Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 617
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!

Хубав Къванч, слабохарактерен Бехлюл....не го харесвам такъв , хем го боли,хем го сърби Whistling

# 346
Славенаааа  Hug

Бен Кен,защо седиш само на балкона?  Thinking Слез при мен!  Hug

Госпожата  Peace

# 347
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Тръпки тръпки...като хлапета... страхотен момент наистина... и тези светлини в очите... много го харесвам този момент...  Peace

# 348
Тръпки тръпки...като хлапета... страхотен момент наистина... и тези светлини в очите... много го харесвам този момент...  Peace

и какви червени бузи вкара Бенлюла Simple Smile

# 349
  • UK
Момичета, здравейте, съжаляван, че така нахлувам в темата, но ако не се обърна към вас - няма към кой! Откъде да намеря всички епизоди на сериала? На 1-ва страница има линкове, но епизодите от алекс нещо не ми ги намира, сами няколко епизода откривам там, в замунда само 12, а пък tvseriali - няма такъв домейн... ??? Помощщщ! Много бих искала да изгледам сериала, но не го намирам целия!...

# 350
vbox. Има записи от БТВ

# 351
# 352
  • ES
МОмичета, знаете ли как се казва песента, на която танцуват Бехлюл и Нихал на бала, май съм я чувала на испански но не знам как се казва?

# 353
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
МОмичета, знаете ли как се казва песента, на която танцуват Бехлюл и Нихал на бала, май съм я чувала на испански но не знам как се казва?

може и да бъркам ....

# 354
  • UK

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 23:04 от MissDreamy

# 355
  • ES

може и да бъркам ....
ttps://www.youtube.com/watch?v=zXBBJXzQqkw&feature=related

Тц, не е тази

в 1:18:05 мисля, че в една от предишнит серии пак танцуваха на нея, май на рждения ден на Бихтер беше.

# 356
http://www.youtube.com/watch?v=K_567WVj8KY

Ето я песента от танца им Simple Smile

# 357
  • ES
Тя е, история на една любов, слушах я на испански. Като че ли е писана точно за любовта и страстта между Бехлюл и Бихтер.
Благодаря ти Карола   bouquet

# 358
Загледах клипа, че вчера точно първите 10- 15мин изтървах и не видях бала. Ей, голяма красота залата, украсата...  Crazy  Нашия бал не беше такъв, навремето, и сега надали са такива. Къванч не го харесах с тази прическа  Thinking

# 359
Нашия бал не беше такъв, навремето, и сега надали са такива.

Ц! И най-малкото слушат валс и такива красиви песни за блус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт