Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 43 817
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • София
nikolinanik моля те сложи клипчето в линк, всеки път като отворя темата автоматично ми стартира и то усилено.

Сега мился, че всичко е о.к.!?  Simple Smile

# 481
  • София
Ето още от мен. Явно днес съм на такава вълна: хубав грим!  Simple Smile

http://youtu.be/q91ObMQFqiE

# 482
Свър6ва ми Фон дьо тена на Ревлон Калър стей и в почти всички козметични магазини го намирам и то в старата верия.Видях, че вече някой от вас си купиха от новата верия. Тук обаче още я няма явно не е много търсена марка. Та въпрост ми е нормално ли е на повърхност на шишето да има вода или   мазно  не можах да преценя добре какво от двете е.  На мен в първия момент ми заприлича на развалено, но пък всичките шишета бяха такива.

# 483
  • София
Ето още един СУПЕР грим, за всички дами, които харесват: опушен грим, ползват изкуствени мигли и са фен на ярките червила:

http://youtu.be/ambXouX6ZCs

# 484
  • София
Свър6ва ми Фон дьо тена на Ревлон Калър стей и в почти всички козметични магазини го намирам и то в старата верия.Видях, че вече някой от вас си купиха от новата верия. Тук обаче още я няма явно не е много търсена марка. Та въпрост ми е нормално ли е на повърхност на шишето да има вода или   мазно  не можах да преценя добре какво от двете е.  На мен в първия момент ми заприлича на развалено, но пък всичките шишета бяха такива.

една химичка приятелка ми беше обяснявала откъде идва това, но чесно - зъбравила съм. обсъждахме го преди много години. останала съм с впечатление, че не е ОК и никаго не купувам такива продукти - нито лакове за нокти, нито ФДТ, нито нищо, което така се е разслоило.

# 485

Моника Белучи, аз имах случка с един максфакторски ФДТ, който държах зимата под климатика. Преди да се усетя, на втората седмица беше станал същия като ревлонските, които описваш - като пресечен. Според мен това се получава при неправилно съхранение и нерегулиране на температурата по магазините. Аз лично продължих да си ползвам "пресечения" ФДТ, като всеки път го разклащах здраво преди нанасяне, за да се рехомогенизира.

# 486
Много ви благодаря!
Grrrl, точно като пресечено стои. На мен ми се видяха много странни пък си и бяха на редовната цена от 23 евро. Помислих си,  ако  нещо не са в ред няма да ги продават или поне ще бъдат намалени.
Ще проверя в други магазини и ако са всичките така 6е се ориентирам към не6то друго, въпреки че съм много доволна от Ревлона.

# 487
  • в 1001-та нощ
ах, колко сте изписали  Hug докато аз се правих на кукла  Mr. Green

тръгнах без някаква идея - освен да ползвам най-захаросаното розово  newsm78 и една очна линия на ГР от металната серия, но не е метална, а кафеникава към бордо  newsm78

цветовете не станаха някак наситени, реших да сложа и сребърна очна линия и точки, първо малко, после повече ....

после реших на другото око да го правя със съвсем други сенки, но близки цветове и дори ми се стои, че станаха еднакви

и после реших да сложа точките на розов руж и на устните, но не направих толкова контрастен руж, на малкия му беше много интересно да ми помага, съвсем не заспа, докато нe pриключих и съответно имах препятствия от всякакъв характер

пускам няколко снимки, реших, че не става да се включва в групата при майсторските изпълнения  newsm78 и ще го играя подгрявща група   Mr. Green

снимката с двете очи е без мигли, на едното око е с мигли

снимките с устните - първо е с един ред точни, после с втори сребърен и накрая с 3 реда точки  Blush

# 488
  • София
Courage , как така си "запълваш миглите със сенки" ... това за повече плътност ли е? аз...не разбирам  Embarassed

Да, за повече плътност . Ето, така . Използвам MAC 212 , мокра в повечето случаи.

# 489
Много ви благодаря!
Grrrl, точно като пресечено стои. На мен ми се видяха много странни пък си и бяха на редовната цена от 23 евро. Помислих си,  ако  нещо не са в ред няма да ги продават или поне ще бъдат намалени.
Ще проверя в други магазини и ако са всичките така 6е се ориентирам към не6то друго, въпреки че съм много доволна от Ревлона.

По принцип при повечето ФДТ разслояването (отделянет на пигмента от базата) означава, че са развалени и са за коша. Има обаче няколко, които имат такава склонност ако просто постоят без да се ползват по-дълго като Калърстей и Ф&Б на МАС. ОК е за ползване, само трябва да се разклати много добре прди употреба.

# 490
  • София
23 евро за Ревлон?  ooooh!
Аз идвам да се похваля - изхвърлих един тон стари неща.
Много си се дразня на гадния навик да пазя всичко  ooooh!

# 491
Благодаря, МисНели!Наистина много харесвам този фон дьо тен ще обиколя да видя в другите магазини как са там фон дьо тените. Ако си харесам нищо ще взема един за проба на Ревлон.
Elle-même, да 23 евро за Ревлон и на ми се вижда странно, но е факт. Козметиката от средния клас ако в Бг е 9 лв. тук в Италия е 9 евро пресен пример от днес сенките тату на Мейбалин. Червилата на Кейт Мос тук са 10 евро. Виж Ревлона е някакво изключение newsm78.
Козметиката от по-високия клас е като в бг като цени тук разлика не съм открила.

# 492
Алена, много ми харесва как са се получили устните  Heart Eyes

Elle-même, точно същото направих и аз днес. След седмица се местим в ново жилище и приятелят ми ми постави ултиматум до днес да съм изхвърлила всичко, което не ми трябва, та с голямо нежелание изхвърлих куп червила, глосове, сенки, четки... Тъкмо ще се отвори място за нови  Mr. Green

Аз бих искала да се включа в кукленското предизвикателство, но за съжаление от вчера за днес нямаше как да си набавя необходимите ми продукти, за да направя това, което се върти в главата ми. По-нататък със закъснение може да се накукля  Party

# 493
  • в 1001-та нощ
Мерси  Hug аз в началото все се включвах постфактум, когато имам време и муза, така, че когато и да ни покажеш твоята кукла - ще й се радваме  Peace

# 494
Алена...много арт изпълнение.Много е шик  Flutter И това червило ти стои божествено и с точки и без точки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт