Много му се ядосвам на Аднан ! Бива ли човек на неговите години, да е толкова сляп и заблуден !

Обвинява я за смърта на баща си,дразни се на всичко,което прави и че си вре носа на всякъде,но не я мрази.Ако я мразеше отдавна да е намерила начин да я изпъди или изобщо да не я прибира при себе си независимо какво й се е случило.Омразата е много силно чувство,а хората често използват думичката,за да изкажат недоволството и яда си към някого.Тя Бихтер няколко пъти каза и на Бехлюл,че го мрази.После ще видим и Нихал да каже на Аднан,че го мрази,защото Бехлюл искаше да си тръгне и той не го спря.
Това,което виждаме не е омраза! 

Следващата серия ми е най-любимата!Отново ще гледаме красота! 

Довечера ще му се насладя,ще изгледам и всичко останало до края,обаче като се сетя какво следва и понякога ми се иска да спра.

Довечера ще му се насладя,ще изгледам и всичко останало до края,обаче като се сетя какво следва и понякога ми се иска да спра. 
Толкова добре я разбирам Бихтер, толкова ми е близка до душата,а и начина по който Берен изиграва ролята си, направо ме карат да се слея с нейната болка.
Сигурно ще ме помислите за луда, но на мен финала ми хареса.
Никой друг сериал не ме е разчуствал толкова. Повтарям си, че е само филм, нищо от това не се е случило, но аз пак си продължавам.. Берен пресъздава емоциите на Бихтер толкова добре, че преживявам болката й заедно с нея.
Толкова добре я разбирам Бихтер, толкова ми е близка до душата,а и начина по който Берен изиграва ролята си, направо ме карат да се слея с нейната болка.
Сигурно ще ме помислите за луда, но на мен финала ми хареса.

Препоръчани теми