Кое АМ избрахте за вашето бебче #3

• 45 443
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Sydney
siana999 аз съм давала Анти-рефлуксно на Аптамил... имаше ефект след 2 ден някъде, но мен ми направи друг проблем и го спрях... по-гъсто е самото мляко да  Peace за водата - не се притеснявай, ще пропие  Peace

# 91
Ние против повръщане сме на Фризовом и също ефектът не дойде веднага. Вече над месец го пием и уж до преди седмица кажи-речи беше спряло повръщането, ама пак се почна. Подозирам, че е от лигите, които постоянно преглъща, защото понякога е мнооого воднисто Crazy

# 92
  • Асеновград
след годинката пие преди сън PRIMA 3 , през деня се храни от детска кухня.

# 93
  • Пловдив
В момента сме на Милумил 1 ,но много го запича,педиатърката ми прероръча ам на Гербер,някой има ли впечатления от него?

# 94
  • Sydney
В момента сме на Милумил 1 ,но много го запича,педиатърката ми прероръча ам на Гербер,някой има ли впечатления от него?
аз... не го хареса, изглеждаше и по-рядко от Лактаната примерно  Peace

# 95
Ох и ние се позапичаме от време на време и се чудя дали да не говоря да сменим млякото. Уж е против повръщане и против запек, а тези дни ни се намира и от двете #2gunfire А в началото му беше намалило повъщането и си акаше всеки ден newsm78 Според вас каква може да е причината да се запича на моменти при положение, че е почнал Фризовома преди повече от месец? Педито вика, че било от това, че не пие вода. Еми смених няколко биберона и от 3-4 дни пие и вода 60-100мл за денонощие и явно не е от това #Cussing out

# 96
Ние сме на нан сензитив  Simple Smile Засега съм доволна.

# 97
здравейте момичета, и аз да споделя впечатления от АМ. Ние сме на Хумана 2-ка и съм много доволна, не мисля и да го сменям. Същевременно давам и всеки ден пробиотик и детето си ака задоволително, без проблем. Peace

# 98
  • София
Да  се запиша и аз в темата.
В началото бяхме на пре - Нан, после минахме на НАН1, сега и давам Бейбилов на ДМ, доволна съм, ака всеки ден, и поне засега не мисля да го сменям.

# 99
  • в сърцата на любимите ми хора
Здравейте, момичета! Някоя от вас опитвала ли е да дохранва с кисело мляко?

# 100
Мамси, според мен не е добра идея да  дохранваш с КМ преди 9-10- месечна възраст на детето.
Иначе, ако питаш моята майка, две деца е отгледала с кисело мляко от 2-месечна възраст и са живи и здрави  Grinning Това през 80-те обаче.

# 101
моите ги изгледах с Фризо. Сега малката пие Фризо3 и хич не мисли да го спира, нито аз. Докато й харесва ще й купувам. Пък ще видим ако тя сама не се откаже след година ще мине на прясно мляко, но без мляко не си ляга. Като ритуал е. Даже и да се е натъпчала на вечеря, си знае, че като си изпие млякото и директно в леглото  Mr. Green

# 102
Мамси, абсолютно недопустимо е да даваш на двумесечно бебе кисело мляко  Naughty

Аз след проба за дохранване с Милумил, Хумана и Лактана, окончателно се спрях на Лактаната, перфектно е  Peace

# 103
  • Burgas, Bulgaria
момичета , кога сменихте 1-чка с 2-ка .... педито каза да сменям вече, имам още една кутия и се чудя , на Лактана сме. Мислех да взема друго мляко понеже моето момиченце е доста дебеличко 8кг. е , но разбрах ,че няма смисъл , то реално батко и беше на 5м, 8,800, а пиеше Нутрилон , така ,че май оставам на Лактана ...

# 104
  • Berlin
Лактана 1 е до 6м., след това 2ката,т.е. сменяш след 1 месец. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт