К'во става,бе момичета,нещо няма движение?

Мен снощния епизод ми стана жал за Елиф,че бива използвана по такъв долен начин от Бехлюл,а тя е толкова влюбена.

Хвана ме яд и на Фифи,разбира се.Нихал беше в пълното си право да й направи изречение накрая.
Матмоазел пък ме дразни със забраните си към Нихал,а после любопитно се усмихва и иска да разбере какво се случва с любовния й живот.Много тъпо от нейна страна.
Стана ми жал и за Нихат,защото не виждам повод Бехлюл да се държи така грозно с него.Каква вина има Нихат,че баща му е такъв или че той си е завършил университета и е добър в работата си?
Бехлюл с неговото нехаиство какво очаква,че ще оглави фирмата без никаква работа и знания,ми до къде ще я докара? 
Бихтер....ааааахххх,Бихтер
толкова много се бори със себе си,бяга,кара се и пак остава будна да чака,да види сините очи,да вдъхне аромата,да го погледа...

Нямам време сега да се аргументирам, но това, което се вижда на повърхността, не е истинската му същност !
Точно! На повърхността се вижда защитната маска, която се е принудил да носи. Само трите грации на прозорците стигат, за да се криеш, а останалите "мишки около воденичарския котарак"...