Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 615
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Абе, на Къванч косата му за едни реклами време порастна със 7-8см!  Thinking  

И аз забелязах  Crazy , ама като на филм  rotfImbo

Това е защото първи сезон на филма свършва със сцената в оранжерията,когато се обърнаха и се запитаха какво стана след счупената саксия и кой е там.После са имали цяло лято почивка и са заснели втори сезон.Затова на Къванч му е по дълга косата на яхтата,а Бихтер е с тен докато си търси обицата в градината!  Peace

# 376
  • София
Привет,много харесвам сериала,чета ви редовно Hug
Снощи успях да хвана тел.обаждане,тичахме до Пирогов с едия ми син,изпуснах ли "оранжерийната" сцена?

# 377
Снощи успях да хвана тел.обаждане,тичахме до Пирогов с едия ми син,изпуснах ли "оранжерийната" сцена?

Добре дошла при нас!   bouquet

Не си изпуснала.Тази сцена беше днес,така че може да й се насладиш след малко!  Heart Eyes

# 378
Много ми харесват дребните акценти на режисурата - ръката на Бихтер с венчалната халка, когато го прегръща, Бехлюл - зад градинската порта - като решетка на клетка, каквато е и тяхната ситуация....
Аз съм гледала филма поне 3 пъти и тъй като зная кога и какво става, сега само се наслаждавам на играта на актьорите и по-точно на жестове, мимика, движения на тялото. За пръв път гледах Къванч в Перла и честно казано не ми направи особено впечатление - млад, красив, манекен. Но тук ми харесва много, мисля, че се справя изключително добре. Макар че и само красотата му стига Laughing

Споделям същите усещания ! Peace Винаги ми е правило впечатление изпипването на детайлите - моментите, когато лежат на леглото замислени един за друг - винаги са така, че ако си ги представим заедно, ще са един до друг, онези моменти с дрйжките на вратите и колебанието да ги отворят, дори това, че ги обличаха в едни тонове по едно време !
Уникален филм, незабравим !
Нямам търпение за днешният епизод ! Сцената в хотела, е една от най- вълнуващите. Двамата смутени и притеснени като ученици . За първи път тук може би усетих, колко много Бехлюл обича Бихтер, колко му е скъпа...

# 379
  • София
Denimira благодаря за посрещането.Вече съм заела позиция!Да се насладим,ако можех бих гледала и след обед и вечер....харесвам играта на актьорите.Снощи ми беше смешно и дразнещо оглеждането на Нихал и Бехлюл от съучениците и.

# 380

Добре дошла и от мен !  bouquet
Надявам се, че всичко с детенце е наред ! Praynig

Моментът с докосването...с преплитането на пръстите Crazy
Много са ми сладки ! Heart Eyes

# 381
  • On the sea
Ох и на мен са ми много сладки, тази серия е страхотна, ще я гледам сигурно за четвърти път, но и 100 пъти да я гледам няма да ми омръзне. В този филм наистина Къванч си играе много добре ролята, в Перла ми е някак изкуствен, няма я тази искра между двамата както тук. Невероятен сериал, доста по различен от всички останали  Heart Eyes

# 382
  • София
 Г-жата Hug мерси,едни колики и вирус ни изплашиха.сега спи а аз гледам,много приятна серия.Ау какъв слаб грим на Бихтер на яхтата,само тук е пропуска иначе ме изпълни.

# 383
Г-жата Hug мерси,едни колики и вирус ни изплашиха.сега спи а аз гледам,много приятна серия.
Радвам се, че сте добре ! Hug
На яхтата, както и при срещата с Нихал в градината, е като че ли без никакъв грим ! Ми той Бехлюл и го е изял всичкият ! Mr. Green
Невероятен епизод !  Heart Eyes

Притча за любовта.

Живеела на света Любов. И имала, както се полага, Предмет на Любовта. Било им добре заедно. Предметът гледал Любовта с влюбени очи и и казвал:"Обичам те!" Тя разцъфвала от тези думи и била за своя Предмет най-въплътената Любов. Но времето минавало и Предметът все по-рядко гледал Любовта така, както преди. Сега и се налагало сама да пита:"Обичаш ли ме?"
"Какво?-отвръщал Предметът.
...-А, ти за това ... Разбира се. Не вярваш ли?"
Любовта разбира се вярвала. И доверчиво притискала бузата си до рамото на своя Предмет.
Така Любовта станала Вяра.
Тя вярвала безогледно на своя Предмет, даже когато той започнал да се появява все по-рядко вкъщи, даже когато от него започнал да се носи аромат на чужди парфюми.
А след това Предметът съвсем изчезнал и не останало на кого да вярва.
От Предмета останали някакви дреболии: зъбна четка, износени пантофи, пукната халба. Вярата нищо не изхвърляла.
"Това, разбира се, е глупаво-мислела тя.-Безсмислено е даже да се надявам ... Но може би той все пак ще се върне?"
Вярата, разбира се, не може да съществува без Предмет на Вярата. Така Вярата станала Надежда. Надеждата е безпредметна.
Тя живее и чака. Живее и се надява. Тя умира последна и не умира напълно.
Тя не бива да умира, защото след нея идва Ненавистта. Надеждата трябва да се държи до последно.

