Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 596
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Ако можех да избирам чувствата си към околните, бих избрал да съм влюбен в тях - от цялото си сърце. Докато тази страст отмира, бих избрал изпод нея да се ражда чувството. Бих избрал аз и човекът срещу мен да не се плашим от изчезването на страстта и да съумеем да се справим с промяната, която ще настъпи, когато силата на чувството се превърне в дълбочина.. Бих избрал това чувство да бъде любов, не просто желание. И най-накрая бих избрал възможността понякога да се влюбвам отново в човека, когото обичам..

Хорхе Букай, "Нека ти разкажа"

# 76
Споделям с вас написаното за любовта, но бих прибавила, че е важно кои и какви са хората, които обичат.  И доколко те са зависими от парите /в случая/. И не можем да извадим събитията от времето и мястото.  Не съм гледала до край сериала, разбрах от форума какво става с Бихтер, но не знам какво става с Бехлюл. Сигурно е много рано да коментирам, но чувствам, че Бихтер ще бъде предадена.

# 77
# 78
# 79
# 80
  • Stuck in a moment

Честита баня на БиБ, това е моя видео отговор Wink  Laughing

# 81
Привет! Hug Hug Hug

Любовта не е нещо, което не се плаща. Тя минава от един живот в друг. Човек може да заспи, но като се пробуди, любовта пак действува в него. Любовта действува и в сънния живот, и в будния. Любовта действува и на Земята, и в другия свят. Дето и във вселената отидеш, все ще разбереш един закон, а именно: Любовта действа навсякъде, но хората се различават само по степента на своята Любов./П.Дънов/

# 82
Привет! Hug Hug Hug

Любовта не е нещо, което не се плаща. Тя минава от един живот в друг. Човек може да заспи, но като се пробуди, любовта пак действува в него. Любовта действува и в сънния живот, и в будния. Любовта действува и на Земята, и в другия свят. Дето и във вселената отидеш, все ще разбереш един закон, а именно: Любовта действа навсякъде, но хората се различават само по степента на своята Любов./П.Дънов/

Hug Hug Hug Затова казах и продължавам да мисля, че любовта между двамата просто премина в друго измерение ! Peace

# 83
Едно прекрасно клипче.  Heart Eyes

# 84
Добро утро ! Hug Пожелавам ви успешна и усмихната нова седмица, с много слънчево настроение !  bouquet

# 85
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Дами Simple Smile Престоя ми в родината беше много хубав,но днес ми е последния ден за радост и за това едно кафенце от мен Simple Smile

# 86
Само да се покажа.  Heart Eyes Blush

# 87
Здравейте,Дами!   bouquet

Днешния епизод кой беше? Годежа на Бехлюл или ?  Thinking Довечера ще ми бъде интересно,нали?  Heart Eyes

Вие как сте?

Лудостче,хубаво е да си си у дома,но идва един момент дето нямаш търпение да се върнеш в другото "у дома",нали? За съжаление,всеки път много искам да видя България,да подишам въздуха й,но всичко,което се случва в нея ме кара да нямам търпение да се върна тук!  Cry Ти как си прекара?  Heart Eyes

# 88
Цитат
Днешния епизод кой беше? Годежа на Бехлюл или ?   Довечера ще ми бъде интересно,нали?
Да, днес беше годежът на Бехлюл и Елиф. Епизода определено ще ти бъде интересен!  Peace Heart Eyes

# 89
Цитат
Днешния епизод кой беше? Годежа на Бехлюл или ?   Довечера ще ми бъде интересно,нали?
Да, днес беше годежът на Бехлюл и Елиф. Епизода определено ще ти бъде интересен!  Peace Heart Eyes

Обожавам го тоя епизод!  Peace Вървя по спомен кое след кое беше и много се радвам,че най-после идва.  Heart Eyes Утре трябва да е напиването на Бехлюл и истинската целувка!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт