Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 125

• 109 917
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • Vaudreuil Canada
Шемет, само така, редувай ги китки с чушки, че да не губиш тренинг.  Mr. Green
Излишно е да казвам, че я помислих за истинска, нали?
Торта или поне нещо на което да я бучнеш ще си има ли, че тремор ще хванеш държейки я.

Споко и торта ще и направя ... стериопорена  Mr. Green

# 451
Здравейте! Аз правих Зън Зън септември с крилца от онова прозрачното дето е на кутиите за играчки по простата причина, че  фигурките от тортите на децата им ги пазя и неможах да се сетя от какво друго да ги направя, което да издържи напред във времето  Wink
А някой преди време беше споменал за курсове по програмата "Аз мога" / или нещо подобно/ , не че имам време, но ми е интересно.  Mishoka ти по тази програма ли ходи?

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 16:54 от donika dineva

# 452
  • варненка от София
Шемет, само така, редувай ги китки с чушки, че да не губиш тренинг.  Mr. Green
Излишно е да казвам, че я помислих за истинска, нали?
Торта или поне нещо на което да я бучнеш ще си има ли, че тремор ще хванеш държейки я.

Споко и торта ще и направя ... стериопорена  Mr. Green

Яка криза ви е стегнала у канадско щом такива неща хапвате  Mr. Green

# 453
ani_d, много са ти сладки тортичките. Много са трудни човеците и аз се измъчих с Пепеляшка.
Мариета, чакам с нетърпение глигана в пълния му блясък. Simple Smile Цветът е станал разкошен.
Шемет, китката е чудо!
lux, аууу, каква красота за свекитоо! Явно заслужава. Simple Smile Моля те, разкажи как направи този венец?
van444eto, аз нищо не можах да отворя...
enze, уникални са ти нещата! Признай си, че си художник! Усещам аз.  Simple Smile
Мечо Пух, страхотни торти, страхотни чанти, тц, тц.Simple Smile
marulka_s, Темида е невероятна, другата торта -също. Не мога да разбера как така гладко покривате...Аз разточвам по правилата, много по-голямо от диаметъра на тортата, но после...колкото и да се мъча и да разтягам, колкото и клипчета да съм изгледала, все ми клошира и ми се дипли....пфууу.
r.i.angelova, невероятни срокове за такъв резултат. Супер!
Руми, аз днес експериментирах с измазването със сметана. Но това стана сутринта, тогава я покрих и я пратих. Ще я разрежат утре вечер и ще имам коментар. Дано не им се стопи, че е за най-добрата приятелка на дъщеря ми. Покритието е смес от ПиКко и нашето, с смс. Бях решила Пикко-то да си го пазя за фигурки, но моето тесто стана много твърдо...а снощи си беше добре като го правх, направо си беше супер за покриване, ама сутринта...нъц. И смесих с 50% ПикКо, направо ми се скъса сърцето, ама... Вече няма да го оставям да престоява, ща покривам веднага. Друг е въпросът..да не се нацепи на другия ден...Та, утре вечер ще знам дали се е стопило покритието.
EUPHORIA, много ти е хубава тортата! Много добре опъната, чуден цвят!
*nin4eto*, много сладка момичешка торта! Как направи релефа на подложката?

# 454
  • София
van444eto, ако не е много късно да ти кажа за Костинброд. Влизаш в града и отиваш на площада. От лявата ти страна има супермаркет,  а отдясно сергии с плодове - точно там правиш ляв завой /пред супермаркета/ и караш още 100-тина метра. Пак отляво има къщи, в една от тях /ще питаш, че май няма табела/ са картоните и подложките. Аз само от там пазарувам. Собственика е много любезен и последния път ме изпрати с купища подложки и кутии подаръци, които и аз не знам сега за какво да използвам. Чак до колата ми ги занесе човека, много е внимателен.

Ха така, отвори му се работа на мъжа ми  Laughing. Работата му е в Костинброд всеки ден пътува до там и ще го накарам да отиде и да ми вземе.. Laughing

# 455
ох писах писах и нещо стана с тоя скапан компютър, няма да пиша отново  #Cussing out

Благодаря на всички- харесали тортата, нищо особено, наплескано набързо Simple Smile нещо нямам нерви за торти тези дни

някой пита как съм ги направила, с най-малката формичка кръг, режеш кръгчета и после прегъваш от средата и нареждаш както ти дойде Simple Smile

Валерия много се радвам че се завърна- дантелата е точно това което си мислиш- тя е вдовица, намек да си намери мъж, но май няма да ме огрее и таз година  Joy Joy Joy
ох как ме разсмя пак хахахах  нищо де каквото такова

Силве искам и аз такава торта кат завърша някога Wink  Laughing

# 456
enister,Благодаря!А релефа го направих с една от тези точилки,които си поръчах http://sladkatakushta.com/pomosht-za-perfekten-rezultat/instrume … ksturi-16-sm.html
Искаше ми се цялата торта да я направя с релефа,но точилките са къси и оставят следи от ръб в края си,та ще ги ползвам за подложките и малки детайли.
Днес си поръчах от кукибукито телчета и тиксо,време е да започна да експириментирам и да се опитам да направя красиви цветя  Mr. Green

# 457
marulka_s, отдавна ти следя творчеството и съм те признала! Всичко е изпипано и стилно. Браво!

r.i.angelova, макар и набързо, получила се е много красива и нежна торта.