# 384
Много ми харесват дребните акценти на режисурата - ръката на Бихтер с венчалната халка, когато го прегръща, Бехлюл - зад градинската порта - като решетка на клетка, каквато е и тяхната ситуация....
Аз съм гледала филма поне 3 пъти и тъй като зная кога и какво става, сега само се наслаждавам на играта на актьорите и по-точно на жестове, мимика, движения на тялото. За пръв път гледах Къванч в Перла и честно казано не ми направи особено впечатление - млад, красив, манекен. Но тук ми харесва много, мисля, че се справя изключително добре. Макар че и само красотата му стига Laughing

Споделям мнението ти напълно с едно допълнение в новия си сериал Киво разгърна на сто процента таланта си там играе още по зашеметяващо... несравнимо дори. Peace
Скрит текст:

Благодаря, предполагам, че имаш впредвид Север-Юг -  когато започна го загледах, но май в същото време се загледах в Езел и бях като обсебена, след това се прехвърлих на Son, заради същия режисьор и така - нощите си минаваха, час, след час.  Знам, че  Север- Юг  има и втори сезон, ако не се лъжа в момента тече, така че при първа възможност ще го гледам - много ми е интересно развитието на Къванч като актьор.

# 385
В Езел Къванч имаше много малка роля, ама направо изкърти с нея. Страхотен! Аз тогава схванах, че това момче не е само секссимвол.

Момичета, аз гледам на обяд от 13.30 по Нова и затова денем виждам това, което вие вечер гледате.
Схванах аз, че там ще да е свършил сезона, достатъчно инфарктна ситуация беше, за да е достойна да държи зрителите цяло лято в очакване за новия сезон. И все пак е малко смешно, защото докато тичаше през гората да излезе на улицата отпред и вече на улицата косата му беше по- дълга, сякаш е тичал 3 месеца през гората  Laughing  пък то 5-10 минути работа.

# 386
Добро утро, дружки ! Пожелавам ви страхотен петък ! На днешната  дата, почитаме Свети Иван Рилски - небесният закрилник и покровител на българския народ !

И кафенце, разбира се ! :hug

Къванч измина дълъг път от Мехмед до Кузей ! По този път, той доказа, че не само притежава невероятна красота и харизма, но и че притежава изключителен талант и  умения, да пресъздава различни образи, емоционални състояния и характери ! И Всеки път го прави по един запомнящ се и вълнуващ начин, така че забравяш, че гледаш актьор, а се потапяш в образа изцяло ! Следя развитието му с огромен интерес и мога да кажа, че с последното си превъплашение в ролята на Кузей, надмина и най- смелите ми очаквания. Дори скептиците, които мислят, че е само един красив мъж, ако са честни пред себе си, би трябвало да признаят това ! Peace

# 387
  • Stuck in a moment
Любимото ми от тази серия е как Бихтер застана и повика Бехлюл с поглед, а той не можа да устои и тръгна...след една жена като бяло привидение. Направо беше нереална с тази бяла рокля в тъмната градина.
Смятам че Бихтер би могла да си търпи още дълго в играта на изчакване, но не издържа да го гледа как се забавлява с Нихал.
А след оранжерията просто и двамата бягаха от себе си.
Наистина детайлите са изпипани тънко.

# 388
А това как Нихал до денят на завършването носеше едни по-обикновени дрехи, беше без грим и след бала вече носи по-стилни дрехи, да кажем "дрехи за възрастни" и е с грим..Всичко е изпипано много внимателно.

Сега забелязвам,че в новият сезон са сменили телефоните си, но мелодиите си остават същите Wink И Нихал в един момент вече има мобилен. ( наваксвам със серията,че вчера изпуснах)

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 10:34 от KaRoLa

# 389
  • Варна

Къванч измина дълъг път от Мехмед до Кузей ! По този път, той доказа, че не само притежава невероятна красота и харизма, но и че притежава изключителен талант и  умения, да пресъздава различни образи, емоционални състояния и характери ! И Всеки път го прави по един запомнящ се и вълнуващ начин, така че забравяш, че гледаш актьор, а се потапяш в образа изцяло ! Следя развитието му с огромен интерес и мога да кажа, че с последното си превъплашение в ролята на Кузей, надмина и най- смелите ми очаквания. Дори скептиците, които мислят, че е само един красив мъж, ако са честни пред себе си, би трябвало да признаят това ! Peace

Като стана въпрос за "Север - Юг", започнах и аз да го гледам и съм едва на 11-ти епизод, но колкото повече го гледам, толкова повече си мисля, че между Къванч и Берен не е имало чувства извън филма, както бях убедена, след като за първи път гледах "Забраненият плод".

Много интересно, но си промених мнението. Сега съм склонна да повярвам,че всичко е само великолепна игра!

А, и да допълня нещо. Мадмоазел много ми харесва в другия филм. Изобщо не си я представях в другата роля. Възхищавам й се!

Общи условия

Активация на акаунт