Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 863
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • BG
Aaaa  Crazy някой да е схванал как е оригиналното заглавие на китайската драма,която дават по БТВ - синема,защото това,което са подали като инфо е лъжа и измама. Crossing Arms и нищичко не откривам,а нямам време да се ровя Blush
Aз доколкото разбрах е The gamehttp://www.btv.bg/search?tag=%EA%E8%F2%E0%E9%F1%EA%E0%F2%E0+%EA%F3%EA%EB%E0
Te oт BTV винаги сменят заглавията.

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 10:09 от нощен гост

# 661
2в1,наистина е мистерия.Така се пулих като видях френското име до режисьор Shocked, но никаква информация не открих и реших, че не търся където и както трябва.
 newsm78 Да е толкова непопулярен, че да не излизне нищо на разбираем език Shocked,а не е лошо филмчето.

нощен гост,не е това.От БТВ си измислят или не са наясно.

# 662
Здравейте, вчера четейки коментари към едно литературно произведение се натъкнах на това:

"Где-то еще видела чУдное про "корейский ХЭ" - все умерли, но враги на пять минут раньше "
ХЭ - happy end

Много ме развесели Simple Smile

# 663
...............все умерли, но враги на пять минут раньше.....

newsm62

# 664
  • BG
Tuon, освен да търсим нещо при режисьораhttp://en.wikipedia.org/wiki/Pierre_Morel или при актьорите http://www.video4asian.com/celebs?n=Yu_Xiao_Wei

# 665
Здравейте, вчера четейки коментари към едно литературно произведение се натъкнах на това:

"Где-то еще видела чУдное про "корейский ХЭ" - все умерли, но враги на пять минут раньше "
ХЭ - happy end
hahaha hahaha
Кое е литературното произведение?

нощен гост,едва ли ще е този Пиер Морел, който няма ни един сериал във филмографията си,камо ли китайски Thinking. И е малка вероятността режисьора да е "внесен". В К-й има строг закон за R и TV ,който забранява използването на регионални диалекти в продукциите и строга цензура, която налага оскъпяване  дори само ако режисьора е чужденец и съвсем ако се излъчва изцяло чужда, което пък обяснява защото горишно снимат толкова много включително и научно-популярни филми - излиза им по-евтино. Mr. Green
В този случай БТВ са подали некоректна информация а, от което следва, че сериала може да не е китайски, а тайвански или хонконгски  Laughing Пуснали са първият епизод чули са,че говорят на мандарин/кантонски (не е ясно) и са решили,че е китайски.
Няма значение,рано или късно ще стане ясно. Вероятно им е излезнал по-евтино от турска сапунка и за това са го купили и ще го въртят по всички БТВ-та докато ни писне. Iris няколко пъти засичам, че го повтарят и с този ще е така.

# 666
  • BG
Tuon, до сега се рових в asian fanatic forum,  Yu Xiao Wei има стр. обаче филмографията му е на китайски, и при китайските сериали прегледах колкото можах, но не намерих такова животно Shockedhttp://asianfanatics.net/forum/topic/546369-index-of-mainland-ch … v-series-threads/
Много странна работа, по- късно и аз ще ви копна нещо интересно от рускините, което четох скоро, вероятно и вие сте го чели, но все пак Peace

# 667
Кое е литературното произведение?

http://zhurnal.lib.ru/k/karina_d/i-full.shtml - литературното произведение Simple Smile
Няма нищо общо с Азия. Фентъзийно-хумористичен любовен роман.

И за да не е съсвем спам поста ми, изгледах "Shut up! Flower boy band". Останах очарована, започвайки го си мислех, че ще е поредната тинейджърска "бозица", но се оказа интересен и смислен сериал.

# 668
ношен гост, то за това 2в1 го нарече мистерия Laughing Направо си е Бермудския триъгълник.

Фентъзийно-хумористичен любовен роман.
И аз съм чела такова чудо LaughingНе този,но и моя беше представен така  Laughing

# 669
Точно с Shut up! Flower boy band е свързана една от неофициалните информации за новите драми. Третият сериал от поредицата на tvN за  Flower boys е на път да започне снимки. Този път заглавието (поне за момента) е The Flower Boy Next Door, но все още не се знае кои ще са участниците. Споменава се, че ще бъде излъчван в началото на следващата година, но нищо още не е потвърдено.