EUPHORIA, първата ти торта е страхотна! Не е претрупана, харесва ми съчетанието на цветовете, но някак си ми стои незавършена. На знам какво е, но нещо й липсва.

Моята дива свиня е готова. Можеше да оформя по-добре главата, но и така си ми харесва. На живо изглежда по-добре. Нямам условия за снимане, а и фотоапарата ми е съвсем обикновен, все вечер снимам на неподходяща светлина и в домашна обстановка, та се извинявам за смотаната снимка:

Тортата е изненада от брата на рожденика, много се надявам да я харесат. Блатовете са шоколадови, кремът е ванилов с кондензирано мляко.

# 458
 Здравейте!!!Много хубаво станало пак тук, бе!!! Laughing Hug Ха добре дошли, добро нашли,добре завърнали се... на когото, когато и откъдето...!!!!...Нещо да разбрахте??...И аз не, ама нЕк'ва лигня ме тресе та затова дрънкам глупости!!! Whistling JoyАз разглеждах, четох, обаче нещо време за писане все нямаше...,ама ви поздравявам за всичко направено, девойки!!!Не мога да не спомена един готин джип на Сансил,красивите цветя на Ани-д.Чакам добичето на Мариета в завършен вид.Дотук е супер!! Grinning.Както обикновено Албенка показва красоти, а Диди/пак както обикновено!! Laughing/има умопомрач/ени/ителни клиенти!!!Лукс, много стилна торта за свеки си направила!!!Таз жена има заслуги, то си личи Grinning. Меченце,какво сега наизвади чантите от шкафа, а? GrinningМного хубави, браво!!! За останалите,дето съм коментирала другаде,няма да се повтарям, но са мнооого хубави!!!Само накрая/ но,естествено, не на последно място!!!/като виден любител на шоколада, няма как да подмина без внимание шоколадовите чудеса на Фотка и Енце!!!Фигурките ти, Енце, са невероятни!!!Имах мерак аз да се пробвам в тази материя, даже с мраморна плоча се сдобих, но не ми се получи, а и не ме увлече, та...само ще се радвам на майсторлъка ви!! Hug Мойта торто-почивка свърши WhistlingЗапочват пак едни празнициии...вече работя по фигурките на три торти,пак лапнах големи лъжици без да ме кара някой, та ще се позабавлявам добре Joy За отскок съдбата ми стовари удар под формата на цялата Пуховска компания Whistling Crossing Arms ooooh! Tired #2gunfire #Cussing outЕ зат'ва никога не трябва да се казва никога!!! NaughtyАма какво да правя, като имам слабост към определени мъже, и когато навършват сериозната възраст от две години, просто няма как да им откажа...Ако скоро не сте се смели, значи в края на другата седмица ви предстои голЕм майтап!!! Joy hahaha
Айде, отразих каквото и когото можах  HugПриятни и слънчеви почивни дни ви пожелавам!!!

ПП Докато си създам писанието и...Мариетка пуснала дзвера!!!!Уау!!!!Много истинско това бе, моме!!!И колко е голяма, в естествен размер ли??!! Браво!!!

# 459
  • в семейството
Ей, съживи се темичката гледам!

# 460
  • София
Хора, направо се чудя какво да правя  Mr. Green тортата за рождения ми ден, който ще празнувам утре е готова, измазана, фондана омесен и седя и се чудя как да изглежда  hahaha малко раничко се замислих  Crazy Май ще взема да си легна/като изпържа патладжанките за мезето  Wink/ че то утрото било по- мъдро от вечерта  Flutter Ама то защото имам и едно по- малко торте което съм намислила за предизвикателството и за него всичко ми е ясно, ама голямата торта май ще я сервирам "гола"  Mr. Green

# 461
  • Vaudreuil Canada
hahaha малко раничко се замислих  Crazy
Ха ха верно раничко си се замислила ... айде мисли бързо - от мен идея - шапка Simple Smile

# 462
  • в семейството
Според мен по-добре ще е да си легнеш и както казваш: Утрото е по-мъдро от вечерта!
Аз,  като празнувам в къщи рождените дни, наблягам на вкуса  Laughing Ама за последната няма да споменавам! Само на срещата  Mr. Green

# 463
Здравейте ,както винаги тук е пълно с прекрасни тортички.Кога ли ще започна и аз така да ги правя.Все нямам много време и не ми се получават .
...да си покажа тортичката,която преди малко завърших...не се смейте много... Simple Smile

# 464
  • София
Шеметче, не ми е подходяща формата за шапка, освен за таке може би  hahaha
Фоте и аз този път на вкуса наблегнах, с Медовик се борих за пръв път  Mr. Green
Руми сладко торте, сладките ти са много хубави
EUPHORIA че съвсем добре ти се е получила даже
Valeria радвам се, че са ти харесали чантите, като ги правих се спомних какво ме беше казала като правих тортата за предизвикателството - че ако има някакъв сребрист или златист елемент ще е по ефектно, така, че Благодаря   bouquet
Марулич както винаги на космическо ниво, Темидата ти е страхотна, кучо много сладичък
Леле Ванче, страхотно Кити, и на мен така ми се прави едно такова  Mr. Green
*nin4eto* хубави гримове си спретнала и чантичките ми харесват
Marieta бравос за глигана, чудно е станал
merydit че защо да се смеем, я какъв хубав тоалет си спретнала на мацката, направо си е висша мода и дипли хубави има и цвета е интересен

Общи условия

Активация на акаунт