Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 43 761
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Специално за теб тогава, предостъпвам ти го:
http://www.ebay.com/itm/By-Rimmel-London-lasying-finish-by-Kate- … sh=item3a71757766
Явно вече го няма по магазините, не знам колко е истина.
Аз харесах Wet n Wild Vamp It Up, и ако не намеря подобно по нашите магазини, ще поръчвам.  Mr. Green
На Мак дето ми хареса е Smoked Purple, явно от някаква лимитирана през 2010г.  ooooh! Но ще видя и там, някога, като си ходя на София.  Laughing

# 61
Аз също много съм се запалила по червилата на Кейт, особено 1 и 4 Crazy Можеш ли да качиш снимки на твоите цветове?

И аз съм много запалена. Имам 6 и 9. Онзи ден взех две червила на Максфактор. Еми нищо общо нямат, като трайност. На Кейт са и по-плътни и по-матови. Постоянно дебна да не би да пуснат нови тъмни цветове.  Blush
Днес си взех и 05 на ГР, че снощи много четох в тази тема за тях. Никак не ми харесва. Червеното червило не трябва да е такова.  Crossing Arms

# 62

http://www.ebay.com/itm/By-Rimmel-London-lasying-finish-by-Kate- … sh=item3a71757766
Явно вече го няма по магазините, не знам колко е истина.

Преди малко като че ли го имаше в Лили.  Peace

# 63
Само, ако ми даваш празни надежди!  Mr. Green
Хаха, мерси!  Hug

# 64
Утре ще се разходя по магазините, дано го открия Praynig Сега обаче съм в чуденка, всичките ми сенки са бляскави, а с ярките червила е хубаво очите да са в матов нюд (или поне аз така го разбирам).. Препоръчайте нещо достъпно и евтино за експерименти в тази посока Hug

# 65
Неутралната палитра, 88 цвята. Аз с нея си правя неутралния грим, и ми издържа също толкова, колкото всякакви други сенки, дето имам, ама си слагам база де. Не всички цветове са попадения, обаче.  Laughing

# 66
Ето и днешния опит:
Скрит текст:

# 67
  • София
Пух, пробвай тази палитра - http://www.mybeautymadness.com/2012/08/flormar-pretty-compact-p045.html
Струва 4.50 и е с чудесно качество на сенките. Да не казвам голяма дума, но двата тъмни цвята са по-пигментирани от Инглот. С тези цветове стават всевъзможни комбинации, ползвам я почти всеки ден  Peace

Ауу, Юле, разкош! Това пак ли е с Нейкед? Накрая, колкото и да се самонавивам, че не ми трябва, ще взема и аз да си я купя  ooooh!

# 68
Леле колко съм зле - имам я тая палитра, но изобщо не се сетих за нея.. Мерси, Али Hug
Скрит текст:
Юле, супер е станало, много нежно Flutter

От мен и едно бързо фото-уроче (не е мое) за драматичен berry грим:
Скрит текст:
Адри, благодаря и на теб за предложението, ще ги потърся утре Hug

# 69
  • София
В нашия ДМ изобщо не ги намерих червилата на Кейт!
Искам да се сдобия и аз пък! Айде и да не е червено може!  Crossing Arms
Освен утре да навестя Лили.

Чудя се на лилавото тату. Дали ще ми стои добре, как мислите, като ми знаете очите?

# 70
Berry - гримът с какви цветове е правен?
Адри, Пух, благодаря за инфото.  bouquet

# 71
  • Перник
Ох,ааз взех в розова опаковка на Кейт тъмничко,обаче сега гледам суочове начерните опаковки и се влюбих 03 Nude....обаче ги няма в нашия ДМ  Sad

# 72
Юле, много ми харесва!  Heart Eyes Страхотни очи имаш Simple Smile

Пух,
Скрит текст:
Laughing Laughing Laughing Много обичам такива картинки. Разсмя ме.

Мацо, мислим ДА Simple Smile

# 73
  • София

Чудя се на лилавото тату. Дали ще ми стои добре, как мислите, като ми знаете очите?

Много е гадно лилавото. Седи неравномерно и прозира на места... а и самият цвят е един такъв сигнален. Хич не се набутвай с него  Naughty

# 74
Вярно ли? Sad Язък! Аз първо въобще не исках от тези сенки, после ме запалихте и мислех това да е цвета. Sad  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт