Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 596
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро ! Пожелавам ви хубав и успешен ден !   bouquet

Много му се ядосвам на Аднан ! Бива ли човек на неговите години, да е толкова сляп и заблуден !  ooooh!

# 706
Добро утро и от мен!   bouquet

gery-to,Според мен Бихтер никога не е мразила майка си!  Peace Обвинява я за смърта на баща си,дразни се на всичко,което прави и че си вре носа на всякъде,но не я мрази.Ако я мразеше отдавна да е намерила начин да я изпъди или изобщо да не я прибира при себе си независимо какво й се е случило.Омразата е много силно чувство,а хората често използват думичката,за да изкажат недоволството и яда си към някого.Тя Бихтер няколко пъти каза и на Бехлюл,че го мрази.После ще видим и Нихал да каже на Аднан,че го мрази,защото Бехлюл искаше да си тръгне и той не го спря.  ooooh! Това,което виждаме не е омраза!  Peace

А ако тя беше свободна и Бехлюл беше гадже на Пейкер....не вярвам.Тогава ситуацията щеше да е друга.И тогава....тя нямаше да му даде шанс да се опознаят,както не го е направила тогава!  Heart Eyes

# 707
# 708
  • ES
....А ако тя беше свободна и Бехлюл беше гадже на Пейкер....не вярвам.Тогава ситуацията щеше да е друга.И тогава....тя нямаше да му даде шанс да се опознаят,както не го е направила тогава!  Heart Eyes
Ама имало ли е такъв случай Бехлюл да иска да я опознае, а тя да се отдръпне, защото е гадже на сестра й? Първите епизоди не съм ги гледала, и за бележката на Бехлюл за Пейкер не ми беше ясно какво правеше у Бихтер и защо тя я пазеше.

# 709
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Зад колисите на Elle Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 13:12 от bezymnalydost

# 710
Днешната серия е много знаменателна.Всяка една дума и действие на всеки носи изключително дълбок смисъл и е предпоставка за това, което се случва на финала.Ех, ако Фирдевс знаеше само до какво ще доведе нейната заложена бомба.До каква експлозия!Хилмито и той си имал своите причини да бъде това, което е.Човекът пълен с комплекси. Mr. GreenИ този тъмен балкански субект-Бешир...
Бехлюл все повече осъзнава влиянието си върху Бихтер.А, тя, милата, става все по-зависима от него. Heart
А малкото Нихалче как ме дразни.Има голямо несъответствие между дребния и ръст и доста грубия и глас.
Самочувствието и бързо набира скорост. Mr. Green
И само имам питане към тези, които гледат Кузей- Гюней.
Някой да вижда паралел между поведението на Джемиле и Зейнеп /Кузей Гюней/? newsm78
 newsm51Следващата серия ми е най-любимата!Отново ще гледаме красота! newsm51

Аз предлагам да има Ask-i memnu 2,в който от тази серия нататък да се окаже, че това е сън-кошмар на Бихтер /любим похват в турските сериали/.Да завърши с хепи енд и да видим как ще се развият събитията при вариант В? : Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 15:31 от ABBYY

# 711
....А ако тя беше свободна и Бехлюл беше гадже на Пейкер....не вярвам.Тогава ситуацията щеше да е друга.И тогава....тя нямаше да му даде шанс да се опознаят,както не го е направила тогава!  Heart Eyes
Ама имало ли е такъв случай Бехлюл да иска да я опознае, а тя да се отдръпне, защото е гадже на сестра й? Първите епизоди не съм ги гледала, и за бележката на Бехлюл за Пейкер не ми беше ясно какво правеше у Бихтер и защо тя я пазеше.

Когато Бихтер се сгоди за Аднан се срещна с Бихтер на летището и се сдъвкаха за нещо,при което Бехлюл каза,че не се е променила.И докато е бил със сестра й все така лошо го е гледала и не му е давала възможност да се опознаят.Когато пък започнаха да се опознават Бихтер разбра,че е била преднамерена пред него и че той има и друга същност.Тогава му позволи да бъде това,което е пред нея!  Peace
А картичката на Пейкер се оказа в Бихтер,защото когато Пейкер роди в болницата получи цветя от Бехлюл и Нихат не се зарадва на това.Бихтер в този момент подготвяше децката стая и се чуха по телефона,за да й каже,че в някакъв шкаф най-отзад държи кутия със спомени от Бехлюл да я вземе и да я хвърли,че да не я намери Нихат.И като я намери разгледа какво има в нея.Имаше листа от рози и още картички.Тази попадна в ръцете й,впечатли се от написаното и си я пъхна в джоба.  bowuu

Лудостче   bouquet

АBBYY  На мен от този епизод натам са ми мъка просто всичките!  Cry Довечера ще му се насладя,ще изгледам и всичко останало до края,обаче като се сетя какво следва и понякога ми се иска да спра.  Sick

# 712

Лудостче   bouquet

АBBYY  На мен от този епизод натам са ми мъка просто всичките!  Cry Довечера ще му се насладя,ще изгледам и всичко останало до края,обаче като се сетя какво следва и понякога ми се иска да спра.  Sick