Другият слух е за нова драма на Yoon Sang Нyun, който ще е член на идол група от 90-те, но претърпява катастрофа и изпада в кома за 17 години. Всичко ще започне, когато той се събуди в тялото на "аджуши", но ментално все още си е тинейджър. Компания ще му правят неговите бивши колеги от триото Oh Man Seok и Jung Jun Ha, а съперникът ще се яви под формата на Dong Jun от групата Z:EA.

И още един абсолютно непотвърден слух за нова драма на Kang Ji Нwan и Hwang Jung Еum и продуцентите на Giant и History of a Salaryman, с работно заглавие Incarnation of Money. Тя е дъщеря на лихвар, а той й дължи пари, но е затворен в психиатрична клиника. Тя отива при него с фалшиво свидетелство за брак и от там започва "съвместния им живот". Но в един момент Тя започва да подозира, че Той може да има нещо общо с подозрителната смърт на баща й.

И накрая нещо все пак потвърдено Mr. Green.
Родната им казарма прибра още едно момче от редиците на актьорското съсловие - Lee Je Нoon, който напоследък гледахме във Fashion King и Introduction to Architecture.

# 670
И още един абсолютно непотвърден слух за нова драма на Kang Ji Нwan и Hwang Jung Еum и продуцентите на Giant и History of a Salaryman, с работно заглавие Incarnation of Money. Тя е дъщеря на лихвар, а той й дължи пари, но е затворен в психиатрична клиника. Тя отива при него с фалшиво свидетелство за брак и от там започва "съвместния им живот". Но в един момент Тя започва да подозира, че Той може да има нещо общо с подозрителната смърт на баща й.
Praynig Praynig Praynig
Дано да не е истина,дано.

# 671
  • MJF
All About My Wife-изгледах го но с мишока. Сложно ми е да го изкоментирам. По-скоро не ми хареса, говоря за режисьора и похвата му да предаде този сюжет. Не ми допадна, изкуствено ми звучеше/изглеждаше от началото до края.  Сюжета си е ок, съвсем стандартен, имаме семейни отношения между двама души, които не са удовлетворени във връзката си но не успяват да разговарят. Признавам, не си падам по поезия и лиричните отклоения ми бяха в повече. Повече от 6/10 не мога да му дам. Даже 1-та точка е от актьорския състав. Сега видях жанра на горния сайт  Laughing. Като изгледала го и на мен ми е трудно да го определя. Близо до трагикомедия, но пък не ми бе забавно дори за секунда.  Stop да предупредя, че има типичните за кор. филмово "изскуство" wc сцени от запазената им марка.  ooooh! Mr. Green Tired

Thinking е сега разбрахте ли заглавието на мистерията , не разбрах?
 Laughing мноого точно определение  на тв мелодрама е цитираното от книгата.  Laughing

# 672
Не,но знам, че не е "Китайската кукла" hahaha

# 673
  • BG
И аз идвам да се оплача, малко избързах да похваля Successful story of a bright girl.Личи си, че е от периода на прохождане на корейските сценаристи, изпълнен с абсурдни ситуации, които ме караха да се усмихвам едно такова мило, мило доста пъти. Но стигнах до 6 еп., за останалите, някой друг път Wink Прегледах и първите 10 мин. на My sweet Seoul, обаче и той не можа да ме грабне, главната ми е много антипатична. И след толкова лутане сега съм закотвила на един лакорн hahaha Pin Anong него си го гледам без да мърморя, не е е нещо особено, но аз към лакорните имам слабост Grinning
И да ви кажа, че докато търсих днес оригиналното заглавие на Китайската кукла си харесах и няколко китайски сериали, един от които е римейк на тайванския Prince turns to frog, който ми е от любимите.
2в1, мерси за новините, резюметата обаче са Sad Sad сигурно няма да ги гледам.
Tuon, не разбрах какво не искаше да е вярно, дано не е свързано с Kang Ji Нwan Wink

# 674
Точно с него е свързано Mr. Green Аз си го харесвам,но резюмето не ми вдъхва доверие и хич не искам да участва в подобна продукция Crossing Arms Нещо историческо,нещо филмчесто,нещо такова  Flutter

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт