Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 661
  • 458
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, аз до преди три седмици (тогава бях в средата на пети месец) бях качила само един килограм...и сега за 3 седмици съм качила 3 килограма...направо изпадам в шок, защото ми е ясно, че бебето ми за 3 седмици не е станало с 3 кила по-тежко, а това са килца, които са ми се лепнали на Д-то. Аз цял живот се боря с килограмите и точно преди забременяването бях свалила до заветните за мен 62, а сега след раждането отново ще трябва да водя тежки битки със себе си и моя здрав апетит.

# 241
И аз за един месец качих 3,4 кила,ама няма да умирам я Simple Smile Първо изпаднах в паника,ама  после ми мина.

# 242
  • София
skrubi, точно в този месец и аз качих по кило на седмица, а и много мами от отчетната ми тема качиха най-много тогава. Сега в осмия месец почти нищо не съм качила, явно си зависи от организма кога ще дръпне с кг, защото пък много бременни качват най-много в осмия и деветия.

# 243
absolutpartystar, дано това не продължи със същото темпо до края, защото по груби изчисления ще са към 20-тина килограма Confused То проблема не е толкова в яденето, а по-скоро в липсата на двигателна активност според мен...сега се движа многоооо по-малко, а спортуването ми е само в мечтите....е как няма да се ошишкам!

# 244
absolutpartystar, дано това не продължи със същото темпо до края, защото по груби изчисления ще са към 20-тина килограма Confused То проблема не е толкова в яденето, а по-скоро в липсата на двигателна активност според мен...сега се движа многоооо по-малко, а спортуването ми е само в мечтите....е как няма да се ошишкам!
Ти имаш шанс все още да се разхождаш.
Аз бях в осми и девети месец декември и януари. Навън беше зима, имаше сняг и лед. Никакви шансове за разходка

# 245
  • София
Ооо, и аз не съм по разходките, с близо 20 кила, които тежат и ми доставят прекрасни болки в кръста и всички стави под него. И при мен не е от ядене, смея да твърдя, че доста неща съм ограничила, не само заради килограмите, а и защото нещата, от които се качва по принцип, са вредни и не искам да тъпча бебето си с боклуци. Хормони му е майката, който както е предразположен. Аз не съм от щастливките, за съжаление.

# 246
Ооо, и аз не съм по разходките, с близо 20 кила, които тежат и ми доставят прекрасни болки в кръста и всички стави под него. И при мен не е от ядене, смея да твърдя, че доста неща съм ограничила, не само заради килограмите, а и защото нещата, от които се качва по принцип, са вредни и не искам да тъпча бебето си с боклуци. Хормони му е майката, който както е предразположен. Аз не съм от щастливките, за съжаление.
Като родиш така или иначе ще трябва да се разхождаш много. Тренирай от сега. Ти 20 без разходки. Аз 40 с разходки до средата на декември. Родих на 06.02.

# 247
  • София
Не знам и аз защо така се получава при мен, не се лигавя, не ме мързи. Докато не ми тежеше толкова и не болеше, се разхождах много с кучетата и мъжа ми, но сега просто... А като родя не знам дали ще се разхождам много, тъй като ще е зима. Искам да извеждам бебка колкото се може повече, но зависи много от метеорологичните условия.

# 248
Не знам и аз защо така се получава при мен, не се лигавя, не ме мързи. Докато не ми тежеше толкова и не болеше, се разхождах много с кучетата и мъжа ми, но сега просто... А като родя не знам дали ще се разхождам много, тъй като ще е зима. Искам да извеждам бебка колкото се може повече, но зависи много от метеорологичните условия.
Всичко си зависи от човека. Ако си предразположен към качване на кг. каквото и да правиш все ще ги качиш, може би по-малко, но все пак. Аз през цялата бременност не се спрях, постоянно бях в движение, хапвах почти както и преди това, но бях 24 кг отгоре, от които 2 кг бебе  #Crazy
Моя позната с близнаци качи само 9 кг, от които 6 кг са бебетата.

# 249
  • София
Да, точно! И хормоните правят всичко още по-зле. С какъв целулит съм се сдобила, не знам как ще го махам след като родя...

# 250
За цялата бременност качих 17 кг., като най- много през 7-ия и 8-ия месец.

# 251
За целулита - от сега съм се заела с него...купих си един от онези уреди за ръчно масажиране и едно биомасло за масажи само от билки и през вечер гледам да се масажирам по дупето и горната част на краката докато не ми отмалеят ръцете....корема сега ме мъчи - много бързо дръпна и кожата около пъпа ме боли страшно много...снощи се намазах много обилно по целия корем с крем и така заспах....на сутринта чувството на опънатост беше много много слабо.

# 252
И аз явно съм податлива към качване,засега съм 10 кг.+,искренно се надявам до края на бременността да не кача повече от още 10кг.,нооооо както обичам да казвам,да съм жива и здрава аз и  бебето ми,килограми се свалят,и аз съм била цял живот 50 кг.и всички ми се кефеха на плоския корем,но също така най-би ме зарадвало в този живот да гушна моето тъй желано момченце.....
  bouquet

# 253
Да, точно! И хормоните правят всичко още по-зле. С какъв целулит съм се сдобила, не знам как ще го махам след като родя...
И аз имам страхотен целулит,който почва от коленете и свършва до бюста ми през бременността качих 10кг.и сега 3.5месеца след раждането на малката още ми виси всичко и целулита не си отива  #Cussing out А не съм се спирала както по време на бременността така и сега...

# 254
здравейте и от мен за да се запиша и аз през първата бременност качих от 62 кг до 95кг Simple Smile
цели 33 кг като качването започна след 6-я месец .но пък ги смъкнах за 4 месеца с мн тренировки във вкъщи нямам никакви уреди казвам и понеже беше зимно бебе след 4-я месец започнахме яко с количката!та стигнах до 60 кг никога не съм била толкова!та сега съм бременна с второ но започвам от 77 кг ще видим как ще свърши спрях цигарите преди 2 години и се натрупаха но не съжалявам защото съм се отказала от порока,нека бебчето ми е живо и здраво пък килограмите 6те се боря с тях до дупка

Общи условия

Активация на акаунт