лъжица олио за пържени картофи? За тях по принцип отива много олио.

# 1 879
  • София
Запалена от вашата идеята за здравословно хранене,  вчера отидох да си купя хляб без  мая.   Купих един бял и един черен.  Черното хлебче не можеше да се реже, толкова беше твърдо, а за да си отхапя - можеше и зъб да счупя. Бялото - клисаво, лепкаво не се яде, не е вкусно. Освен това е и много скъпо. Та, това бяха моите опити за здравословно хранене с хляба. Връщам се на старата система.

За протокола - магазина е италиано-български с хубави млечни продукти.

# 1 880
  • София
Тия "модерните" хлябове на тостер само.

# 1 881
  • гр. София
ma14, здравословното хранене не започва и не свършва само с хляба.
А и каква е гаранция, че си купила качествен такъв?

# 1 882
Единствено, добавям олио от гроздови семки в зеленчуковата супа и ако правим пържени картофи - лъжица слъногледово.

Как става този номер - лъжица олио за пържени картофи? За тях по принцип отива много олио.

Става с уред за пържене с една лъжица мазнина. Има такива на Филипс и на Тефал. Ползваме втория.
Аз лично се съмнявам, че е много здравословно, но поне разходът на мазнина е по-малък.

# 1 883
  • София
Зимна роза, а каква е гаранцията, че всичко което купиш е здравословно, как преценяваш на пазара за зеленчуци?  Ти как ще знаеш какви торове са сложили, как са ги гледали тези огромни домати, чушки, плодове? А и тези два мънички хляба струваха около 7 лв...много хора колкото и да искат да се хранят здравословно ще им бъде доста скъпо.

Този хляб съм го купила от Еко щанд което означава, че е здравословен но безвкусен.

# 1 884
  • гр. София
Само казах, че няма гаранция, че това, което си купила, е било качествено. И цената на тези хлябове също не е гаранция за качество, тъй като у нас, уви, с цените често се спекулира. Не съм казвала, че АЗ купувам само качествени неща.

Този хляб съм го купила от Еко щанд което означава, че е здравословен но безвкусен.

Сигурна ли си, че означава това? Много еко щандове се нароиха навсякъде. За съжаление кои наистина са еко и пр. ние няма как да знаем, тъй като няма особен контрол върху предлаганите по тях продукти.
А дали една храна е вкусна за езика или не, си зависи от човека, а не от храната.

# 1 885
  • София
 Зимна роза, преди два дни приготвих хлебчета по твоята рецепта - мноого са вкусни! Simple Smile

# 1 886
  • гр. София
По коя точно рецепта, Десинка?  Grinning
Че пусках за пиде и още едни други.

# 1 887
  • София
Зимна роза, това е вярно което пишеш за различните Еко магазини. А, какво има в тези продукти, които ни предлагат на пазара само се надявам ,че са такива за каквито се представят. Нямам време за да си приготвям хлебчета вкъщи, затова и пазарувам от такива магазини или по точно се стремя да е такова храненето ни.

# 1 888
  • София
  Зимна роза,  по рецептата за пиде. Изядоха се за отрицарелно време. Благодаря. Simple Smile

# 1 889
  • гр. София
И у дома бързо се изяждат - още преди да са изстинали даже  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт