Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 659
  • 458
  •   1
Отговори
# 225
аа квото ти е сладко си го хапвай,не е хубаво да се ограничаваш сега ,организма си изисква някой храни...

# 226
  • София
Rosinkaaaaa, извинявай, но не мога да се съглася! За какво точно са му необходими на организма захар и маргарин, примерно? Сладки, бисквити, пасти, вафли са точно това и освен, че не е полезно, то е и вредно дори за не-бременни.

# 227
И аз съм на това мнение, но реших, че е излишно да се обяснявам...  Mr. Green Peace

# 228
  • София
Не ми е излишно вече, защото точно така ми говорят всички баби и стрини, седнали пред блока и отворили "сладкия щанд" - организма има нужда, бебето има нужда, хапвай си, ти ядеш за двама... Направо ми се повръща вече от такива приказки, честно.

# 229
Забременях 60кг., отидох да раждам 84 кг. Animal Pig В момента съм 76, като повечето от тях свалих през последния месец. Голяма мъка с тия килограми...и като си помисля какво заседяване ще е зимата.... smile3511

# 230
аз само съм на мнение ,4е сега му е периода на угощения,не съм твърдяла кое е вредно и кое не ...

# 231
Абе момичета,какво се разправяте с глупости,Роси права си,на кой каквото му се яде да си яде.Никъде не пише че трябва да ядем само полезни неща.Аз примерно закусвам по 4 филий с нещо си о ям много сладко,пък нищо ми няма.
Прегръдки на всички:-)

# 232
  • София
ina_princess, нещо си се объркала, никой не се разправя с глупости и никой не твърди какво трябва да се яде и какво не. Но това, че на теб ти се яде сладко и мазно, не означава, че организма "си го изисква". Лакомията го изисква  Peace

# 233
ina_princess, нещо си се объркала, никой не се разправя с глупости и никой не твърди какво трябва да се яде и какво не. Но това, че на теб ти се яде сладко и мазно, не означава, че организма "си го изисква". Лакомията го изисква  Peace

202uu

# 234
хахаа,ами лакомийка съм си   bouquet

# 235
# 236
  • София
..... Лакомията го изисква  Peace

Laughing Точно така е!

# 237
мамита я кажете с какво се черпи докторите за исписването? Thinking

# 238
Най-често с бонбони и уиски (или някакъв друг алкохол), кока кола или нещо от този род, цветя.....за това се сещам...

# 239
  • София
Има много теми по въпроса. Потърси с търсачката.

Ето първата, която излезе: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500757.0

Общи условия

Активация на акаунт