Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 930
  • 732
  •   1
Отговори
# 75

Чудя се на лилавото тату. Дали ще ми стои добре, как мислите, като ми знаете очите?

Много е гадно лилавото. Седи неравномерно и прозира на места... а и самият цвят е един такъв сигнален. Хич не се набутвай с него  Naughty
А днес го купих като го пробвам ще споделя при мен как е.
 За мен тези сенки са изненадата на годината от средния клас козметика. Уникални са просто! Толкова са трайни, че ако не ги махна вечерта имам чувството, че ще си стоят месец. Винаги ползвам база и ги нанасям с четка. Мисля, че цвета Taupe е задължителен за притежание от всички мацки обичащи грима и експериментите с него.

Новите палитри на Лореал обаче за мен са пълно разочарование. Въобще не ми харесват блясъците им.

# 76
  • София
Сега се замислих дали аз не съм пробвала развалена бройка (на една приятелка е) и порових в Гугъл да видя суочове. На тях също се вижда, че седи като пресечено малко  Tired
http://3.bp.blogspot.com/-Sp4_Gp95IZY/T1U2e_cxjkI/AAAAAAAACsk/eA … ndsandheels14.png
http://www.wiseshe.com/wp-content/uploads/2012/03/4-Maybelline-C … adow-swatches.jpg
http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2012/04/maybelline-colour-tattoo2.jpg

Денси, сподели ако при теб е ОК. Може да си има някакъв чалъм за правилно нанасяне  Thinking

# 77
Ох,ааз взех в розова опаковка на Кейт тъмничко,обаче сега гледам суочове начерните опаковки и се влюбих 03 Nude....обаче ги няма в нашия ДМ  Sad

Не знам да има на Кейт в розови опаковки  newsm78 Има черни и червените, които са съвсем нови - още не са излезли по магазините в Англия май и са с матов финиш  Peace

Пух, утре ще снимам, че и суочове ще направя  Hug Ще се оглеждам за тъмно лилавото, имам спомен че някъде го бях мернала...
Мацо, може да не си ги видяла. Оглеждай се сред другите червила от серията Lasting finish, обикновено са омешани с тях, но тестерите се различават по лепенките отдолу - от Кейтската серия имат само номер, а другите - и номер, и име  Hug
Адри, аз четох на разни места че лилавото било най-кофти като консистенция.

# 78
  • София
Мерси, момичета!
Много сте полезни!!!

Лилавото ме смущава, че е малко особено. Но ми се щеше нещо в лилаво да си взема, че бая дрехи имам в този цвят за есента. Ще изчакам Денси да каже как е при нея.
На бронза много му се радвам, и ми се щеше още някой цвят да взема. Тоупа не знам дали ще го ползвам. Малко като бита ставам с такъв цвят.
Много лошо, че няма тестери.

А за червилата, не съм пропуснала явно, защото имаха имена тези които видях.
Ама нашия ДМ е смотан, винаги последен го зареждат имам чувството.

# 79
Да се запиша и аз  Heart Eyes Мис Нели    bouquet
Момичета страхотни неща сте показали,следя ви с интерес Simple Smile

# 80
Тъкмо се връшам от магазина и видях ей това
Драснах на ръката, не изглежда зле и ми се струва, че ще е трайно. Просто аз не мога да се пречупя да сложа подобен цвят.
Забравих да кажа, че номерът е 663 (ако правилно съм запомнила ), а цветът Va va violet.

# 81
Благодарности за новата тема Simple Smile

И вместо запис, нещо от мен, което трябваше уж да бъде кукленски грим

Скрит текст:

Скрит текст:

# 82
Berry - гримът с какви цветове е правен?

Ето цялата публикация, всички продукти са на МАК Peace

# 83
  • Перник
Ох,ааз взех в розова опаковка на Кейт тъмничко,обаче сега гледам суочове начерните опаковки и се влюбих 03 Nude....обаче ги няма в нашия ДМ  Sad

Не знам да има на Кейт в розови опаковки  newsm78 Има черни и червените, които са съвсем нови - още не са излезли по магазините в Англия май и са с матов финиш  Peace

Ето за ези става въпрос само тях има в нашият ДМ,черни нямаше  Tired

# 84
Сега се замислих дали аз не съм пробвала развалена бройка (на една приятелка е) и порових в Гугъл да видя суочове. На тях също се вижда, че седи като пресечено малко  Tired
http://3.bp.blogspot.com/-Sp4_Gp95IZY/T1U2e_cxjkI/AAAAAAAACsk/eA … ndsandheels14.png
http://www.wiseshe.com/wp-content/uploads/2012/03/4-Maybelline-C … adow-swatches.jpg
http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2012/04/maybelline-colour-tattoo2.jpg

Денси, сподели ако при теб е ОК. Може да си има някакъв чалъм за правилно нанасяне  Thinking

Аз съм писала и преди за това лилаво. Абсолютно най-слабия цвят от всички тату-та. Имам ги всички, но този се нанася абсолютно неравномерно и с четки и с пръсти. Просто не става за самостоятелен цвят само за база под сенки.  Peace

# 85
  • в 1001-та нощ
какви са тези червила на Кейт  Rolling Eyes
Тъкмо ги гледах в Гугъл. Някаква телепатия.  Laughing Ето линк:

О, Юле   bouquetблагодаря, точно днес за първи път разгледах щендера на римел в Лили, по-точно гледах очните линии и как една мацка смело отваря всичко и пробва и връща на щендера  Shocked Shocked Shocked ooooh! Sick думи нямам, а тестери няма и нищо не е запечатано  Sick

# 86
Използвам тази тема, за да благодаря на Жаки за страхотния съвет, който ми даде за... зелени лещи Simple Smile  bouquet в една от предишните теми. Голямо мислене, разузнаване и чудене беше, но се реших  Laughing и съм доволна, много ефектни и много променят! (Разбира се с уговорката, че на светлина/светкавица/слънце стоят по-изкуствено).

Скрит текст:
Ето понеже съм нарцис (а и от еуфория покрай 'новите очи', ще ви ги покажа Embarassed грим има... някакъв, но лек и ненатрапчив -- или поне за мен -- така си ходя в ежедневието обикновено. Simple Smile

И е крайно време да си пусна по-дебели вежди, мрън :(

# 87
Меичка, много ще ти е хубаво с по-дебели вежди, според мен.  Peace За грима не знам, обаче ти седят прекрасно лещите. Със здраве да си ги носиш.  Hug

# 88
  • София
  bouquet
Страхотни сте!
Малко  по малко разглеждам всичко и по-назад в темите и наваксвам,опитвам се да не ви изтървам..  bouquet

Искам лещиииии- решила съм аз!
И да се науча най-накрая да си слагам очна линия нормално искааааам!
Мрън на квадрат!! cry

# 89
  • в 1001-та нощ
Ще се научиш  Heart Eyes сега каква очна линия ползваш  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт