Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 933
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета, считам дискусията за евтини/скъпи марки за приключена. Уважавам правото на мнение на всяка от вас, но когато това води до разпалване на излишни спорове, няма място в темата.
Оттук насетне всяко мнение по този въпрос ще бъде трито.

Алена, браво, много хубаво е станало! Ужасно ме е яд, че няма да мога да го видя на живо Sad
Валея, прелестна, както винаги!  Heart Eyes

За Хелоуин със сигурност ще се гримирам. Стига да има подобаващо парти  Mr. Green

# 181
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета  Heart Eyes честно казано - на живо мисля, че е много по-добре, току що се наложи да се прибера и да напусна срещата, за което ужасно съжалявам, страхотно се развива и за разлика от предната - всички се виждаме и чуваме и сме в една тема, не на групички, както се получи предния път  Blush

С огромно нетърпение ще очаквам следващата среща  Heart Eyes Адри, още те чакат  Blush

Изкоментирах, че следващи срещи трябва да са в някой детски клуб  Blush

Иска ми се да се науча да затъмнявам външния ъгъл и към сгъвката на костта - ще трябва да тренирам  newsm78 не съм сигурна колко е подходяща формата на окото и костта, т.е начина по който окото влиза под костта и площта, която се открива  newsm78

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 18:24 от a.l.e.n.a

# 182
  • София
Аленка и на мен много ми харесва грима ти! Hug
Много съжалявам, че не се включих в срещата, но моята девойка още спи и не иска да стане  Shocked Но голяма игра падна днес, играх футбол с пет дечица на възраст от 3 до 5г (включително и моята девойка) и за да не се карат кой ще е от моя отбор играха всички срещу мен- голям купон! :love
Предложението следващата среща да е в детски клуб е страхотна! Heart Eyes

# 183
  • Перник
Поради същата причина и аз не успях да дойда  Tired Преди малко се събудихме и ние  Blush
Много ме е яд ,че не успях да дойда,но си обещавам на следващата среща да съм,живи и здрави  Peace
Сигурна съм,че е било страхотно  Simple Smile
П.П. a.l.e.n.a ,много ми харесва грима  Heart Eyes

# 184
Страхотна среща с много красиви, млади дами! Heart Eyes Hug  bouquet
 Прекрасни гримове, още по-хубави усмивки и чудесно настроение. Суши, муши, сокове, латета, разговори и смях. Зареждащо, разтоварващо и хубаво! Благодаря ви момичета за хубаво изкараната Неделна вечер във вашата компания. Скоро пак! Hug

# 185
Хайде и аз да се разпиша след срещата - мина много приятно и весело  Hug Наистина този път беше много по-добре обстановката, защото всички можеха да се включват в общия разговор и да се виждаме  Grinning Хубаво е, че се видяхме с още дами на живо  Grinning И densi колкото е скромна в изявите си в темата /поне в тази/, на живо е супер енергичен и информиран човек  Laughing Беше донесла малък магазин с козметика и разглеждахме в захлас от Диор, Шанел и ИСЛ до Мейбълин и ГР  Laughing
Взехме си и поръчките и нямам търпение да сефтосам миглите Ардел  Flutter И без това моите напоследък съвсем ги няма  Crazy

# 186
  • София
Най сетне свалих грима
това е един от мързеливите ми ежедневни гримчета
п.с вече доста избелях  Sad
използвани продукти
Лице: Garnier BB - light, Inglot AMC - 66, Rimmel Stay Matte -06 , MAC - Worldly Wealth, Golden Rose Terracotta - 04, Flormar Bronzing 04
Очи: Artdeco Mineral Base, Inglot - AMC21, Inglot - DS463, Golden Rose - Catwalk
Уста: червило Mac Viva Glam- Gaga 2, гланц  Mac Viva Glam- Gaga 2

п.с извинявам се за чаршафите, но ги копвам директно от фейса  Embarassed
Скрит текст:

# 187
  • София
Благодаря ви момичета за приятната вечер.
Всеки път се запознавам с различни хора.
densi, благодаря ти за целия арсенал, който беше донесла и имахме възможността да му се насладим...
Алена, следващия път наистина в някой детски център, за да може да не ни изоставяш толкова бързо...
Пух, благодаря за поръчките - страхотни са!

# 188
Как дразните с тези отзиви от срещата! Simple Smile Радвам се да чета толкова хубави коментари. Simple Smile

lepidopteria,  Heart Eyes

# 189
  • в 1001-та нощ
 Blush за мен беше безценно да видя на живо толкова продукти на Urban Decay, Шанел, МАС, Диор, Герлен .... #Crazy #Crazy #Crazy и някак не е същото, като да ги гледаш на тестери в магазина, там я няма тази тръпка на споделеното, на взаимност  Heart Eyes

интересно ми беше да науча и за моливите на елф - изобщо не съм обръщала внимание, че предлагат  Heart Eyes

# 190
Денси направо ни уби с всички тези неща  Heart Eyes
И на мен ми беше много приятно с вас днес   bouquet

# 191
Разбирам, че обсъждането на евтини и скъпи продукти е част от дискусиите във форума, но противопоставянето им по груб и оскърбителен начин не е. В такъв тип спорове обикновено участват едни и същи потребителки, които нееднократно са молени и предупреждавани да не повдигат отново темата. Това е последно модераторско предупреждение преди временно ограничане на достъпа до форума след поредния такъв спор. Ако някой се чувства ограничен да споделя мнението си, моля на лични към мен, а не тук в темата. Благодаря предварително за разбирането!

# 192
Момичета, следващата среща в Мас?! Нали ми предложиха да купя направо целия магазин, та проблема мисля вече ни е решен. Mr. Green Whistling Децата ще си играят, има място.
Този път бях със сак, другия път ще донеса куфар с колелца за вас! Heart Eyes Hug  bouquet

# 193
Завид, завид за срещата съм и аз!  Crossing Arms

# 194
  • в 1001-та нощ
Момичета, следващата среща в Мас?! Нали ми предложиха да купя направо целия магазин, та проблема мисля вече ни е решен. Mr. Green Whistling Децата ще си играят, има място.
...

densi  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes значи сме "на гости у Вас"  Joy hahaha Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  newsm03 newsm51

....
Този път бях със сак, другия път ще донеса куфар с колелца за вас! Heart Eyes Hug  bouquet

за такива, като нас - трябва да направят и куфари с крилца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт