Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 933
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Е как да си купя като не знам кой номер пробвам, аджеба?

И в друг ДМ гледах специално за това и там същото.

Все забравям да погледна в Лили.

И в Лили е същото положението с тестерите на тази пудра.

# 106
  • София
Значи, надежда всяка тука оставете!
Ще караме наизуст пък каквото стане  Confused

# 107
  • София

А вие как тествате червилата например? Аз всичко си мажа на ръката- червила, сенки, моливи. Но гледам доста жени си мажат направо на устата от тестера и ми е гнусно много.
На ръката си мацвам и доближавам до устата.Ти добре правиш с това че не си мажеш от тестерите,големи бели може да си докара човек,преди време някой беше пуснал дори статия,а ето я:
http://proface.bg/blog/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B … %B7%D0%B0-%D0%B2/

По тамета: Влюбена съм в черната очна линя на MAC  Heart Eyes Всеки ден съм с нея, а аз не си падам хич по черни очни линии, но тази е разкошна.  Heart Eyes Много лесно я нанасям и стои прекрасно.  Flutter
Коя?
 Няколко пъти влизам с идеята да си взема тази в бурканчето,от много време й се каня,но като започнат да ми показват други продукти,тотално се отплесвам,оставям очната за следващия път  Laughing Сигурно са ме запомнили с тази линия,за която влизам взеки път и излизам със всичко друго,но не и с нея ooooh!

# 108
  • в 1001-та нощ
червила, сенки, ружове, пудри ..... пробвам на ръката

спиралите ги гледам, гледам четката, формата, косъмчетата, разстоянието между тях, дължинс, гъстота на туша и т.н.

в БЗ има спирали, които консултснт ти подава да разгледаш и ако решиш да купиш ти дават нова, на касата винаги всичко вадят то кутийката да видят наред ли е Peace

# 109
  • София
Мацата не се притеснявай пудрата не оставя цвят по лицето ( бях взела номер 6 и бях  доста по-тъмна, но като я нанеса ми се сливаше с тена Wink аз я нанасям само в Т-зоната)

Червила и всякакъв вид мазила освен ФДТ пробвам само и единствено на ръката и винаги се карам на една приятелка, която директно тръгва да си маже устата с червилата Sad

# 110

Ей, и на мен тази пудра ми е драмата! В ДМ на СУ има тестери в едно чекмедженце, обаче не пише кой цвят кой е  ooooh! Laughing Най-светлото май се казва Transparent, дали значи, че е почти безцветно и само матира?

Иначе гледам в ДМ, че спиралите на Лореал са вече опаковани в едни космически пластмасови неща, вероятно ги отварят чак на касата. Червила, моливи, сенки пробвам само на ръка. И и аз винаги проверявам червилата вече, след като на няколко пъти купувам употребявани  Sick

А в Лили последния път не само не правеха забележка, ами продавачките се надпреврваха да предлагат на една женица да ѝ мацват от разни лакове да ги видела как стоят  Whistling

Юле, червилата на Кейт са около 10 лева  Hug

# 111
Не се притеснявайте за матиращата на Римел, наистина не оставя цвят по лицето. Купувайте смело. Естествено ако сте много бели, няма защо да си купувате номер като за чернокожа, но не е драма ако се разминава с един, че дори и с два номера. Хубава е пудрата, може би е един от най- успешните ми продукти в козметичния шкаф и матира чудесно. А за цената си е направо уникална.
червилата на Кейт са около 10 лева  Hug
Тук пак ни клатят с по- висока цена. Вчера ги гледах, бяха по около 9 евро. Оставям всичко от БГ да купувам. То вярно, че тук стандарта е съвсем различен, но не ми се струва никак честно. Все пак разходите за създаването на едно и също червило са еднакви, независимо за коя държава ще се изнася.
А да ми кажете Мавала каква марка е? С изумление открих, че я има в един магазин, а съм срещала коментари за нея из форума.

# 112
  • София
може да ви е интересно  Embarassed
Swatches: NYX Xtreme Lip Creams - http://youtu.be/91J6j-sSKac

# 113

Ей, и на мен тази пудра ми е драмата! В ДМ на СУ има тестери в едно чекмедженце, обаче не пише кой цвят кой е  ooooh! Laughing Най-светлото май се казва Transparent, дали значи, че е почти безцветно и само матира?

Иначе гледам в ДМ, че спиралите на Лореал са вече опаковани в едни космически пластмасови неща, вероятно ги отварят чак на касата. Червила, моливи, сенки пробвам само на ръка. И и аз винаги проверявам червилата вече, след като на няколко пъти купувам употребявани  Sick

А в Лили последния път не само не правеха забележка, ами продавачките се надпреврваха да предлагат на една женица да ѝ мацват от разни лакове да ги видела как стоят  Whistling

Юле, червилата на Кейт са около 10 лева  Hug

Щом пише transparent, значи е прозрачна (правилно си преценила - само матира)  Peace Heart Eyes

Аз също съм хвърлила оЧо на тази пудра, моята е на свършване и ми се иска да сменя  Mr. Green

# 114
  • София
малко гримчета от моята любимка Embarassed

мечта в синьо
Скрит текст:

вамп
Скрит текст:

върколак
Скрит текст:

# 115
може да ви е интересно  Embarassed
Swatches: NYX Xtreme Lip Creams - http://youtu.be/91J6j-sSKac

Размечтах сеее Embarassed Страхотни цветове са! А твоята любимка наистина се гримира невероятно Hug

# 116
  • София
Сдобих се с червило от серията на Кейт, номер 03. Много се харесах сега вкъщи като го пробвах.
Всички цветове са много наситени. Но не се осмелих за нещо по-ярко.
Благодаря за съветите за пудрата, ще си я взема като ми свърши Блот пудрата на МАС.

# 117
Сдобих се с червило от серията на Кейт, номер 03. Много се харесах сега вкъщи като го пробвах.
Всички цветове са много наситени. Но не се осмелих за нещо по-ярко.
Благодаря за съветите за пудрата, ще си я взема като ми свърши Блот пудрата на МАС.

Много е хубаво червило, цветът е страхотен, моето почти съм го привършила Grinning Да си го ползваш с радост  bouquet

# 118
  • София
Момичета търся съвет. От няколко дни клепача на лявото ми око е някак подпухнал и сух  newsm78. Не съм сменяла никаква козметика в последният месец. Набедих околоочния крем, който ползвам поне от 3 месеца и го изхвърлих, но клепача ми е така днес вече трети ден. Не смея да го намажа със нищо, освен с един бебешки лосион за атопична кожа на малката. Като го пипна е абсолютно сух и като го загледам отблизо някак кожата все едно се лющи. Дайте съвет с какво мога да си помогна. Другата седмица ще отида и на лекар, но ми се иска преди това да го успокоя някак си, защото изглеждам като преспала  Crossing Arms. Зехтин, краставица, пликчета от чай  newsm78, приемам всякакви съвети  Hug.

# 119
  • София
Излъгааааааааааах, № 26 съм си купила.  Joy
Понеже се чудех 03 или 26  hahaha

03 ми заприлича на Modesty на MAC. А като 26 нямам подобно.

Общи условия

Активация на акаунт