Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 933
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • София
От мен днес:
Скрит текст:

# 211
Нинка, супер си!  Hug
Elle-même, същото важи и за теб.  Heart EyesТози път обаче искам да те попитам какви неща използва за грима. Страхотен е!   bouquet

# 212
densi червилото на МАС, с което беше вчера наистина е страхотно. Толкова време не мръдна, като се има предвид, че пи, яде и като си тръгвахме си беше на устните ти.
Има ли голям избор от цветове на тия глосове в МАС?
Да има различни цветове. Hug  bouquet Много са дълготрайни и хубави, но са лепкави.

# 213
Lepi, моля те да споделиш какво е червилото, което си използвала за есенния грим в блога ти? Сенките също са божествени!  Heart Eyes

Също така се чудех дали в Бг има разлика (цени, качество) от къде се купуват продуктите на Urban Decay, искам да си взема палитрата  с HALF BAKED, DARK HORSE , SIDE CAR и т.н. цветове  newsm78
Аз до сега съм ги купувала само от САЩ и не съм наясно.  Rolling Eyes

# 214
  • в 1001-та нощ
densi  Hug понеже сън не ме хваща от палитрите на UD, които показа - се чудя в Сефора продават ли празни палитри и рефилчета  Rolling Eyes  и ако знаеш цена - предполагам ще са близки до тези на МАС  Rolling Eyes    bouquet

# 215
Elle-meme, страхотен грим. Много нежен и дискретен.
На мен най-големия проблем ми е завършването на линията с молив накрая на окото:) Все нещо обърквам и не стои хубаво. Нещо не мога да го извия хубаво леко нагоре

# 216
  • София
Благодаря момичета  Hug
Норе пропуснала съм да го напиша  Mr. Green Римел - Дива
В сефора от време на време пускат оригиналната палитра (точно с тези цветове е ), иначе моята е от ЛФ (с безплата доставка до БГ)

# 217
  • в 1001-та нощ
Elle-meme, страхотен грим. Много нежен и дискретен.
На мен най-големия проблем ми е завършването на линията с молив накрая на окото:) Все нещо обърквам и не стои хубаво. Нещо не мога да го извия хубаво леко нагоре

в общия случай - слагаш молива - там където горния и долния клепач се сливат - в ъгълчето и продължаваш линията на долния клепач (нагоре към слепоочието - колкото дълго искаш - няколко ,,); след това от горния клепач (примерно то 1/3 преди да свърши) - правиш плавна дъга към така очертаната линийка и запълваш триъгълничето, което се получава  Peace

не знам дали добре го обясних, като техника, но има и доста клипчета, които показват как се прави  Peace

# 218
много добре го обясни:) благодаря ти,довечера ще пробвам Hug

# 219
  • в 1001-та нощ
мисля, че тук трябва да има видео - как се прави, но не съм сигурна, защото не мога да го видя в момента - в офиса имаме забрана  Peace http://lisaeldridge.com/video/1744/signature-kitten-flick-eyeliner/

# 220
  • София
Ех, момичета! Завид-завид за срещата! Wink
Следващият път, дано сколасам! Peace

# 221
Норе, аз ще си поръчвам сенки на Urban Decay от lookfantastic.com. Чакам само края на седмицата, че да ми преведат пари по картата. Аз искам само един цвят и тук в Сефората не съм виждала, имаше само палитрата Naked. Ако греша, поправете ме.
Много хубави гримове показвате, Алена, и аз ще пробвам обяснението ти за ъгълчето на окото, че и аз нещо не мога да го докарам както трябва, хубаво си го обяснила Peace
Аз така ви чета пасивно от време на време, ама много разоряващо ми действате  Crazy

# 222
densi  Hug понеже сън не ме хваща от палитрите на UD, които показа - се чудя в Сефора продават ли празни палитри и рефилчета  Rolling Eyes  и ако знаеш цена - предполагам ще са близки до тези на МАС  Rolling Eyes    bouquet
Не продават палитрите само около Коледа и Великден примерно, няма иначе козметика на UD на този етап. Naked напоследък я поддържат постоянно на цена от 78 лв.
Сега очакваме големия щендер с козметика на Too Faced.

Едно вдъхновение за куклите!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 19:23 от densi

# 223
  • София
Денси нали се изказа много зарибяващо за този цвят, и аз въпреки че не го виждам за себе си днес не издържах

Много е дразнещ момента с имената 40-Permanent Taupe същото ли е като 35-Tough as Taupe?
При нас под номер 35 е On and on bronze. И с нашите имена излизат сенките с цветен стикер на черното капаче, а тези с другите имена са с черен стикер.  newsm78

И въпреки че обещах, че ще си взема пудрата на Римел като ми свърши МАС-ската, днес отнесох и нея. Гледах, гледах цветовете, и се спрях на тази.

# 224
Аз тотално откачих с татутата, но страшно ми харесват и съм много доволна Grinning Имам 3 цвята вече - бронзовото, тюркоазеното и розовкото Heart Eyes Исках и лилавото, но се доверих на densi и реших, че не ми е необходим Hug Иначе стоят цял ден без да са мръднали Simple Smile Гледах днес и червилата на Кейт в червените опаковки, но нямаше нюд-а и съответно пропуснах Laughing Взех нюд на Манхатън.

Общи условия

Активация на акаунт