Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 611
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 436
Въпросът ми за Нихал беше реторичен.  Нейсе.  Peace  Гледам филма за 5 път, сигурно, така, че много добре знам защо се е нахилила малката пикла.

Несрин и капитан Ръза са уникални. Ама точно си пасват.  Grinning

# 437
Тази малката Нихал какво се е нахилила като ряпа, добре й е сега, когато другите страдат, пък тя се забавлява.... Пикла!
Ами харесва й идеята да са гаджета, а щом Елиф реагира така неподправено, значи наистина правят такова впечатление на околните, че са двойка. А и Елиф никога не й е била приятна.

Младостта е егоистична, а любовта - сляпа Party

# 438
Малката глезла (Нихал) толкова ми лази по нервите. Как само се подхилваше и усмихваше щом разбра, че Елиф е помислила нея и Бехлюл за гаджета.

Настина голям смях с Несрин и капитан Ръза.  Laughing

# 439
Гледам сериала вече за не знам кой път, но.. Нихалчето не спира да ме дразни.  Laughing Crossing Arms
Ех, голяма лигла значи. Никога няма да порасне. Смени прическата и дрешките, и се мисли за голяма, но си е същото малко и лигаво момиченце.

# 440
HI! Hug

Gospojata  Peace
Скрит текст:
Whistling Whistling Whistling

Ти си някъде наблизо…
Усещам аромата на косата ти,
излъчването на кожата ти,
с всички твои фибри, пори, гънки…

Няма нощ, нито ден,
когато мисълта лети към теб,
когато ураган от страст
бушува в моите гърди!
Думите бледнеят…
Устните горят, пресъхнали в очакване!
Един милион звезди блестят
в очакване на твоята целувка,
когато звезден дъжд ще завали…
Не завиждам на слънцето,
защото ти го заслепяваш
с твоята усмивка!…
Няма нощ, нито ден,
когато двамата вървим един към друг ,
за да се слеем !

Източник: http://ladena.bg/%D0%B0%D1%80%D1%82-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0% … 0%B0%D1%81%D1%82/

# 441
Момичета, само мен ли Нихал не ме дразни?  Laughing
Вярно е, че на моменти се лигави и то доста за възрастта си, но все пак.. влюбена е в Бехлюл, нормално е да реагира по този начин щом Елиф си е помислила, че двамата са гаджета.
Това за Нихал е една мечта и щом другите мислят, че те са двойка, то това значи, че тази мечта не е невъзможна. Аз така си обяснявам поведението на Нихал. Не ми е много приятна, но не ме и дразни.

# 442
За Нихал света е :"Бехлюл за закуска,Бехлюл за обяд.....ако мога и за вечеря да си хапна,ще е добре... иначе пак ще се превъплатя в спъващия/припадащ  лебед,не пате Mr. Green "....
Нихал има нужда от силни емоции да я разтресат из основи,да променят света и,прекалено ограничено расте за едно 18 г момиче с възможности ,а любовта и към Бехлюл....наистина я има,но е прекалено обсебваща на моменти,понякога е толкова първична и чиста...

# 443
  • ES
И мен не ме дразни Нихал. Дразни ме това, че целия свят е влюбен в Бехлюл, чак пък толкоз. А той за мен продължава да не е никакъв мъж, едните сини очи дето пленяват всички.

# 444
И мен не ме дразни Нихал  Simple Smile  Бехлюл, верно, целия свят е влюбен в него, а мен с новата коса по- не ми харесва  Confused  и малко гушка е направил, напълнял ли е сякаш  Thinking  Няколко пъти вече си мисля, че той мацки не сваля, те сами се лепят на ята по него  Laughing  А Бихтер и тя е кипричка - ох, много беше ангажирана с нервите си, че не можа да иде с Аднан при Ръза - от кога чакаше човека да иска булка. Някак, под нивото ѝ дойде на Бихтер. Накрая се прежали за малко, ама... от немай къде. Аз толкова обичам такива работи, като Бюлент и аз  Laughing  че щях да съм първа кипра там  Laughing

# 445
  • Варна и...духом на Босфора
  Hug Heart Eyes Hug
Пине Hug

# 446
За Нихал света е :"Бехлюл за закуска,Бехлюл за обяд.....ако мога и за вечеря да си хапна,ще е добре... ..

Ми то не е никак лошо менюто, джанъм ! Mr. Green От такава диета и аз не бих се отказала ! Crazy

Нихал от време на време, ме изкарва извън нерви, но го разбирам детето - първа любов, първи тръпки...Възпитанието, което са и дали, това че е била отгледана под похлупак, защитена от всички неволи и несгоди, я прави до голяма степен такава - и тя не знае какво иска, ама го иска веднага !  Laughing А като се сетя какво ще преживее, направо ми е мъчно - никой не заслужава подобно разочарование и болка да бележат най- чистите и първите му трепети !  Peace

Gotza,  Hug надявам се бързо да се оправи детенце ! Не знаех, че имаш близнаци - да са ти живи и здрави  ! Hug

# 447

Ми то не е никак лошо менюто, джанъм ! Mr. Green От такава диета и аз не бих се отказала ! Crazy

Ми то шЪ заслПним многУ джанъм и Кузей нЕма да ни хареса от такавЪ диетЪ  newsm47

Ще станем като Къванч изчезващи с визия на млади момичета,не че не сме Rolling Eyes Outta Joint

# 448

Ми, Редемче, на, по никое време и аз се хванах Забранен плод да гледам  Grinning   Hug   Сега да ми докладваш адреса на къщата, щото аз 2-3 пъти си преглеждах снимките от Саръйер, ама не разпознавам коя е къщата  Thinking  Ужас значи, такива пейзажи, панорами и гледки в тоя филм, че.................. аз бездруго си го харесвам Саръйер, рзкошен квартал значи, и аз бих си купила къща там!  Laughing  Апартамент в Нишанташъ и къща в Саръйер - да му се невиди!

# 449
  • София
Ще се оправи,мерси.Знаеш че имам близнаци, засичали сме се ама съм си сменила ника Wink
Обмислям да си закача една снимка на Бехлюл в колата да видим реакциите по светофарите.
И мен Нихал ме дразни,като се развълнува припада,иначе все на "кревата" ,на масата и от време на време дрънка по пианото.
Сладури са Реза и булка му Heart Eyes като от адрес 4000

Общи условия

Активация на акаунт