Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 67 989
  • 458
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте и от мен.Да ви успокоя.Аз с дъщеря си качих само...32кг EmbarassedОт тях 15кг бяха в 9 мес.Почти нищо не хапвах,а качх по 5 кг на седмица.Влязох да раждам 82кг и три дни след това бях 66кг.На питката(40 дни) си бях в старите си дрехи.
С тази бременност се надям да не качвам толкова или поне пак така лесно да изчезнат.Сега в 12г.с съм +2кг.

# 421
  • София
12 kg, за няма и два месеца бях в норма. Тичане покрай бебка, повече течности и така.  Simple Smile

# 422
  • Уистерия Лейн
Аз качих 13 кг от които 3 за бебе . Противно на мнението , че при кърмене не се пълнее аз наддадох 2 кг.Ям почти слвд всяко кърмене.

# 423
  • Пловдив
Забременях 52 кг, след преносване от 9 дни вече дори не исках да се тегля Shocked 30 кг отгоре, 2 дни след като ме изписаха бях 69 кг. Сега година по-късно ми остават само 2 кг до заветните 52 Peace Нищо по-специално не съм правила. Първите 3-4 месеца свалих 5 кг, после по кг на месец някъде. Но истината според мен е в дългото кърмене - кърмих 10 м и половина, коремът ми се прибра, а съм секцио Peace

# 424
Аз съм в 24 г.с. и съм качила 11 кг, преди да забременея бях 52. Първите 3 месеца качвах по колко на месец, но след това ги натрупах. Надявам се сега да качван умерено и всичко да е наред с бебчо. 1crib

# 425
Забременях на 65 кг. Родих на 78 кг (т.е. качих общо 13 кг). 2 седмици след раждането вече бях свалила 10 кг. А реших да кърмя. Та не знам какво да кажа. Има още за сваляне, но вече се чувствам много по-добре. Дано да си вляза пак в килограмите, които бях.

# 426
С първата си бременност качих 25кг,искрено се надявам този път да са по-малко.

# 427
  • в Кошера
Първа бременност - 13
Втора бременност - 8

# 428
Леле, искрено ви завиждам. Аз съм в 24 седм. И вече съм + 10 кг. Както е тръгнало да се моля за три м.  и половина да кача още 10 кг.Имам усещането, че бедрата ми са колкото корема  Shocked Ужас....

# 429
Как е възможно за 1 седмица и малко да кача 2 кг, а за бременността ми до 35 г.с. само 5 кг.?

# 430
Последните седмици се качва най-много, защото тогава бебето наддава най-много. А и организма задържа повече течности.

# 431
  • гр. София
Как е възможно за 1 седмица и малко да кача 2 кг, а за бременността ми до 35 г.с. само 5 кг.?

Не се шашкай аз съм в 36-та седмица и в момента съм 70кг. от старт - 53 кг. Сега за миналите две седмици съм качила 2 кг.  Naughty и всички доктори ми казват, че бебето ще е голямо. С каката качих само 14 кг. и то само на корем, като стартирах пак от 52-3кг. при ръст 165, а тя беше 3250 и 49см., така че всяко излишно килце сега си го приписвам на бебо  hahaha нали ще е голям юнак. Heart Eyes Някои мами качват в последния месец, други от началото.....но наистина сега бебето трупа мазнинки, килца....така че не се притеснявай и тормози излишно.   bouquet

# 432
  • София
Дали качването "се предава" ?
Аз забременях около 52, сега съм около 52  Joy Нищо не съм качила, даже се усещам отслабнала, падат ми панталоните.
Но майка ми е качила много, сестра ми беше слаба и последните 3 месеца качи 25кг. Те двете са с еднакви структури, аз с различна, но някак усещам, че и аз ще се окръгля  Rolling Eyes

# 433
качих 12кг, свалих с раждането 6, след седмица още 3кг. Месец след раждането вече си бях върнала старото тегло и тяло и влизах в най-тесните си дрехи.

# 434
За цялата бременност качих общо 8кг, като 3 от тях придобих в 9-тия месец. След изписването от болницата си бях на старите кг, от преди да забременея. А родих не малко бебче, над 3,5кг. се роди.

Общи условия

Активация на акаунт