Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 43 824
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Аз куклите ще ги пропусна, нещо не ми дойде вдъхновението по темата, дори и след месец  Rolling Eyes
и аз, все нещо барбинско ми се върти, но не ми харесва.

# 466
  • в 1001-та нощ
Courage , как така си "запълваш миглите със сенки" ... това за повече плътност ли е? аз...не разбирам  Embarassed

предполагам има предвид кожата в основата на миглите - като очна линия в миглите  Peace

# 467
Аз също не намерих вдъхновение за куклата - определено не заради дългия срок, просто темата не ме грабна по начало и не можах да се накарам да направя нещо само за спорта Tired Все още има някакво време, пък и ще съм си вкъщи - току виж някаква last-minute муза ме осени по-късно през деня Whistling

# 468
  • в 1001-та нощ
аз щя направя опит, като заспи малкия - и да не стане кукла - все нещо ще изпробвам  Mr. Green

# 469
Здравейте !

Искам да ви попитам, тъй като си купих едни изкуствени мигли. Обаче нещо ми стоят неестествено и мисля, че са прекалено дълги. Нещо не ми харесва как изглеждат по този начин. Дали е добра идея да ги подстрижа малко или ще се развалят?  Rolling Eyes
Дълги като дължина на космите или не ти пасват на окото? аз моите съм ги подстригвала, но трябва да запазиш формата им. Тоест подстригваш от най-малките към най-дългите косъмчета. И ако са като зиг заг се придържаш към тази форма. В никакъв случай не ги режи на черта. Работата е доста пипкава, аз моите ги правих поне час и нещо докато станат перфектни

Ако ще режеш лентата никога не я режи от към късата част- винаги от към дългата

Да на дължина не ми харесват. Стигат чак до веждите.  Ами ще пробвам. Почти съм убедена, че ще ги прецакам, защото съм доста непохватна за такива неща, но  и без това така дълги няма да ги нося.

И още един въпрос след употреба с какво се почистват. Става ли с тоалетно мляко?  Rolling Eyes

# 470
  • София

Аз да покажа едно то новите червила на Макс Фактор, което взех вчера - моля не гледайте снимките, като шедьовър на очертаване и посатвяне, просто показвам цвета  Peace

Този цвят съм го ползвала. Страхотен е!

# 471
И още един въпрос след употреба с какво се почистват. Става ли с тоалетно мляко?  Rolling Eyes

С пръсти  Mr. Green За да не прецакаш мигли, махаш лепилото с пръсти и готово. Макар, че аз се пробвах и нещо ми се стори, че ще ги скъсам, така че и това не направих. Но аз съм ги слагам само два пъти и слоя лепило по тях беше супер тънък. Като тръгнах да го дърпам и имах чувството, че ще скъсам миглите.

# 472
  • София
a.l.e.n.a. , мнооого ми хареса гримът с матовите сенки и очната линия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз днес пробвах пак джъмбо моливът,но преобладава Iced Mocha,само във вътрешния ъгъл сложих малко от Milk-a  Wink

Поздравения! Изискано, стилно, ненатрапчив грим! Харесва ми! Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 16:04 от NovemberRain

# 473
  • София
Ето нещо, което е полезно за млади и за дамив по-зряла възраст:

http://youtu.be/4jMjLwTFb40

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 16:21 от nikolinanik

# 474
Тази мацка голямо преобразяване направи  Crazy Какви вежди си измайстори само  Shocked

Някой чу ли какъв беше този хайлайтър,който си сложи накрая?Точно такова нещо си търся като ефект,но незнам какво е/а и надали е евтино  Thinking /

# 475
  • Перник
Момичета,обмислям поръчка от Кико....и искам да ви попитам какво наистина си заслужава?Кои от коректорите са добри,също загледах и прозрачната пудра,базите за очи и устни,сенките...червилата?
Ще съм ви благодарна,ако споделите впечатленията си  Praynig Hug

# 476
  • София
Тази мацка голямо преобразяване направи  Crazy Какви вежди си измайстори само  Shocked

Някой чу ли какъв беше този хайлайтър,който си сложи накрая?Точно такова нещо си търся като ефект,но незнам какво е/а и надали е евтино  Thinking /
Sleek Blush в цвят Rose Gold. 6$ е в сайта на Sleek. Имаше го някъде из интернет-магазините, но не помня къде. Момичетата си поръчваха палитри със сенки на фирмата  Hug

# 477
nikolinanik моля те сложи клипчето в линк, всеки път като отворя темата автоматично ми стартира и то усилено.

elfi4ka подобни клипчета обикновено имат или списък на продуктите в инфо бара отдолу, или линк към блог със списък.

# 478
Elle-meme ,Miss Nellie много ви благодаря.Има,има,ама кой да види  ooooh! Blush
6$ е прилична цена.Веднага ще го потърся  Crazy Много ми хареса ефекта  Flutter

# 479
  • София
Тази мацка голямо преобразяване направи  Crazy Какви вежди си измайстори само  Shocked

И на мен много ми харесва оформянето на веждите и затова го постнах тук.  Simple Smile
Радвам се, че ви харесва!

Общи условия

Активация на акаунт