Аз направо си мисля само утрешната серия да изгледам и да спирам започват големите мъки... няма да мога пак.... и без това си ги преговарям редовно...  Rolling Eyes

# 713
[/quote]И на мен ми става все по-трудно да гледам.Като изключим няколкото красиви серии, които предстоят, направо ми се къса сърцето. CryТолкова добре я разбирам Бихтер, толкова ми е близка до душата,а и начина по който Берен изиграва ролята си, направо ме карат да се слея с нейната болка. CryСигурно ще ме помислите за луда, но на мен финала ми хареса. ShockedТакава силна и смела жена само, можеше да направи това, а не да агонизира бавно и безвъзвратно всеки ден.Нямаше как да позволи Бехлюл да се измъкне невредим и да се наслаждава на безметежно щастие, докато тя потъва от мъка все повече.
Гледах тези дни този епизод.Бехлюл тук вече е толкова различен /не само визуално/.Той вече изпитва срам от връзката им и ми е толкова смешен в паниката си.В същото време все още я обича силно.Как само притисна ръката и, не искаше да я пуска.Страхливец.Но той се страхуваше от нея, защото разбра, че тя единствено го познава най-добре, знаеше му всичките слабости и направо си играеше с него.

# 714
И аз днес си казах след утрешната серия вече да спирам да го гледам, защото следват много големи мъки и няма да мога да издържа отново да ги гледам. Толкова съм плакала и все още като си спомня тези моменти сърцето ми се къса.  Cry Никой друг сериал не ме е разчуствал толкова. Повтарям си, че е само филм, нищо от това не се е случило, но аз пак си продължавам..  Берен пресъздава емоциите на Бихтер толкова добре, че преживявам болката й заедно с нея.
Но.. не мога да се отделя от екрана и това е.  Rolling Eyes

И за хубаво настроение един прекрасен клип на двамата ни сладури.  Heart Eyes

# 715
АBBYY  На мен от този епизод натам са ми мъка просто всичките!  Cry Довечера ще му се насладя,ще изгледам и всичко останало до края,обаче като се сетя какво следва и понякога ми се иска да спра.  Sick
И на мен ми става все по-трудно да гледам.Като изключим няколкото красиви серии, които предстоят, направо ми се къса сърцето. CryТолкова добре я разбирам Бихтер, толкова ми е близка до душата,а и начина по който Берен изиграва ролята си, направо ме карат да се слея с нейната болка. CryСигурно ще ме помислите за луда, но на мен финала ми хареса. ShockedТакава силна и смела жена само, можеше да направи това, а не да агонизира бавно и безвъзвратно всеки ден.Нямаше как да позволи Бехлюл да се измъкне невредим и да се наслаждава на безметежно щастие, докато тя потъва от мъка все повече.
Гледах тези дни този епизод.Бехлюл тук вече е толкова различен /не само визуално/.Той вече изпитва срам от връзката им и ми е толкова смешен в паниката си.В същото време все още я обича силно.Как само притисна ръката и, не искаше да я пуска.Страхливец.Но той се страхуваше от нея, защото разбра, че тя единствено го познава най-добре, знаеше му всичките слабости и направо си играеше с него.
[/quote]

Съгласна съм с теб... аз също много добре разбирам Бихтер и определено изживях всичко с нея... образа е изигран перфектно от Берен според мен няма по добър филм от този все още въпреки,че съм зашеметена от играта на Киво в Кузей-Гюней не мога да кажа,че е по добър от този филм. Образа на Бихтер , болката и начина по които реагира са ми много много познати никога не съм се оприличавала с образ във филм,но тук не ми е много трудно да намеря себе си ... Страхотен филм...  Peace
Много ми харесва оживлението покрай това,че го дават пак по тв-то ... тази тема е прекрасна!

# 716

# 717
# 718
За оприличаването и филмите.  Thinking

Дето казва Лудостчето,аз до сега на много филми съм се наслаждавала и съм плакала със страданието на геройте,но в тях съм намирала това,което съм искала да бъда или по някакъв начин съм си мечтала за такъв живот.
Тук намирам себе си.Истинското ми аз,това,което само аз познавам.Лудоста на Бихтер е част от характера ми,която честно не понасям,предполагам,че геройнята й също и точно поради тази причина не сподели с никого какво се случва.Това е била часта от нея,която не е искала да показва на света.Момента който изживяваш сам.И когато разбра според мен,че веднъж задържал се толкова дълго този момент няма да изчезне,тя намери решение със смърт.Жестоко нещо е душевната болка.Тя разболява съзнанието,тялото,сърцето и те кара да се превърнеш в човек,който не познаваш.А липсата на надежда....това е края на човешкия духовен живот,та дори останал и жив тялом!Бихтер щеше да има според мен само един вариант,ако беше останала жива-да остане болезноно влюбената луда!  Cry

# 719

Общи условия

Активация на акаунт