Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 933
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Невероятно съчетание на цветовете, Ване. Особено оранжевото и зеленото във вътрешния ъгъл- поезия Heart Eyes

# 421
Ето ме и мен от днес Laughing

# 422
  • в 1001-та нощ
Тази вечер - за първи път чета коментари за четки  newsm78 - имам предвид коментатите под продукт, който обмислям да купя и за мое учудване не бяха суперлативи, а с идеята, че четките блендват супер, но не вземат достатъчно продукт и се връщаш към сенките постоянно и пак слагаш продукт и така ...  #Crazy

някъде бе дописано, че причината е в това, че косъмът е синтетичен и реших да видя с какъв косъм са четките, които ползвам и винаги вземат достатъчно продукт Mr. Green

за мое огромно учудване се оказа, че и трите ми четки за сенки са с ест. косъм, но аз като цяло ползвам и други и за никоя не ми е направило впечатление, че на взема достатъчно продукт  newsm78

Вие имате ли такива наблюдения над четки, които ползвате  Rolling Eyes newsm78 Embarassed

# 423
  • София
Да, четките от естествен косъм са с пореста или по-скоро люспеста структура (както е човешката коса) и затова загребват повече пигмент. За прахообразни продукти определено харесвам естествения косъм повече, тъкмо по тази причина. За кремообразни продукти пък точно синтетичните са по-добри именно защото не се набива толкова продукт в тях и се почистват по-лесно  Peace

# 424
  • в 1001-та нощ
мерси, Адри   bouquet

# 425
  • София
 Embarassed
Скрит текст:

# 426
  • в 1001-та нощ
ах, Вълшебница е твоята любимка, Лепи, но и ти не й отстъпваш, никак, за мен е истинско удоволствие да те гледам  Heart Eyes

аз да си покажа мисията - нюд с очна линия - за първи път докоснах тези цветове в палитрата - от пет цвята се вижда само един, но ако правя друг опит друг път - ще правя по-интензивно и контрастно затъмняването

направих 10 снимки - но всички ми изглеждат толкова еднакви, че качвам само 3  Blush

не съм слагала нищо на кожата, защото ще влизам да се къпя, може да опитам нещо набързо и на другото око  Blush

# 427
Алена,не мога да не коментирам....много младежко излъчване,мисля,че мат сенките те правят по- свежа  bouquet

# 428
Май аз съм единствената тук, която все още се гримира с апликатори Rolling Eyes. Ама така и ен мога да им хвана цаката на четките, все става супер непрецизно с тях.

# 429
Алена, страхотно се е получило! И с двойната очна линия много ми хареса. Би ли казала каква е бялата? Мнение за нея?

# 430
Алена, разкошна комбинация с мат сенките и плътната линия се е получила  Heart Eyes

Аз днес имам повод, канена съм на рожден ден на близък приятел, та ще мисля по-късно нещо по-така  Flutter

Момичета, споделете, моля, според вас какви цветове отиват на медно червена коса  newsm78 От една седмица съм с този нюанс и съм в голяма чуденка, най-вече за червилата (преди това бях с много тъмно виолетова, почти черна коса и използвах доста лилави и розови нюанси, които сега не ми се вписват).

# 431
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Дами   bouquet на живо е по-хубаво, ама Вие си знаете  Blush

Сладкиши, бялата е сребърна - метална на голдън роуз, взела съм я от Лили, още има, има и тестери, цветът е равномерен, няма брокати, много лесно се нанася, не се точи, като повечето водоустойчиви, също лесно се трие, във времето не се размазва  Peace

joy_r, аз също мисля, че бих се справила с апликатори - ако ти е по-лесно - не виждам пречка, но може би преливките и миксирането ще е по-трудно  Rolling Eyes ако не ги правиш е друга бира

за четките - ти с какви опитваш, до колкото разбирам - проблемно е нанасянето, а не самото вземане на продукт  newsm78

аз нанасям с потупване, гребвам продукт и долепям четката на мястото, без да търкам, все едно искам да залепя продукт и да го виксирам с едно движение; когато преливам също не търкам, а с леки потупващи движения - "припкам" с четката  Rolling Eyes

# 432
Ехаааа, откога не съм влизала...  ooooh! Записвам се, и се връщам да ви чета. Гледам, че остава и само един ден за кукленското предизвикателство - нямам вдъхновение нещо, ама ще видим Simple Smile

# 433
аз да си покажа мисията - нюд с очна линия - за първи път докоснах тези цветове в палитрата
Ето за това ставаше дума, Алена! Heart Eyes Много те освежава и отваря окото. Това е универсален грим и почти не съм виждала човек, на който да не отива.
Относно четките, аз заради една синтетична четка бях набедила палитрата, че не е наред нещо. Само ми " ровеше " цветовете, а на окото нищо. Налагаше се по 5 пъти да бъркам в един цвят. Но пък предпочитам четката за гел линията да е синтетична, някак си по- лесно се плъзга по клепача. Течните продукти нанасям с ръце, пробвах да слагам фон дьо тен с четка и се получи някакъв ужас, все едно имах 5 см. замазка, не ми хареса. С ръце ми се получава много по- естествено.

# 434
Най сетне свалих грима
това е един от мързеливите ми ежедневни гримчета
п.с вече доста избелях  Sad
използвани продукти
Лице: Garnier BB - light, Inglot AMC - 66, Rimmel Stay Matte -06 , MAC - Worldly Wealth, Golden Rose Terracotta - 04, Flormar Bronzing 04
Очи: Artdeco Mineral Base, Inglot - AMC21, Inglot - DS463, Golden Rose - Catwalk
Уста: червило Mac Viva Glam- Gaga 2, гланц  Mac Viva Glam- Gaga 2

п.с извинявам се за чаршафите, но ги копвам директно от фейса  Embarassed
Скрит текст:

Съжалявам за спама... (все пак поста е от преди 17 страници) амааааа, не се въздържам. Ако бях мъж, нямаше да издържа наистина Simple Smile)) Лепи, newsm51 просто:  newsm76 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт