Високи стойности на ТСХ

• 113 856
  • 149
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Тони, благодаря ! Дано другите хормони да са наред. Ще докладвам след посещение при ендокринолог. От една страна, щом има проблем,има решение. Поне се надявам,че не е ставало досега заради ТСХ. Ядосвам се,че сама трябва да си назначавам изследвания,и да контролирам нещата. АГ-то ми досега защо не ме е пращала,да се види този хормон,щом е толкова важен за забременяване?  Rolling Eyes 
Тони,успех,дано бързо се повлияе от Еутирокс-а.  Hug  До скоро...

# 76
здравейте на всички искам да попитам 1.17 TSH добре ли е , защото ме пращат само на изследвания и все нови диагнози ми поставят

# 77
iztrebitel1 ,ТСХ    1,17 е добре  Hug

# 78
Titanka благодаря за отговора питам , защото лекаря ми изтърси нещо за синдром на хашимото и ме праща пак на изследвания

# 79
  • София
Перфектни са ти стойностите,не се шашкай.  bouquet

# 80
здравейте искам да попитам преди изследвания на щитовидната жлеза трябва ли да правя нещо да ни повлияе на изслидването

# 81
Най добре преди изследването да не се яде  ,пие и да не си пила хапчета .

# 82
благодаря за отговора

# 83
Здравейте момичета.Някоя от вас знае ли защо този хормон трябва де под 2?Аз правих инвитро процедура с хормон към 3 по мой спомен.И по време на бремеността беше там някъде.Опитвам се да разбера защо не бива да е над 2-защото трудно се забременява или какво  newsm78

# 84
Момичета и аз имам питане.
Има ли значение сутринта или обяд давам кръв за изследване на ТСХ и дали преди това съм яла или пила нещо.Благодаря  Hug

# 85
  • В сърцето на любимия човек
ТСХ се изследва сутрин до 9ч на гладно, може да се пие само вода, даже е препоръчително, за да не колабират вените.

# 86
  • Anywhere
Момичета има ли някой с много високо ТСХ, моето е 8.97, и ако да, за колко време влезе в нормата?
Преди изследване може да сте яли, но е задължително да не сте употребили кафе и шоколад...

# 87
Здравейте момичета.Някоя от вас знае ли защо този хормон трябва де под 2?Аз правих инвитро процедура с хормон към 3 по мой спомен.И по време на бремеността беше там някъде.Опитвам се да разбера защо не бива да е над 2-защото трудно се забременява или какво  newsm78

И мен ме интересува същото. Последния ми опит беше при ТСХ 2.2  newsm78

# 88

И мен ме интересува същото. Последния ми опит беше при ТСХ 2.2  newsm78

По време на стимулацита за инвитро и в деня на пункцията ТСХ не трябва да е над 2,5 защото първо ако е повече разваля качеството на яйцеклетките и второ при инплантация се увеличава за няколко дни 4 пъти, като тогава не бива да превишава 10 /т.е. преди инплантация трябва да е мах 2,5/

При бременност високото ТСХ крие риск от спонтанен аборт, но защо не съм много сигурна.

Ами това е, надявам се да съм помогнала!

# 89
Точно така Ovonel.На мен категорично ми обясниха,че високото ТСХ не пречи на самото забременяване,а просто много повишава риска от спонтанен аборт.

Общи условия

Активация на акаунт