Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 930
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Berry - гримът с какви цветове е правен?

Ето цялата публикация, всички продукти са на МАК Peace

Благодаря.  bouquet

# 91
  • София
Ще се научиш  Heart Eyes сега каква очна линия ползваш  Rolling Eyes

Shiseido - писалката  Peace
Уж е много удобна..наистина, но просто аз нямам точна ръка и това си е!
Преди в училище един куб не можех да залепя правилно от лист хартия, по "труд и техника"  Mr. Green  
 Просто всичко плескам , цапам... не мога нито да се лакирам сама- лакът е навсякъде, но само не на нокътя..абе .. - трагедия!   341uu 

# 92
Ох,ааз взех в розова опаковка на Кейт тъмничко,обаче сега гледам суочове начерните опаковки и се влюбих 03 Nude....обаче ги няма в нашия ДМ  Sad

Не знам да има на Кейт в розови опаковки  newsm78 Има черни и червените, които са съвсем нови - още не са излезли по магазините в Англия май и са с матов финиш  Peace

Ето за ези става въпрос само тях има в нашият ДМ,черни нямаше  Tired

Тези пет цвята и с тази опаковка са лимитирана серия. Във ФБ страницата на Римел пише, че са свършили за рекордно бързо време, съответно има много призиви да ги пускат в масова продажба.  Аз тези които си купих в черна опаковка (06 и 09) също са супер матови и мнооого трайни.  Peace

п.п. На тази снимка червилата са поне една идея по-светли.

# 93
О, Юле   bouquetблагодаря, точно днес за първи път разгледах щендера на римел в Лили, по-точно гледах очните линии и как една мацка смело отваря всичко и пробва и връща на щендера  Shocked Shocked Shocked ooooh! Sick думи нямам, а тестери няма и нищо не е запечатано  Sick

Shocked
В Лили-то в което напоследък ходя за всичко има тестери. Даже вчера споделих на продавачката, че в другото Лили няма тестери на новите сенки на Лореал, а тя ми отговори че всеки магазин си решава. То май е франчайз. В ДМ-ите наоколо обаче е ужас. Всеки отваря, маже и никой няма нищо напротив.  Sick

# 94
Ох как се дразня с това отварянеее ако не съм в настроение даже правя забележки и ме гледат злобно момичетата  Mr. Green
Ама просто не мога да ги гледам как отварят спирали,очни линии,че и лакове наред...  Crossing Arms

# 95
Ох как се дразня с това отварянеее ако не съм в настроение даже правя забележки и ме гледат злобно момичетата  Mr. Green
Ама просто не мога да ги гледам как отварят спирали,очни линии,че и лакове наред...  Crossing Arms
После да се чудиш защо спиралата ти издава багажа след една седмица. Крайно време е всички фирми да започнат да си запечатват нещата.

# 96
Единствените спирали, дето съм виждала запечатани по кварталните козметики са шаренките на Голдън Роуз, по 3лв. Да им се чуди човек, как ще продават някакви от средния клас на високи цени, като всеки си отваря на воля. Оставете, че ще се развалят за отрицателно време, ами и от където да погледнете, не е хигиенично. Не мога да разбера как в продавалник (например) се опитват да продадат нещо, вече ползвано, но "само пробвано".  Sick Sick Sick  Отврат.
И тука съм виждала в темата за размените.
Не ме разбирайте погрешно, не искам да обиждам никой, но аз и на роднините си не давам мои червила и гримове.  Peace
В нашето Лили правят забележка за всичко, а непрекъснато чувам разни пикли да молят да отворели това-онова. Гледам и по другите козметики около нас, се учат бързо.

Правих един късен грим, с искрящо жълто и убито патладжанено, блестящо. Но тъй като е късен, не мога да се насладя на цветовете.  Laughing И пробвах как изглеждам с разните ми червила, ех че обичам тези продукти! Не мога без тях.  Heart Eyes

# 97
Това ме подсеща за случай, в който исках да купя на майка ми парфюма Pure Poison на Dior, понеже преди години ползваше една от Отровите му, но не си спомняхме и двете коя точно, а нямаше тестер. Исках по миризмата да го позная кой точно е и да го взема. Все пак парфюмът е близо 80 евро, как може да няма тестер? Нямат тестери на елементарни неща, как очакват да преценя дали е подходящо. А вие как тествате червилата например? Аз всичко си мажа на ръката- червила, сенки, моливи. Но гледам доста жени си мажат направо на устата от тестера и ми е гнусно много.

# 98
Благодаря ви!  Hug

Преди няколко дни исках да си взема пудра. Влязох в Лили и..как да си избера, при условие, че няма тестери?  Rolling Eyes Не си взех, без пудра ще го карам. Laughing

# 99
Червилата ми стават такава мания, че не знам къде ще му излезе краят Crazy Вишнево червено и въобще тъмно не мога да си помисля да сложа обаче и затова купувам нови и  нови нюдове, прасковени и розови... От Римел на Кейт съм много доволна, за цената си са идеални. От ГР също. Купих онзи ден от новите на Мейбълин - 14 часовите един цвят, но на мен устните са ми доста плътни и не се възприемам много. Финишът е матов, но не съм забелязала да са много изсушаващи. Мога да подаря на някоя от вас червилото, ако се интересува, нанесла съм го само веднъж. 14 часа не издържа, но аз пих, ядох, пуших и т.н., така че 7-8 часа седя безпроблемно. Цветът е този -
Скрит текст:
[/i] Wink

# 100
Чисто информативно - каква е цената на Кейт Мос червилата? Rolling Eyes

# 101
Аз си харесах едно червило на Catrice, тествах го върху ръката си и ми се видя много хубаво и според мен е със сравнително добра трайност. Реших да си го купя, но като взех първото, което не беше тестер и го отворих (аз винаги така правя  Mr. Green с цел да проверя да не би да е ползвано  Rolling Eyes ), се оказа, че червилото го няма  newsm09 Отворих следващото и то не само, че беше пробвано, а го бяха тотално размазали  ooooh! Представете си едно червило, което не е прибрано и сте му сложили капачката - така изглаждаше. Обясних на една жена от персонала, че искам да си купя червилото и че всичките червила са повредени, а тя ми каза, че били лимитирани и нищо не можела на направи  Rolling Eyes След това дойде някаква друга и дръпна количката, която синът ми си беше взел и той побесня  Laughing Започна да беснее и да ми обяснява, че иска да си тръгва и нямало да стъпи повече в този гаден магазин при тези лоши лелички - магазинът е DM  Mr. Green В магазина на МАС, в Douglas и Marionnaud му харесва, но и на мен там ми харесва  Laughing
Червилата ги тествам върху ръката си, сенките също, а за кремовете и ФДТ-е си взимам тестери и си ги тествам в къщи на спокойствие  Grinning На Clinique всеки път ми дават тестери на различни техни спирали  Heart Eyes

*Ally*, недей така, ще те намразят  Laughing Те изобщо не са ги докосвали тези продукти в продавалника, а и са оригинални, но проста са решили да направят добро, като ги продадат по-евтино  Mr. Green

kopche, аз в момента се боря с бръчките около очите и не ми е до снимки, а и след снимките на  Elle-mкme  не върви да си публикувам моите грозотии  Blush В момента съм на вълна околоочни кремове, коректори и ФДТ  Grinning
За сравнението щях да пиша, но останах с впечатлението, че няма голям интерес и предпочетох да инвестирам времето си в търсене на крем чудо, който да ме подмлади с 10-15 години  Mr. Green

# 102
  • София
... предпочетох да инвестирам времето си в търсене на крем чудо, който да ме подмлади с 10-15 години  Mr. Green

Като го откриеш може да го споделиш с нас  Mr. Green

# 103
... предпочетох да инвестирам времето си в търсене на крем чудо, който да ме подмлади с 10-15 години  Mr. Green

Като го откриеш може да го споделиш с нас  Mr. Green
Доста ще има да почакате, ми се струва! Laughing  Rolling Eyes

По тамета: Влюбена съм в черната очна линя на MAC  Heart Eyes Всеки ден съм с нея, а аз не си падам хич по черни очни линии, но тази е разкошна.  Heart Eyes Много лесно я нанасям и стои прекрасно.  Flutter

# 104
  • София
По повод тестерите и ДМ, се чудя от едно известно време как точно да си избера пудра Rimmel Stay Matte, която похвали Лепи!
Има тестери, но няма номера на тях. Опитах се да сравнявам опаковките с тестерите, но нещо като че ли не отговаря съвсем цвета.
Е как да си купя като не знам кой номер пробвам, аджеба?

И в друг ДМ гледах специално за това и там същото.

Все забравям да погледна в Лили.

Общи условия

Активация на акаунт